-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam is alapból hidegebb az automata, de így nincs is szükség mókolásra hogy forróbb legyen. Nem tudom mokkának milyen, de nagyon hasonlít a Bialetti saját márkás szemes kávéjához is.
Lett TDS-mérőm. A szűrt víz 230ppm, ami a kávégépből kijön az is kb. annyi, pedig átmegy még egy szűrőn.
A csapból ami kijön az 330 ppm-es.E szerint a kalkulátor szerint 18 nk°-os a csapvíz és 13 nk° a szűrt. Hát nem tudom.
Arra jó lesz hogy ha kezdi megadni magát a gyanta akkor észreveszem kóstolgatás nélkül is. -
kicsi kecske
tag
Pont ezért kérdeztem, mert már 2 napja szemezek ezzel. Ugyan a "mély karcok" eltántorítanak, de max ha nagyon szét van gányolva akkor visszaküldöm 14 napon belül.
Az a baj A philips oldalán nincs értelmezhető összehasonlítás, mert az adatok fele nincs rendesen kitöltve a gépeknél. -
Frontiner
aktív tag
A szerviz kiadta a papírt,hogy ez normális jelenség. Nem tapasztaltak rendellenes mellépergést.
Írtam a Philipsnek is,ezeket a képeket is elküldtem nekik. Ők javasolták, hogy küldjem szervízbe...
Ennyit válaszoltak:"Köszönjük a türelmét! Kollégáink részéről az a válasz érkezett, hogy a mellészóródás megtörténik a kávéfőzésok során, ez egy normális folyamat. További kérdéssként merült fel, hogy a készülék működésében tapasztal-e valamilyen hibát a használat során?"
Nem tudom ezután még mit tudnék tenni.
Sajnos nincs a közelemben senki, akivel "cserélhetnék".
Ennyit kaptam: -
-
tomy86
addikt
Köszönöm, de ez inkább Pé-nek lehet hasznos, mert nála sok vízkőoldó kell a tisztításhoz. Én maradok a bevált MediaMarktos vízkőoldónál. Bár drágább, (abból 400 forintra jön ki 100 ml, azaz egy adag), de mivel átlag kéthavonta futtatom le a vízkőtlenítő programot, így ez nem tétel.
-
Bitang jó ár érte.
Valaki magyarázza már el, hogy mi a különbség az EP5345/10 és az EP5330/10 között pls
30/10-et vettünk brendon akcióba 107K-ért, de a 45/10 csak annyiban különbözik látszólag, hogy ezüst színű az eleje, nem zongora lakk 69K-ért.
Sajnos lejárt a 14 nap, hogy visszaküldjem, mert ez ennyiért bitang vételnek tűnik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged