- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
gyvince #8807 üzenetére
Youtube a barátod.....
Siemens EQ5 EQ6 EQ7 IQ700 BRÜHGRUPPE komplett reinigen zerlegen zusammenbauen. - YouTube
Siemens EQ6 Defect - YouTube
Siemens EQ6 Störung Hotline Anrufen. System Undicht. Keramikventil alt mit neu umbauen anpassen. - YouTubeSzerintem ezekben a videókban megtalálod mi a baja a tiednek.
Üdv Nagya -
Szabikaa20
őstag
válasz
gyvince #2925 üzenetére
Szétszedtem és kipucoltam...
Egy fém valami volt a motorban ami fékezte a darálót.
konzumpro:Az enyém ilyeneket csinál.Mi mindig összegyűjtjük és megy ki a kertbe vagy a virágok tövéhez.
Egyébként attól is függ,hogy ki milyen erős kávét iszik ugyanis olyankor több kávé jut a présbe és jobban összepréseli.Mondjuk a képen már eléggé összevannak törve.De azért 1-2-őn látni.
-
törölt tag
-
inkubator
aktív tag
válasz
gyvince #2913 üzenetére
Hogy tud 11 tejes italt amikor az előlapon van 3 tejes ital gombja meg a special drinks menüben a baby cappucino, flat white? Vagy arra gondolsz hogy a sima habos tejre küldöd rá az expressot, a dupla espressot meg a sima coffe-t? Vagy hogy jön ki a 11?
Amúgy szervízben azt mondták Xelsis felejtős a régi típus, mert sok szelep meg bonyolult rendszer sok hibaforrás és nem 10 hanem 30-40.000 felett van sokszor a javíttatás. Meg a PicoBaristo szinte a Xelsis elődje. Roskadásig vannak tejes gépekkel, amúgy, az a fő probléma hogy elég 1x 2x kihagyni a tejes cuccok tisztítását és annyi a gépnek! Azért nem tántorítottak el, igencsak veszek egy Baristo-t!
Kiszállítással kapcsolatban valami tapasztalat hogy csak futár hozza ki? Mert nem vagyok mindig otthon! Lehet valami fix helyre kérni? Inmedio vagy valami telephely ahova érte mehetek?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
gyvince #2913 üzenetére
Unokatesómnak ez a Saeco Xelsys-e van..Nem tudom pontosan a modell nevét.
Nekem meg az emlitett Siemens EQ6 S700...Jön hozzám mindig kávéra,mert az enyém hogy jobb kávét csinál.Mindig mondja hogy sokkal csendesebb is az enyém és cserélni akar!
Pedig ők veszik mindig a jóféle kávékat.Nálunk többnyire Lidl-s kávé vagy néha Segafredo vagy az itteni Popradská van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged