-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
inkubator #3093 üzenetére
Tej teszt: Én simán a kávégép gőzölőjét használom. A tapasztalatom az, hogy baromira mindegy hány %-os tejet és hány fokosat használok, van amikor így sikerül, van amikor úgy
Van amikor a 3,5-ből nagyon szépet sikerült és van amikor gyakorlatilag alig lett habos, de ugyanez a 1,5-essel is. De szerencsére ritkán kell vele szórakoznom, ha vendégek jönnek akkor, de ugye a pandémia miatt nincs vendégeskedés egy ideje. Még nagy ritkán forró csokihoz szoktam csinálni, ha a család megkívánja.
-
törölt tag
válasz
inkubator #3093 üzenetére
Lidl Pilos piros 2.8%, Spar 3.5%, piros 2.8% Mizo amik nálam beváltak, mondjuk én mindig arra törekszem, hogy minél inkább önthető legyen latte arthoz, sűrű, nagy viszkozitású, mikrobuborékos krémszerű tejhab kell hozzá, vigyázni kell hogy ne robbanjon bele túl sok levegő, hogy ne legyenek nagy buborékok a tejben, mert azt örvényléssel sem lehet kihajtani belőle.
-
Arni9010
aktív tag
válasz
inkubator #2912 üzenetére
Szia!
Nekem pont ilyen gépem van, elég komoly gép, én nagyon szeretem
(az újkori ára 500 ezer környékén volt, ha jól tudom)
3 éve vettem kettőt is, az egyiket szüleim használják.
Egy dologra figyelj, a nagyon régiek még más fajta tejtartállyal jöttek ki:A bal oldali rizikós, mert ilyen tartályt már vagy 5 éve nem gyártanak, használtan lehet még találni itt-ott. A jobb oldalit a mai napig lehet kapni újonnan.
Ezzel megszenvedtem én is, szüleimé a bal oldali fajta, és tartály nélkül vettem. Úgy fél év alatt találtam hozzá egy kissé kopottat
Egyébként sok bajunk nem volt egyikkel sem, jó kis gépek -
gyvince
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest