- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#28001792 #67821 üzenetére
Vagy pl legutóbb egy éve adtam el,egy helix w8-at gyari ládában. A kutyának sem kellett,pedig egy kis vaddiszno. 15 literes láda(kissebb mi t a mostanid) A srác aki vegül megvette,már szerzett hozzá 3 darabot,mert mikor betette egy szedánba,csak lesett hogy mit csinál a kis méregzsák..
-
Wolfskin
őstag
válasz
#28001792 #67634 üzenetére
értrem... vagyis kezdem...
ma vettem inkább szerelvényboltban 16mm-es rézkábelt, 600 Ft/m, egynek az is jó lesz, nem?
a gyári kábelszett paramétereit nem tudom, de 60A biztosíték van benne és elég vastag.
akkor a két kábel a két biztosítékkal elég? (az egyik erősítőben 30+30, a másikban 20+20A van)a kábel hosszra az a szabály, hogy minél rövidebb, annál jobb?
-
V8engines
tag
válasz
#28001792 #67634 üzenetére
Nagyjából én így korrektnek találom. Annyival egészíteném ki (én két tápot vittem hátra, már biztosítva, mindkettőt külön), hogy úgy vidd hátra az energiát, hogy véletlenül se dörzsölje semmi a szigetelést, de főleg a lemez kaszni, illetve a vas tartókonzolok. Gumidugón keresztül, itt-ott rögzítve a vezeték(köteg).
Mert pláne ha diesel a jármű, ott aztán tud lenni remegés.V.ki magyarázza már el, miért dob ki az oldal, mire ennyi sort leírok?
Viszont örülök (és ez 5 csillagot ér nálam), hogy ha nem is mentem el a dumámat, akkor is innen folytatja.
Különben agyf@szt kapnék, és szoktam kapni.
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
#28001792 #67578 üzenetére
persze, gondoltam, hogy egyből letagadod...
nem, amúgy ez elég kopottas volt, a sarkai le voltak flexelve, gondolom helyszűke, meg több extra furat is volt felfogatásnak. amit most nézetem ki németben, az eredet szép állapotú.
és nagyon szép hangja van, feljebb írta valaki, hogy a T500 úgy szól, mint a daewoo. vagyis szaul
-
Wolfskin
őstag
válasz
#28001792 #67576 üzenetére
Jófogáson vettem, K... Dávid nevű sráctól.
Az egyik csatorna volt szar, szólt, de ahogy melegedett aztán recsegni kezdett, és végül elnémult. 7000 Ft-ért csinálták meg. Meg a két bemenet össze volt köve belül, meg ilyenek voltak vele.
Most épp a párjára alkudozok a német ebayről. -
Digital
addikt
válasz
#28001792 #67540 üzenetére
Apránkén tervezem, első körben fejegység csere volt az említett Blaupunkt aktív sub-al, most szeretnék majd erősítőt, passzív mélyet. Ha már lesz erölködő akkor rákötném az első szettet. A ládára, erősítőre kb 100k-t szánok. A használt cuccoktól sem parázok! Az ajtópanel vicc volt
-
Speeedfire
félisten
válasz
#28001792 #67500 üzenetére
Nekem is azt ajánlották, az is van az első ajtókban. Viszont, ahol a ládához vettem anyagokat, meg a nyomót, ott ilyen volt meg gladen. E mellett döntöttem, de nem bántam meg. Nekem a csomagtér ajtó egyáltalán nem rezonál most. Lehet, hogy első ajtónban mást mutatna.
-
gramofon89
tag
válasz
#28001792 #67448 üzenetére
Én a tápot húzattam be náluk szerszám hiány miatt, megbeszéltük majd megérkeztem lefikázták a gladen tápot oké, utána behúzták a kábelt és pakolt össze mondom és a saruk ami a lényeg volt kb nem teszitek rá? ja az is kell? Nem mondom majd rá szigetelőzöm... nagy duzzogva felsaruzták
-
Gyumadár
tag
válasz
#28001792 #67443 üzenetére
Ha 10000ft-nyi anyagot 2,5 perc felrakni, ha már lent van a kárpit. Az anyagon is van haszon. Olyan ajtót nem vártam ennyiért mint a Tied, de megbeszéltük, hogy telibe szigetelik az ajtót és ennyit kérnek érte. Ehhez képest ragasztottak a hangszóró mögé egy 20X30-as lapot.
-
válasz
#28001792 #64942 üzenetére
Szia. Hu igy az elso hajnali hotel munka utan faradtan, nem biztos, hogy ertelek
Tehat a rendszerunk nem kepes kiszolgalni ezt a szettet? . Szoval, megis milyen rendszert kellene venni, hogy kihasznaljon egy ilyen szettet? Mindenfele rosszindulat nelkul kerdezem egyebkent. Kivancsi vagyok ra, hogy megis mi az ami kihasznalna ezt a hangszorot?
-
válasz
#28001792 #64933 üzenetére
Szia. Egyelore meg csak terv van nem biztos, hogy meg is valosul
Ennel az arnal azert mar jo lenne hallani is mielott megveszi az ember
A baj, hogy ehhez nem jar crossover tehat azt meg kulon kell venni ami 110 Euro. A youtube-on nagyon dicseri a tesztelo. Ebay-en tole is meg lehet venni. Ha jol emlekszem 100% pozitiv ertekelese van a 670 koruli eladas utan. Szoval meg kerdeses ez a dolog.
-
törölt tag
válasz
#28001792 #63967 üzenetére
Kick?
Esetleg érdemes 1 DIN-es fejegységben gondolkodnom inkább? Vagy például egy Dension gateway BT, amivel kibővíthetem a funkciókat, bár ott a hangminőség semmit nem fog javulni, és ahhoz képest drága.
Nem tudom eldönteni, lehet nincs is értelme ennyit költeni rá, mert nem fog annyit javulni a hangzás.
-
-
kk831228
addikt
válasz
#28001792 #63834 üzenetére
Nem az erőt tartom pènzszòrásnak, hanem azt a szettet, ùgy hogy mèg egy közép alsòkategòriát se pròbált ki... Hallottam mar cuccot 1.5 - 2 M- ig...
Ès mondom hogy en mar befejeztem a hifi - vel kapcsolatos komolyabb dolgokat... Egy bizonyos szint felett fölösleges, főleg egy autòban...
-
kk831228
addikt
válasz
#28001792 #63737 üzenetére
Nekem ez a kompromisszum, azzal az erősìtővel megfelelő...
Bar csak minden dologba ennyi kompromisszumot kellene kötni...
Az hogy nem arra van kitalalva... Amìg nem kapcsolgat ki ès nem melegszik tùl addig nem èrdekel... Marpedig ezzel nem volt ilyen problèma...
troll81 Az egy más kategòria...
a szèthullást a műanyagokra èrtettem, tudnak azok szèpen zörögni...
-
kk831228
addikt
válasz
#28001792 #63731 üzenetére
Akitől vettem a ládát srácnak monoblock-ra volt kötve külön... Kipròbàltuk a 4 csatissal, nekem elèg amit tud, ő mondta hogy azert a monoblock-al kicsit jobb azèrt... Mondom hát nekem ez is elèg...
Nekem is volt monoblock, de nem èrzek ra kèsztetèst hogy mèg kiadjak arra is vagy 60000 - et... Így is szèthullik az autò...
Csak 17 èves...
-
sszemtelen
őstag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#28001792 #63456 üzenetére
három láncról beszélek, két 99es piosat és egy ak7600os kenwoodosat hallottam. ugyanaz a srác állította be az egyik piot, mint a kenwoodot, pioknál komolyabbak a hangszórók is. és mégis ezek közül nekem is a kenwood jön be jobban zenehallgatásra. hifizni elhiszem h jobb a pio, de én pont azokban érzem jobbnak a kenwoodot, amit a kolléga irt. aztán persze benne van, hogy másik láncban meg más lenne a véleményem, nekem ez a három elemű statisztikám
hogy egész más a két cucc stilusa az biztos, de hogy azért mert neked a hifisebb hang jön be jobban még vagyunk páran, akiknek a zene a középtartománynál kezdődik.
-
B-enji
tag
válasz
#28001792 #63459 üzenetére
Nézd, a technika halad, az p9 már nem mai darab. A dac-ok minősége is javul, fejlődik, előállítási költségben is. Nincs ebben szerintem semmi misztikum :-) De azért mert nekem nem a magasabb árcédulás termék hangja tetszik, kérlek ne hagyd itt a topikot, inkább kussba maradok és zenélgetek tovább csendben a saját ízlésemre hagyatkozva 😉
-
B-enji
tag
válasz
#28001792 #63456 üzenetére
Igaz a prs-t már évekkel ezelött eladtam, mert a P9R hangja sokkal jobban tetszett, viszont most összehasonlítottam a 7100-est a P9R-el, és nekem jobban bejött a Keni. Az énekhangok részletezőbbek, artikuláltabbak, dinamikusabbak, zeneibb. A pioé jóval laposabb. De hozzáteszem, és az előző hsz-ben is, hogy ez az én véleményem.:-) Remélem nem haragszol, hogy leírtam...:-) Dsp beállításban tényleg nem emlékszem más dologra, de ha van tudomásodban, akkor kérlek írd le, hogy ne vezessük félre a többieket. :-)
-
kk831228
addikt
válasz
#28001792 #63440 üzenetére
Beszélgessünk, elmondtad a kulcsszòt, jò auto... Egy 20 milliòs A8 - ban vagy akarmiben, van hangszigetelês, az èn 17 eves passatom is hallkabb mint sok autó, de ha lemêrnèk 90 - nèl mennyi db zaj /zörej jön be...
Azt hiszem nem kell magyaraznom...
Tudom semmi se jò, hidd el jobban örülnék èn is panamera b/o rendszerrel, ês nem kellene ilyennek sz... kodni...
-
kk831228
addikt
válasz
#28001792 #63436 üzenetére
Most linkelteltem előtted ami mindent tud, bar a kijelzőjèt annak se láttam èlőben...
Figyu lehet téged nem idegesìt, hogy nem latsz semmit a tükröződő, gyenge fènyerejű kijelzőben, de ha mar veszek egy újat, akkor olyat szeretnèk amely nagyjából, megfelel...Tudod mit mondok, legjobb lenne egy sima fekete kijelző ès fehèr betűkkel, van egy több mint 10 èves sony fejegysegem azt mindig lehet latni. Ennyire nagy az igalènyem a kijelzővel kapcsolatban... 😏
A face-t azt meg hagyjuk inkább, 3/4 kenwood-ot erőlteti, a masik 80 prs - t, ugy hogy életben nem volt mèg neki, nem hallotta 2 - őt egymás mellett...
Prs-hez meg annyit, ha nem 100 lenne ès nem 6èves a 80 prs, akkor azt vennèm... Biztos jò de a hifi az autòban egy kènyszer megoldas, ès onnantòl kezdve hogy elindulsz megszűnik a minősêg egy fèl milliós fejjel is...
-
troll81
addikt
válasz
#28001792 #62667 üzenetére
mindenki a maga penztarcajat durja igenyei szerint.nem ajanlas en en mas markat vasarolok pl. aki keres jo erot az keres hasznaltan 30 50 ezer kozt egy jot de van akinek fel havi fizuja pl.a tapasztalat szerzes miatt olvasok en is itt peldaul ajanjak neki steget vagy emphasert vagy audio systemet van egy osszeg amit befektet erre a celra es abbol kell megfelelo ero talalnia ez az igazi kerdes szerintem.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
#28001792 #62658 üzenetére
Nem,nem is kell,hogy értsem amit mondasz,ha nem arra válaszolsz,ami az elhangzott kérdéshez kapcsolódik.
Viszont a kérdésemre még mindig nem kaptam ésszerű választ.
Írhattam volna,hogy trollok kíméljenek,de csak nem akartam ilyen belépőt.
Viszont Veled kivételt teszek,ha nem tudsz segíteni a problémámban,ami nem abban merül ki,hogy milyen minőségű a hifim,akkor köszönöm,nem kérek választ Tőled semmilyen formában.
Szerintem egyszerű volt a kérdés,főleg ha értesz is a hifi építéshez elég lett volna egy:
-Igen,így működhet,ha:..
Vagy:
-Nem,nem működhet,mert...
Ha erre nem vagy képes,vagy nincs benned segítő szándék,akkor tekintsd semmisnek a kérésem/kérdésem.
Köszönettel:
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
#28001792 #62655 üzenetére
Nem sértődök be,nem az a korosztály vagyok.
Kérdezni jöttem ide,hogy segítséget kapjak,akár pozitív,akár negatív hozzászólások árán...
Nem ez a szakmám,nem értek hozzá,nem is akarok,hobbi szinten "építettem" a hobbi autómba.
(A szakmámban kijelenthetem,hogy profi vagyok,én is ki tudok bárkit oktatni csípőből,)Nem szándékozom többet költeni rá,egy forintal sem,mint ami szükséges,nem lételemem a zenehallgatás.
Nem high end hifi építése a cél.Huszon éves koromban(2001) már raktam össze olyan hifit,amivel hangnyomás versenyt nyertem,akkor volt indíttatás,pénz.. Mostanra mindkettő elkopott.
(lehet a papírforma mást mutat a "gagyi" összetevők alapján,minden esetre Te is meglepődtél volna,ha hallod,mint ahogy mindenki más is...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest