- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
okezsoke
tag
válasz
Chris82 #67261 üzenetére
Egyáltalán nincs semmilyen feltétel (oké, árban pl. ez max környéke).
Illetve menjen bele a második generációs Priusba, hajtsa meg korrektül egy Kenwood KMM-BT304 és hát nyilván a lehető legjobb hang ami kihozható ebből.Viszont ezt a Vibe-ot itthon nem árulják 2011 óta. Esetleg valami frissebb tipp?
-
klambi
addikt
válasz
Chris82 #65908 üzenetére
Szia lenne még egy kérdésem.
Eléggé jó áron tudok JBL/Harman tányérokat szerezni ezért lenne még 1 kérdésem.
javasoltátok, hogy Gladen Alpha tányérokat tegyem az első ajtóba, azonban a hátsóba JBL-t szeretnék, mondjuk ilyet:[link]érdemes-e lehetséges-e a kérdésem.
(azért jbl mert kb féláron tudom beszerzni) -
troll81
addikt
-
-
-
válasz
Chris82 #64202 üzenetére
Ohh szuper. Meg vagy vele elegedve? Nem tudom az elso hangszoroid milyenek, de kepek alapjan a mely az Gladen SQX 12? Szoval tenyleg erdekel, hogy meg vagy e elegedve vele? Nagyon nagy valoszinuseg szerint itt is az az erosito lesz
troll81: azokat a bovitokartyakat hol lehet beszerezni?
G.ZS Pioneer DEH-X8700DAB Nezegetem most, de szerintem nincs benne
-
válasz
Chris82 #64193 üzenetére
Igen- igen valami ilyesmire gondoltam. No de ezt, hogy lehet kivitelezni? Van ehhez valami video? /erzem, hogy meg fog olni a parocskam
/ Ugy latom ott az erositom is nalad
Melyik mosconi gladen one ez pontosan, hiaba nagyitom ki elmosodik? Egyebkent tetszik ez a megoldas nagyon
-
Asztee
aktív tag
válasz
Chris82 #64054 üzenetére
Először is te (is) a Hifo-hoz írtad hogy már nem olyan jó mint régen ,de én itt legutóbb az in phase-ről érdeklődtem. Amit meg írtál hogy neked mid van az sajnos 2.5-szőr annyiba kerül ,mint ammenyi a keret rá. Elhiszem én hogy lehet rohadt jó cuccokat vásárolni, ha van rá rengeteg mani ,de nekem most sajnos csak 100 font környéke van erre a mutatványra.
-
B-enji
tag
válasz
Chris82 #63449 üzenetére
Ez a Kenwood KDC-X7100DAB nagyjából ugyan azt tudja dsp szolgáltatásban, mint a 80prs. Tehát ugyan úgy tud időkorrekciót, aktív 3utas vágást, csatornánkénti gain (hangerő) állítást, eq-ja 13sávos viszont lehet rajta Q értéket állítani. Talán annyiban marad el a dsp-je, hogy max 12db-es vágási meredekséget tud, a pio 24db-t. Viszont ez fele annyiba kerül. Egyébként, igaz hogy ízlések és pofonok, de nekem a Keni hangja jobban tetszik. Szerintem kifejezőbb a középtartománya, ami nekem jobban tetszik a hangszeres, énekes zenéknél.
-
Lite
őstag
válasz
Chris82 #61588 üzenetére
Egy nagyon vékony hajszállal az adott stílusokon a JVC muzsikál jobban. A 2 vs. 4V itt nem lesz mérvadó. Viszont a Pio-nak fejlettebb a proci/DSP része, azon pl. van időkorrekció, míg a JVC-n csak hallgatási pozíció (nem konfigurálható szabadon), illetve tudja a nagy felbontású zenék lejátszását.
Szóval attól függ, mi az a rendszer, amit ki kellene szolgálnia és mit szeretnél kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest