- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
norrberth #78390 üzenetére
Én is ezt mondtam anno. Az egyik kocsiban elértem a reális szintet, amit nem akartam változtatni. Aztán jött az új, bár még garanciális, már az ajtók szigetelésnél járok, beépítését várják az autóspecifikus alumínium hangszórókeretek, csak a fejegységet sikerülne megfelelően kódoltatni, hogy legyen flat & line levl kimenő jelem...
Bár az igaz, hogy ha egyszer összeáll jól a motyó, akkor csak a finomhangolásra fogsz sok időt áldozni, ott pénz már nem megy ki.
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #78307 üzenetére
Bejárattam a Focal Ps 165 Fxe szettet, sokat hallgattam.
Hallatszik ez más szint, ahogy az ára is.
Brutális a hangja, van olyan kilengése mélyközépnek, vág olyat.
Ez nem zavarodik össze mindegy milyen hangerőn szól.
Meg inkább amit hallok, erőteljesebb részletesebb a magas/közép tartomány.És ahogy írtátok ebben nem ennyi potenciál rejtőzik.
Tudna sokkal többet is pl mosconi erősítővel.
Szerintem 2 év és süket leszek.
Mióta benne van, túl hangosan hallgatom a számaimat -
Lite
őstag
-
troll81
addikt
válasz
norrberth #78252 üzenetére
A osztály max 25-30 w és melegszik fűt hangban nagyon jó de nem teljesítmény bajnok
Ab osztály ami általában mindenki használja függ gyártótól a minőség és a hang.
A D osztályú is jó lehet szettet hajtani
Eton ma150.4 van itthon.
D osztályú sokat javultak hangban.
Hatásfok ugye jó nem melegszik.
Én amit megszoktam azt szeretem autóban .
Steg Mosoni a régi Sony Denon Yamaha Fujitsu ten. Eton pa széria.Azonos beépítes melleti erősítő cserenel derül ki mindig a különbség.
Ott dől el hogy a különbség amit hallasz hogy befolyásolja a véleményed az amit hallasz hogy változik.
Szubjektív nagyon.
Ami nekem bejött az lehet neked sok.
Rengeteg idő és pénz a tökéletes kombináció megtalálása a saját ízlésedhez. -
troll81
addikt
-
troll81
addikt
válasz
norrberth #78248 üzenetére
Reméltem nem újba vetted meg az erősítő t.
A szettre én másképp rá próbáltam volna egy másikat vagy többet.Általában nálam van mindig opció igaz mind használt
Így a teszt lehetősége sosem marad ki.
Inkább egy régi erősítő rendesen javítva mint egy új.
Az új dolgokat nem szeretem a spórolás az elv amire épül minden lassan.
Az autó sem tartós cikk,de a 89 Ben gyártott Sony erősítő azóta is megy gond nélkül. Csak gain van és anyi de az se recsegSajnálom hogy így jót ki .
-
troll81
addikt
válasz
norrberth #78179 üzenetére
Most méretem 33hz lett a mai faragassal.szol
nem minősegre ment de lehetne lentebb indítani másik ládaval de ez van
30-40 hz között rendesen dolgozik nem low frekis zenei ladiko lett.
1 Ohmra kötve ez hajtja majd. [kép] ideiglenesen később kap egy gzpa 1.4000d az elég -
szivacs1987
aktív tag
válasz
norrberth #78165 üzenetére
2 opció van
1.: Rear SP: F.Range:
Ez akkor kell, ha vannak hátsó sima hangszórók is (pl ajtóban vagy "kalaptartóban"), amik nem mélynyomók.
Ekkor ha mélynyomót is akarsz, akkor azt az SW kábelre kell kötnöd és bekapcsolnod a "Subwoofer1" helyen2.Rear SP:S/W
Ez akkor kell, ha a hátsó sima hangszórók helyére kötsz be direktbe mélynyomót, és annak nincs külön erősítője, hanem a rádióban levő erősítő intézi. -
válasz
norrberth #77697 üzenetére
Régen nagyon drágák voltak a jók. Most is van nagyon jó, igaz nagyon drágán. Mondjuk mechanika nélküli, de manapság már nem is igazán van szükség rá szerintem. De pl: [link] Nekünk is van ilyen, igaz kipróbálva nem lett és hirdetem is, de valőszínűleg kiváló
Coax és optikai kimenet, dsp, DSD lejátszás, aptx hd stb stb. Szóval igazából vannak jó dolgok, csak meg kell fizetni. Régen is így volt ez
-
PítdB
kezdő
válasz
norrberth #77694 üzenetére
Mivel az öszes normális cd-s Kenwood kifutott, se pio a legjobbakból..Jelenleg csak JVC KD-DB922Bt van. (vannak jónak tűnő rádiók, de csak annak tűnnek. Megnézed a kimeneteket és sírás van) Az új piok köszönő viszonyba sincsenek a régiekkel. Nemrég volt nálam valaki DEH-S520Bt...áhh hagyjuk. A kenwood és JVC-ben megvan az amire szükség van. ui..hja ugye Alpine már nincs gyakorlatilag. ((mivel a lemezkiadásra szakosodott cégek már eltűntek,"műsorszolgáltatók" lettek helyettük spotify..+ ugye van usb...így a cd-s rádiók eltűnnek..))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest