- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvető problémánk az volt, hogy kábeles köttetésben nem akarta a tutit.
Ma kollégám Xiaomi Redmi note 4-es telefonával, Android 7 és kábelen ugyan ez a hektikusság, ám BT-n működött... Szóval érthetetlenEddig nem is foglalkoztam vele, nem bosszantott mert pendriveról zenélek, de így..
-
zsolt19900
őstag
én annyi tanácsot adnék, hogy a lyukba azért se tenném az erősítőt, hogy ha esetleg beázik akkor ha jól sejtem általában ott szokott megállni a víz abban a "gödörben" így ha oda is teszed, mindenképp valami ki asztalkára tedd vagy valami ilyesmire
és jut eszembe, nem is csak a beázás a gond, lehet hogy a hőmérséklet különbségből adódó páralecsapódás is ott jelentkezne leginkább
de ezek csak ötletelések
amúgy én a sajátomat kis polcrendszerrel csináltam meg, alsó részen pl. a sub erősítője, felső polcon az elsőszetté és az fölött van még egy szint, de arra nem került semmi és így lehet már rá pakolni cuccot....
képet nem tennék be, mert nem egy mestermunka
de nekem a célnak tökéletesen megfelel, így nem félek attól, hogy "jaj ne pakoljak az erősítők fölé" meg "jaj elvész az a terület, ahol az erősítők vannak", mivel ugyan úgy tudok arra is súlyt pakolni, mivel bírja az egész szerkezet és az erősítők ebből max annyit éreznek, hogy picit kevesebb a szellőzés, de ez elég ritkán fordul elő
-
PiciPeti
őstag
-
B-enji
tag
Szerintem az a Rainbow dsp abban az esetben használható jól, ha fej+rca+dsp kombinációban használod. Nincs hozzá külön vezetékes drc. Kicsit körülményes minden indulásnál wifi jelre várni, app-okat nyitogatni, menet közben telóban matatni.
Viszont a sima rca bemenethez meg már drága ez a készülék. Kb fele annyiból már kijön egy Match MDSP. Helix gyártmány. -
troll81
addikt
miert is? Anyám borogass
ha tudnad milyen gondolataim vannak. van 2 auto es beepitem 2x3 db erositovel kb ennyi lassan osszeall minden erositok fejek megvannak egy szett is U dimension.de meg tervezek az idei evben meg lett minden a beepitesekhez.kello minoseg es hangero parositasat probalom osszehozni ez a terv
-
kacsa7
őstag
Váltó előtt, szivargyújtó előtt szerintem az egyetlen igazán élhető megoldás, de ott is csak úgy, ha olyan szögben be tudod rakni, hogy lásd is mit ír ki. Ezeknek a kijelzőknek borzasztó a betekintési szöge.
A többi helyen pont a kijelző olvashatatlansága miatt nem tartom túl szerencsésnek. -
Lite
őstag
Egyetértek Kacsával, ha nem aux-ot használnál. A végén túl sok komponens lenne a rendszerben, az pedig még a hangminőség rovására is mehet, mert valaki érezhetően gyengébb is lehet, mint a többi.
Bár én még mindig hiszek benne, hogy elfér valahol az a PRS, abban a belsőben...
-
kacsa7
őstag
2. Aux-ot felejtsd el, nem az a minőség aminek ezen a szinten lenne értelme. USB-n szerintem csak tárhelyként megy, akkor meg annyit fog tudni mint egy pendrive.
3. Digitálisan optikád van, amit a Fiio tud is. Leírva jól hangzik az oszcillátor, még lehet jó hang is jön ki belőle, viszont ezen a szinten a Bit Ten D megint nem lesz annyira erős. Ezért pénzért már inkább a Rainbow. Arról ne is beszéljünk, hogy a Fiio-ból nem normál optikai kimenet jön ki, hanem a jack csatlakozós. Ha átalakítót raksz rá, már bukta a minőség, normális kábel ami meg ilyen csatlakozóval van szerelve kevés van és számolhatsz rá 10-15eFt-ot pluszban.
4. Sugár Roli aki árulja, SQPA-t nyert ezzel a DSP-vel telefonról streamelve. A felsorolt variációid közül messze a legjobb hangminőséget éred el, a legkevesebb kábelezéssel. Igaz a BT stream miatt csak 16 bit és 44,1 kHz-et tud az átvitel, de tekintve, hogy normális forrás is kevés van, szerintem mindenre elég.
-
Lite
őstag
Ahogy Dony írja. Ott, a közepén nézelődnék. Kézifék mellett, vagy a könyöklő alá, függőlegesen betéve (cd-t gondolom nem akarsz hallgatni), valószínűleg lesz hely. Kicsit oldszkúl Ikarus/kamionos lesz, de hülyegyerekeket meg lehet etetni vele, hogy az a nitro elektronikája...
A kesztyűtartó sem rossz megoldás, egy kormánytávval legalább a hangerőt és a léptetést tudod szabályozni.
Azt a műszerfalat én sem bombáznám szét...
-
Lite
őstag
Nem egyszerű dolog... Sehol nincs olyan hely, ahová be lehetne építeni? (Kesztyűtartó/napszemüveg-tartó/könyöklő tárolórekesze?) Nekem a teló analóg módon lett rákötve a fejre, ettől függetlenül lehetett tölteni, ha akartam. Az élettartamáról nyilatkozni nem tudok, mert csak kipróbáltam.
-
Lite
őstag
Az a telefon nagyon kevés a minőségi zenehallgatáshoz. Ha mobil, akkor az LG V szériája kb. az egyetlen (pontosabban 2 - V10, V20) olyan, ami elég jó minőségű jelet tol ki magából. És ehhez még valami nagyon jó minőségű 3.5 mm jack - rca kábelre is szükséged lesz. De nem lehetetlen...
Én ezt a PRS-el próbáltam ki...
-
kacsa7
őstag
A legtöbb fejnek infra távja van, tehát látni kell az előlapot, de ezt megmondják majd a tulajok. A kormánytáv nem tudom milyen alapú pl. Multikormánynak adapterrel mennie kell, csak az +20eFt.
Az előlapot át lehet helyezni és lapkábellel csatlakoztatni a fejhez, de hogy ezt milyen távolságon belül és hogyan tudják megoldani, az passz. Gulácsi pl. szokott ilyet csinálni. -
I'am Dony
őstag
-
PiciPeti
őstag
Szerelék a tápkábelre erősítő oldalon nem szükséges, 16-20mm^2 körüli keresztmetszet elegendő, és biztonsággal befogatható mindkettőbe. Akku oldalra nagyáramú szemes saru, lehetőleg krimpelve, ha nincs szerszám kéznél, akkor forrasztva.
Hangszórókábelt szintén csak fogasd be a helyére, kár bármilyen más anyagminőséget közbeiktatni a jel útjába.
-
Lite
őstag
+1 a VD. Szubra főleg. Szobai teszteken még akad 1-1 rca kábel K.csáéktól, ami VD szint körül mozog (hasonló árú termékekről beszélünk!), de hangszórókábel esetén azért már nagyobb a difi.
Ha pedig tényleg jó dugókat akarsz, akkor azonos árkategóriában: Neutrik. (A Rean a B márkájuk, annak komoly rendszeren hallgatva gyengébb a magasa, kicsit visszafogottabb). Feltéve, hogy ezek még aktuális árak, mert bizony akkor nagyon jó áron van.
-
kacsa7
őstag
Terhelhetőség kérdése. Nekem minden 2,5-es Sommer Orbittal van megcsinálva, a szub is. 4-es Kácsa FLW-t cseréltem a szubnál az Orbitra és bőven csak jobb lett, pedig az FLW a drágább kábel. 300W RMS-el terhelhető nyomónál még biztosan felesleges a 4mm2-es kábel, pedig szubra általánosságban azt javasolják, hogy legyen benne tartalék.
-
-
kacsa7
őstag
Sommerkabel.hu
Hívd fel őket és kérdezd meg. Segítőkészek. Lehet méterre is lehet kapni azt a kábelt, amiből van. Egyébként korábban gondoltam rá én is, hogy 5m-est veszek és annyi darabot csinálok belőle, amennyi kell, de egy elég vastag kábel. Nem tudom, a gyári Hicon dugó jó-e hozzá. Biztos, hogy lehet belőle csinálni kábelt, csak az a kérdés, milyen dugó jó hozzá.
Végül én jóval feljebb léptem kategóriában a kíváncsiság miatt, de a mai napig nem vagyok benne biztos, hogy ezt az anyagi pluszt megérte a dolog. -
Joe fiú
senior tag
Kár, pedig biztos jó lenne. Ahogy néztem a méreteket a K2.01 beférne, vagy egy 45.4 mindenképp, de a Mosconi sem lehet rossz.
A melegedéssel kapcsolatban: Nekem a K 2.01 a hátsó ülés támlán van, a szub teljesen rátolva, eddig nem volt baj vele, igaz ebben van aktív venti is, de szerintem ha van minimális helye kap szellőzést, akkor nem lehet nagy baja vele, kivéve ha nyáron több órán át hajtod, akkor lehet határeset.
-
kacsa7
őstag
Az ATC árult HiVi-t, aztán 1.5-2 évvel ezelőtt a teljes készletet kiárulták, döbbenet olcsón, fél ár alatt. Egyik barátom vett tőlük F1600-os bontatlan szettet, 20eFt volt. Akkor az a szett, úgy 4-5x annyiban ment.
Azóta nem tudom, a Paradox kivételével hol látni még HiVi autóhifit, de még azon sem lepődnék meg, ha azok abból a körből származnának. -
spiky03
veterán
Igen jól mondja a Speeedfire kolléga az volt.
Kép nem készül, mert már sötét volt.
Beszámoló meg mind, legközelebb el kell jönni és akkor Te is emgtudo, hogy mik vannak.Hát igen egy picit jobban szólt a muzsika Peti kocsijába, mint pl az enyémbe.
De jövőhét végén ha minden jól megy akkor már enyémben is jó muzsika lesz. -
B-enji
tag
Igen járható út ez is
Bár most kicsit számolgatok. Az ember vesz egy használt 80prs-t 70-ért (ami még mindig nem kezel Flac-et) kivezetékelteti, beépítteti, szétfaragtat egy új, többmilliós autót kb 20-ért, plusz ha hátul vannak az erősítők, és minőségi rca-kban gondolkodik akkor megint plusz költség a hosszabb vezetékek miatt, legyen mondjuk 60 ezer.
Összesen 150ezernél tartok. Rainbow dsp használtan kb 130ezer, + rövid minőségi rca-k kijönnek kb feléből 30ezer, ez összesen 160 ezer, és ha van egy tablet, akkor nem 3soros mini kijelző van + lejátszik kb mindent, akár videókat is + gps is van. Nem beszélve a sokkal részletesebb beállítási lehetőségekről, a 4pár kimenetről, a minőségibb hangról. -
cibus
senior tag
igen, most már elolvastam. euronicsban van most 3db, de nincs az ajánlottak között.
viszont a JVC majdnem olyan, kinézetre és névreJVC KD-X130 18ezer -ez esetleg ajánlott?
meg még ez a kettő van:
sony DSX-A200UI 19ezer
SAL VB X100 (bluetooth-os, nagy kijelzős) 23ezer.valamelyik jó, ajánlott esetleg, vagy inkább a listát nézzem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest