- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
A linkelt beépítésben bemutatott hangszórókosár burkolás nagyon nagy butaság, azt senki se másolja le. Megfojtja a hangszórót, olyan mintha elé tenne egy lapot, ami a fél membránfelületet takarja...
Amúgy azt a műanyag panelt lehet jobban megérné megvágni, és üvegszállal építeni egy kiemelőt, ami inkább süllyesztő jelen esetben.
Vagy ugye az ajtólemeztől építkezni, de az már más liga ugye...
-
Jaded
őstag
Nem lesz egyszerű dolgom úgy látom.. a Focalnak is lenne belevaló (ugyanúgy ebbe a típusba gyártott, mint a Pio), de csak a Renaulton keresztül lehet beszerezni.
https://www.focal.com/en/car-audio/car-audio-kits-solutions/integration/focal-inside-renault/focal-music-comfort-version-6-0-ifr-a130-4-ifr-130-2 -
fagylalt
senior tag
Akkor rosszul írták ki a honlapjukra.
Amúgy mi tetszik jobban a Kenwoodban? Nem sok infó találtam róla a fórumban, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatodra, főleg, hogy van összehasonlítási alapod a pioval szemben.
A Kenwood és a Pio között gondolkodom erősen. Engem anno nagyon meggyőztek az utóbbiról, úgyhogy utóbbi felé húzok.
Jövő héten érnék rá legközelebb hallgatózni, viszont elhatároztam, hogy még a héten dönteni akarok, nehogy újra lankadjon a kedvem a témával kapcsolatosan.Ha meglenne a fejegység, akkor jövő héten vennék hozzá egy Gladen Audio Alpha 165 szettet. Ezen a nyáron még biztosan nem vásárolnék hozzá erősítőt, mélyládát, ezért szemezek vele.
-
fagylalt
senior tag
Néztem én is az X5200BT-t, de elvetettem, mert van benne mechanika. Ennek levehető az előlapja? A hivatalos honlap szerint nem, viszont nekem ez is fontos lenne.
Amúgy tetszik a 4V-os kimenetei miatt, bár ez nem annyira lényeges.
A rossz nyelvek azt beszélik, hogy hangzásban ebben az árkategóriában a Pio, Keni, JVC szinte azonos.Összességében ezek az esélyesek:
- Alpine UTE-92BT
- JVC KD-R992BT
- Kenwood KMM-BT304
- Kenwood KDC-X5200BT (feltéve ha levehető az előlapja)
- Pioneer MVH-X580BTÚgy néztem, hogy tudásban kb. egy kategóriát képviselnek ezek a fejek. Ha még van valaki másnak személyes tapasztalata a felsoroltakkal kapcsolatosan, akkor azt nagyon szívesen olvasnám.
-
Speeedfire
félisten
Alapvetően nem vetettem el. Talonban van, de ha kapok jobb hangút valamivel drágábban, akkor inkább arra neveznék be.
Chris82: Melyik az amit inkább ajánlanál? Szép pontos, feszes mély, és magas érzékenység a szempont.
kk831228: Impozáns, de sehol se látom, hogy az érzékenységét. -
Speeedfire
félisten
Teljsen jó az. Nem értem, hogy mit nem értesz a zárt reflexen.
Igen, az lenne az igazi. Engem is érdekel a kis focal. De kevés az esély rá, hogy mind a kettőt meg lehessen hallgatni. Főleg azonos körülmények között.
troll81: SPL-t írnak rá a neten. Nekem meg inkább telt, elnyújtott, de mégis kellően mély basszosok érdelelnének. Valahogy tényleg meg kellene hallgatni párat 25/30 zárt/reflex. Alapvetően a reflex felé húzok, nem rossz dolog az.
MunezXBK: Lehet nekem is csak ennyit kellene csinálni a mostanin és jobb lenne. -
vass1024
tag
Rendben, én is valami hasonló megállapításra jutottam, hogy nem igazán lesz mély hangzás ekkora hangszórókkal. Beszéltem a tulajjal és akkor talán később lesz majd mély láda.
Szóval akkor tudtok ajánlani egy szélessávú, viszonylag szép hangú 13cm-es szettet előre, és egy 13cm-es koax-ot hátra (Renault Megane Classic 2002-be).
Egy Pioneer MVH-S300BT-ről lesznek hajtva, nem lesz hozzá erősítő mert nem fér bele a keretbe.
Összesen 40K a keret első, hátsó hangszórókra.Nekem voltak Hertz hangszóróim és nagyon megvoltam velük elégedve ezért is gondoltam azokra, de várom a további tanácsokat
Köszi előre is
-
vass1024
tag
Nem az enyém az autó és a tulaj nem akar mély ládát. Szóval ezekből kellene annyi mélyet kicsikarni amennyit lehet. Ezért is gondoltam hogy 16cm kellene mert 13cm elég karcsú a mélyekhez.. Az a baj hogy én is úgy látom hogy elég sok barkácsolással férne be ha beférne egyáltalán. De majd ha odaérek megnézem, megmérem újra alaposabban.
Kb. max. 25K első szett, 20K hátsó szett. Hertz DSK, DCX-re gondoltam fejegységről hajtva.
Szerinted? Szerintetek? -
-
BBéci
legenda
-
hyperst74
csendes tag
Hogy miért? tudom nem elfogadható indok,de nem jött be az alatt a pár perc alatt,a beállíthatósága pl (nem egyszerű) Előtte egy CDX GT710 volt,azt a hangzást vártam volna tőle és kezelhetőséget,nem volt meg bármit is csináltam..Aztán a mex-n5200bt-t mikor beraktam már bekapcsolás után déjà vu érzés fogott el
Nekem szebb,jobban kezelhető,én füleimnek jól is szol. Amire nekem kell arra bőven sok is. -
G.Zs.
senior tag
-
flash-
veterán
én ezt néztem, itt nem írják külön hogy MTP, de gondolom ua. hogy androidról lejátszik nem?
(Android Media Compatible
Compatible Generations Compatible Android phones with Android V4.1 or higher
Supported Functions • Android App control via USB
• App playback (4.1 or later)
• Music playback
• Battery charging
• Voice Control
Compatible with Android )MVH-280FD
[link]mellesleg
Maximális teljesítmény 4 x 100 Wbár mtp-be már nem játszik le flac -ot...hmm...
-
abéla
senior tag
Naigen jó volna ha vlki hallotta volna mindkettőt, közel azonos környezetben.
Egyébként RCA 2V vs 4V tényleg számít (ok, ok jeleloszlás/sűrűség/mittomén, meg pio 80+ is 5V-on fut), de tényleg számít? mérés, akármi?
Merthogy szubjektíven olvasom, sokan dinamikusabb hangzásról írnak 4V mellett, de ez hogy? Az erősítő kimenetéhez képest elenyésző ez a jelkülönbség.Szóval nem értem, ezért kérem, ha valaki igen, magyaráza el érthetően (tényleg, nem cinikuskodok : ).
-
evo87
őstag
Ha fontos a Bluetooth a telefon miatt: a JVC, ezáltal gondolom a Kenwood fejek kikapcsolt állapotban nem csatlakoznak a telefonhoz. Ellenben a Pioneer kikapcsolva is csatlakozik és bejövő illetve kimenő hívásnál bekapcsol. (én ezt tapasztaltam, de erősítsetek meg ha nem így van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest