Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
MunezXBK
üzenetére
Egyetértek, szerintem is sokat tömött bele.
(#66886) s4tch
Igen, korrekt meghajtó kell, de semmi szín alatt nem lehet a PC házban, csakis kívül és az USB kábel minősége is számít, erről vaktesztekkel győződtünk meg.
Honnan tudod, milyen hangminőségű az a fájl, amit a neten találtál? Lehet kiváló és teljesen vacak is. Ezért inkább maradok a CD-változatnál. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Erre írtam, hogy próbálgasd.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem, a tömést mondom.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Próbálgasd, de szerintem kicsit túltoltad.
-
Speeedfire
félisten
Mai meló is megvolt.

Bekerült végre a 2x25mm2-es táp/föld, egészen az akkutól húzva végig. Megkapta az audio system f2-450-est. Sokkal jobb lett már ettől is a rendszer. Feszesebb lett a mély, nem nyúlik annyira.
Egyelőre maradok a szivacsozott ládánál. Sajnos amit kaptam dupla tölcséres reflex cső nem 10cm-es, hanem csak 7.5cm. Meg most, hogy megmértem a régit, az is csak 10x20cm. Szóval 50Hz körül van hangolva, és még rosszabb a csőben lévő tornádó.
A zártat most egyelőre hagyom, szerintem holnap még ránézek. A vatelint mennyire kell bele tömni? Illetve kell ragasztani? Egyelőre csak így van benne. Még a hátsó csomagtartó ajtót akartam szigetelni bitumen lappal, de egyelőre nem sikerült leszedni a panelt.
-
kk831228
addikt
Munezxbk:

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Van még lejjebb, végül ilyet vettem, egy helyi boltból:[link]
Bazi nagy, neodímium mágnes, 28 mm-es cséve, textil membrán, teljes alumínium ház. A hozzá adott hangváltó egy 2,2 uF-os bipoláris elkó. Meglepően elfogadható hangja lett a cuccnak, a cintányérok jó vastagok.... nagyon kínai, de számomra emészthető a gyári CD-kel. (A fejegység az 5 éves, írott lemezeimet le sem játssza)
. -
kk831228
addikt
Na szóval Audison AV k6 vs Eton 172.2 pro vs Rainbow slc / dlc 6.2..??? 🤔

Audison-ról van vélemény...? Egyik fórumos srác azt írta hogy furcsa hogy gyengusz egy kicsit a kickje... Bár írta hogy lehet nem tökéletes a beállítás/beépítés...
Troll81 szerint : Eton
Munezxbk : Rainbow...🤔
-
s4tch
veterán
"Sajnos ezt kevesen tudják, kevesen ismerik el és PC-házban lévő meghajtóval végzik a műveletet, aminek a végeredménye nagy valószínűséggel csakis silány hangminőség lehet."
Most abba bele se menjünk, hogy a "nagy valószínűséggel csakis" mit akar jelenteni, de azért van a kisujj-eltartós, cérnakesztyűs elitizmusnak is határa. Jó ideje lehet kiváló minőségű ripeket készíteni házilag, ha valakinek van egy korrekt meghajtója és veszi a fáradságot az eac beállításainak elvégzésére.
A netről beszerezhető zenék közül nem a 0-day 128kbps ripeket kell keresni, hanem vásárolni a hdtrackstől vagy a Linntől, qobuztól (stb), és nem lesz gond. Vagy elkészíteni magunknak a ripeket, összehallgatni a cd-vel, és elégedetten nyugtázni, hogy innentől nem szükséges a fizikai hordozóval bíbelődni, hogy ugyanazt a hangot kapjuk.
-
BBéci
legenda
Itthon kizárólag CD-ről hallgatunk zenét, azt is ritkán, mert nincs rá idő. Az a baj a netről beszerezhető zenékkel, hogy teljesen bizonytalan a minőségük. Saját és ismerősök tapasztalata, hogy baromira nem mindegy, milyen készülékekkel, milyen kábelezéssel készül a lemezek tartalmának fájlba másolása. Sajnos ezt kevesen tudják, kevesen ismerik el és PC-házban lévő meghajtóval végzik a műveletet, aminek a végeredménye nagy valószínűséggel csakis silány hangminőség lehet.
CD-k között is jelentős lehet a különbség. Még ugyanannak a gyártónak a fél év különbséggel kiadott lemezei között is előfordulhat hallható eltérés.
Telarc, Reference Recordings, Stockfish, STS és társai stabil minőségűek. -
válasz
V8engines
üzenetére
Lesz@rnám hogy nincs index kapcsoló. Hozzá tudnék szokni.
Remek, gratulálok a felfogáshoz. Legalább lesz akit 40 tonnával el lehet taposni, mert lusta mint a dög, hogy jelezze a forgalomnak mit szeretne a csinálni, ne én matekozzam ki hogy merre mész..
Még több ilyet az utakra.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Az-X
őstag
Egy kis nosztalgia... a végső állapotban a fej egy Pio DEX-P9 volt DEQ-P9-cel... erősítők Helix E40 és A4 felváltva mikor épp melyik tetszett
Eszméletlenül hiányzik... a kocsi is... a hifi is. De már érzem a "hifibogarat" építünk megint valamit 
-
Az-X
őstag
Anno ilyesmi volt a P9 is

Béci... tudom, ez nekem is nagyon fájdalmas... nekem is van pár korongom. Asszonynak egész szép komolyzenei gyűjteménye van. Jól mutat az állványon, de egy jó ideje már az itthoni hifin is NAS-Hálózati lejátszó-DAC kombó működik Pedig az itthoni motyó azért komolyabb mint az autóhifim. Sajnos lassan le kell nyelnünk ezt a békát.
-
stickrs
senior tag
válasz
PiciPeti
üzenetére
Köszi, az előző autómban egy olyan hertz volt amit linkeltél, az se rossz, de ha már ujra szét kell szedetnem akkor elgondolkodtam hogy kipróbálok mást is, de az is lehet, hogy akkor marad..megérné egy ilyen gladen-re cserélni pl?
MunezXBK köszi, ez is elég jónak tűnik.
V8engines az enyémben bose van, de nem győzött meg
persze nem új gép (2006) itt szerbiában csak a kiváltságosak engedhetik meg maguknak az uj autót, nálunk minden harmadik autó 15 évnél idősebb...csak érdekességképp mondom, hogy ennek örömére a szerb kormány be is vezette, hogy a 15+ éves autókat évente kétszer kelljen műszakira vinni, hogy aki amugy is csóró annak mégrosszabb legyen 
-
V8engines
tag
válasz
stickrs
üzenetére
Miért kell cserélni amúgy? Én ültem új gépekben, hallgattam bennük a HIFI-t (Mazda 3 és 6 is), gyárit én nem igazán fejlesztenék tovább. Mondjuk ami igazán bejött, azért az a BOSE.
Vagy egy F11 Bömbi. Ott már a pendrive helye is adott. Eldugva.
Csak még embert nem találtam, aki szponzorálná a megvásárlását és szervizelési költségeit a gépnek.
Lesz@rnám hogy nincs index kapcsoló. Hozzá tudnék szokni.

-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb autó-magassugárzó, amit már meg szabad venni? Frissen vásárolt 2008-as KIA Ceed kombiba kellene, a gyári fejegységhez. Meglehetősen szép a mélye és a közepe a gyári hangszóróknak, de hiányzik a magas (nincs benne gyárilag magassugárzó egy darab sem, csak a mélyközepek az ajtókban).Ez már megvehető? Elvileg van hozzá hangváltó, így csak rá kellene kötni a gyári hangszórókra.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gulácsi, Kozák Andris, vagy Kiss Laci (ő sopronban dolgozik, szóval annyira nem optimális a dolog...)
Nekem is Gulácsi csinálta, tökéletes, precíz munka, emészthető áron. (Nekem 60e volt a mélyközepek + magasok panelje)
-
stickrs
senior tag
válasz
V8engines
üzenetére
Köszi a választ, nem SOS, valószínű nyár vége felé lenne beépítve. A hangszórónál 7,6cm-t ir mint beépítési mélység ami nem kevés szerintem. Nem én fogom majd beszerelni, hanem hozzáértőre bízom..de még az is kérdés hogy cseréljem-e a gyári fejet vagy vegyek egy audison bit ten-t és arról menjen, mert pár funkcio elveszne ha kivenném a gyárit..
PiciPeti 150-200w rms? huha... akkor a steg qm 105.4 egy-egy csatornája nem lenne elég neki
hídba kellene kötni és sub-nak egy másik erő? mert eredetileg ugy terveztem, hogy első kettőről a szett, hátsó hidalva pedig menne a mélynek. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Honnan tudod, hogy nem? Nem ördöglakat.
Off: meg tudom-e?

-
PiciPeti
őstag
válasz
stickrs
üzenetére
Azt csak olyan ajtóba érdemes tenni, ami nagyon jól ki van szigetelve, legalább 150-160mm átmérőjű nyílást tudsz az ajtón kialakítani, természetesen a kiemelőgyűrű segítségével.
És kell kb 150-200W RMS! teljesítmény/db, hogy jó legyen. Ha ezek megvannak, akkor viszont egy nagyon jó hangszóró tud lenni.

-
V8engines
tag
válasz
stickrs
üzenetére
Javítottam a típusból már jó párat, de sosem méregettem a hangszórókat. -Gondolom az első ajtóban lévő a kérdés.
Ha nem SOS, majd megnézem. Elérhető pár db. De most bontsam le a kárpitot? Neked meg úgy is szét kell majd szedni. (Mert most pont nincs szét/megbontott 3-as.)
---De ha írsz egy méretet azokról amit beépítenél, rámérek majd a gyárira. Akár holnap is. Talán elég a kárpit alját (meg)bántanom. Kérdés még, mi a mélysége.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
2010-es Subaru Foresterbe néznék valami zenét. Most a gyári 2 dines CD-s fej van benne, ha minden igaz, akkor ilyen Clarion. Hangszórókat nem tudom mi van az ajtókban. A hangzás az valami borzalom, szinte csak a basszus dübörög, de a többi tartomány alig van jelen.
Szeretnék olyan fejet, ami tud navigációt és hátramenet kapcsolás után a tolatókamera képét kirakná a kijelzőre. Mechanika nem fontos, usb és vagy SD kártya kellene. Mondjuk az igazi az volna, ha vagy usb stick vagy dedikált sim foglalat, a wazze apphoz kell a net, ugye
Mivel lövésem sincs hogy mibe kerülhet egy ilyen cucc, ezért nm írnék keretet egyenlőre. Nem tudom hogy a rengeteg kínai, ebay-s fejből érdemes-e nézelődni?
A nem tetsző hangzás a hangszórók miatt lehet leginkább, vagy a fej okolható érte jobban? Vagy az autó felépítése, kialakítása?
Az a legszarabb hogy megszoktam a régi autómba berakott Pioneer MVH-150UI fej és Hertz DSK 165.3 hangját és itt a Subaruban hiányzik a hangváltó, magas sugárzó stb. Mert szerintem jelenleg van a 4 ajtóban 4db hangszóró és kész. -
ryger
aktív tag
Talaltam egy oldalt, itt helyben, ahol vannak most learazasok hangszorokbol. Aki ert hozza, megtenne nekem egy szivesseget es felnezne az oldalra? Helyi penzben olyan 500-1000-ig mennek el. Igy lenne garancia es nem kellene kuldetnem postan a dolgokat otthonrol.
Ha nincs olyan amit erdemes venni akkor marad a hasznalt Rainbow SLC 265.Koszi

-
Lusu
aktív tag
Sziasztok!
Tápelosztót próbálok keresni, a legideálisabb az lenne, hogy 35 mm2 be 35mm2 tovább és biztosítva 2x16mm2 leágazik. Ha valakinek van esetleg eladósorban ilyen vagy közel hasonló az jó lenne, de a javaslatokat is szívesen várom, hogy hol, milyen márkát keressek...
Az eddigi legjobb találatom ez és ez. Ha nincs más lehetőségem mi a jobb választás? A nagyobb csatlakozóba a kisebb kábel, vagy a kisebb csatlakozóba faragni a nagyobb kábelt?Köszi a segítséget.
-
stickrs
senior tag
Hello, Mazda 3 2006-ba cserélt már valaki mélyközepet? mekkora beépítési mélységgel lehet számolni? nem találok erről infót sehol..
szemezek egy Kicx PRO 6020-al, csak nem tudom beférne-e.. -
-
Chris82
senior tag
Ha valakit érdekel, a Vibe mellett elkezdtük forgalmazni az Edge angol gyártó termékeit is[link]
-
pellesmartin
tag
Hello! Az autómban a gyári hangszóróból az egyik leégett,kopogott,gondoltam kicserélem már akkor mindkettőt.
Beszereztem egy JBL stage 600CE komponens szettet, egy MediaMarktos,20k-s philips fejegységgel. Szépen szóltak,max hangerőig pont jó is volt, de van a fejegységen egy extra sound eq gomb(emeli a basszust),úgy nem tudtam feljesen feladni a hangot mert már torzított,de mikor odaadtam nővéremnek a kocsit ő rányomta teljes hangerőn a max bass gombot,így szépen kiis ment mindkét oldali.. Már halk hangerőn kopognak meg sz*rul szólnak.. van esély a javítására? -
Az-X
őstag
válasz
PiciPeti
üzenetére
Azt a Helixet vegye meg valaki
Elgondolkodtam azon, hogy csak úgy megvenném polcra, de nincs feles 20K-m most. Amúgy bőven megér ennyit. Nagyon szerettem annó ezeket a régi erölködőket. Volt E40-em több is, A4-em is, HXA-1000-esem is... minddel elégedett voltam 
Ehhez az erősítőhöz azért picit jobb szettet tennék...

-
ryger
aktív tag
Az en esetemben az ajto fem belso felere nem rakok mert ott rozsdavedelem van fujva, illetve szerintem a belso lemez kolso oldalat is kihagyom, igy csak ket retegben kell gondolkozni. Az nem olyan veszes meretben, mennyisegben, ebbol soha nem lesz suketszoba ugy sem

PiciPeti
Ezekre ra is repulok akkor, arban tenyleg barati a ketto egyutt

-
BBéci
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Autótól függ.
Két réteg a külső lemez belső felére, egy-egy a belső lemezre és a kárpitra. Tehát négyszer az ajtó felülete. Az isopropil alkohol, vagy más tisztító, zsírtalanító folyadék sincs ingyen. Tutira fizetni fogok a kárpitok le- és felszereléséért egy karosszériás szakembernek, amit mások megspórolhatnak, ezért nem számoltam bele. -
ryger
aktív tag
Uraim,
Koszonom a fejtagitast es a jo iranyba valo terelest, igazat is adok nektek! A szigetelesre semmi keppen nem sajnalom a penzt, ertelmes hatarokon belul, a zene javitasa inkabb csak mint a muvelet hozadeka volt a fejemben. A PRS mar adott, tobb evet szolgalt, egy ideje pihen a polcon de mivel masik autot most nem fogok venni, igy a Civic-et kell elheto szintre hoznom, az igenyeimhez es koltsegekhez merten.
Hasznalt dolgoktol sem zarkozom el egyebkent, ugy gondolom, hogy az a 60-70k jarhato ut, annyit meg raszanok mert tudom, hogy sokkal jobb lesz a hangzas utana
-
Speeedfire
félisten
Az nem hangfal, hanem hangszóró.
Illetve a hangfal sem hangfal, hanem hangdoboz.Gladen Alpha 165, ezt szokták itt fejre kötéshez ajánlani.
-
ryger
aktív tag
válasz
pengusz77
üzenetére
Mint mondtam, egyszer szeretnem jol megcsinalni ugyhogy akkor az lesz amit te is mondasz, STP az ajtora is. Igen, csak elsot mert hatul nagyon ritkan ul valaki, mint irtam az auto elhetobbe tetele most az elso gondolatom, autopalyan nekem mar hangos

Jaj, ettol feltem, hogy nem lehet majd megallni ebben sem
Igazabol nem terveztem erositot, tudom ezert egni fogok ebben a topikban
sub buffer biztos nem lesz.
Most kerestem ra es azt irjak 6,5"-es hangfalak vannak az ajtokban, mit lenne erdemes venni mondjuk olyan 20-30K hatarig? Foleg rock/metal (black, thrash stb), nagy ritkan elektronikus muzsika szol. Erolkodobol valami ami eleg lenne ehhez a szereny szetthez, nem tervezem tovabb epiteni a kesobbiekben.PiciPeti
Koszonom neked is, atragom a lehetosegeket, igazabol mint fentebb is lathatod nem tervezem, hogy komolyabb rendszert epitsek ki, inkabb a "2 legyet egy csapasra", ha mar szetszedem a szekeret, akkor cserelek par dolgot, volt a vezerfonal nalam

-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves. Adott egy Honda CR-V 2014-es, amibe szeretnék tenni egy 2din-es android multimédiás fejegységet. Van gyári hatású kínai, amit csak be kell tenni és működik, de nem nagyon bízok ezekben, ráadásul Windows-os.
Vagy van a másik lehetőségem:
Sony XAV-AX100 fejegység
+ beépítő keret
+ CTSHO006.2 kormánytávvezérlő interface
+ DIN antenna adapter kábelHa ez utóbbit veszem, akkor a beszereléshez szükség van komolyabb szerelésre vagy csak össze kell dugni jól mindent és kész:

Köszi
Ati
-
PiciPeti
őstag
Ha menetzaj szigetelése a cél, akkor a tető, és a csomagtartó, kerékjárati ívek, hátsó kerékdobok szigetelése szokott a legtöbbet hozni. Zene szempontjából értelemszerűen az első ajtó a legfontosabb...

Hanno helyett ajtóba, tetőre, csomiba Silent Coat, vagy CTK Standardot mondanék, Hanno inkább padlólemezre igazán jó. (Ha már 80PRS-ről beszélünk, gondolom komolyabb szett lesz az ajtóban is, tehát érdemes kicsit többet költeni oda.

-
troll81
addikt
Steg Masterstroke 3000 MSK1500 valaki versenyzik otthon ezekkel az erokkel?
-
ryger
aktív tag
válasz
pengusz77
üzenetére
Remek, akkor STP es egy reteg arra az AV Soft-bol, az ajtokra pedig abbol a Hanno-bol egy reteg. A fejegyseg egy Pioneer DEH-80PRS amit be akarok majd rakni, tudnal ajanlani egy par hangfalat amit az ajtoba tudnek rakni a gyari helyett?
Koszonom szepen a segitseged a megfelelo szigeteles kivalasztasaban!
-
pengusz77
senior tag
Következő verseny június 9, Velence

-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A gyári megoldások jellemzően mélyek, de keskenyek, és alacsonyak. Viszont a térkihasználás miatt a lapos, magas, széles a jó sztem.
Ráadásul így, hogy az oldala, és a hátfala is döntött, akkusztikailag is jobb eredmény érhető el.

Amúgy van most nálam egy ilyen láda:

Refi létére nagyon gyors, pontos, ugyanakkor tud rosszalkodni is. Ha meg lehetne valósítani hasonló kialakításban mint a JL-eket, akkor valószínűleg cserélném is. De sajnos sehogy nem adná ki a port miatt, a gyári láda meg a csomi 3/4-ét elfoglalja...

-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem te a Kickert hallottad, az L712-t az tényleg nagy láda, de az csak "b@szatásra" van, arra való.

Ha kész lesz a csomim, akkor ez a láda 20 centi mélységet fog elfoglalni a támla tetejétől mérve, viszont teljes csomi szélességben. a 360l-ből marad 250l kb. Az még használható sztem, a zsugor víz hosszabb felével még befér a láda elé...

-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Dettó így voltam, lett dupla 25 zárt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speeedfire
félisten
Rendeltem szivacsot, és vatenilt is. Még a dupla tölcsért nézem majd meg valahol.

De igazából a zárt felé húzok kicsit. Csak tényleg a kettő között lehet valahol, ami nekem tetszik.
A zártnál nem érzem annyira teltnek, a br-nél meg nem érzem annyira pontosnak. Kicsit összeszedettebb lenne, akkor sokat segítene.
-
PiciPeti
őstag
Ezt a valamivel nagyobb dolgot vatelinnel a legkönnyebb, legolcsóbb megoldani, egy teljesen kitömött (lazára!) láda kb 25-30%-al nagyobb térfogatot mutat.
Én a szivacsozott refit se vetném el, egy próbát megér, 2 perc, és 2 Ft...
Ha más nem, az irányt meg tudja mutatni... -
BBéci
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Valamivel nagyobb, mint 22 liter. Nem biztos, hogy számodra megfelelő lesz, de biztosan jobb, mint a betömött reflexnyílású 35 literes.
-
BBéci
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha betömöd, lesz egy nagy zárt ládád. Nem ajánlom, kényszermegoldás. Sokkal jobb eredményt kapsz egy, a meglévőnél valamivel nagyobb zárt ládával, vagy combosabb erősítővel.
-
B-enji
tag
Most fedeztem fel egy egész jó kis doboztervezőt, nagyon sok hsz van az adatbázisában, gyakorlatilag nem kell többé szórakozni a t/s adatok bevitelével.

SpeakerBoxLite -
B-enji
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A lényeg, hogy a reflexnyílást teljes hosszában kitömöd úgy szivaccsal, hogy az szorosan illeszkedjen bele, ne tudja kilökni. Utána ha megnyomkodod a nyomót, nem lesz olyan beton kemény, mint mikor teljesen zárt mögötte a légtér, csökken a láda csillapítása. Vagy bejön, vagy nem, igazából nem kell hozzá nagy befektetés

-
ryger
aktív tag
válasz
pengusz77
üzenetére
Menetzaj csillapitas lenne az elsodleges cel, habar lehet akkor kicserelnem a ket ajtoban levo hangszorot is. Van egy korosodo Pioneer fejegyseg (kb 5 eves) meg a regi automba vettem, az lenne a gyari helyett (pontos tipust nem tudok mondani mert nem vagyok a kozeleben), itt olvastam, hogy ajanlott, azert vettem meg.
Nem csak ajtoba szeretnek szigetelest, sokkal inkabb a tuzfalra (motorzaj) es az elso ulesek ele, esetleg azokat is kiszedve azok ala.
Az itt emlitett STP Black Silver-t neztem de nem zarkozok el mas markatol sem, mashol irtak a FATMAN-t is, hogy jo. Nem feltetlenul a legolcsobb megoldas erdekel, ha mar egyszer megcsinalom akkor legyen hatekony.Szerk: ami meg szemet szurt, hogy az STP 1,8 mm vastag, FATMAN csak 1,3 mm, egy masik anyag viszont 5 mm. Az eleg nagy kulonbseg azert, persze lehet, hogy a vastagabb nem jobb, en nem ertek ezekhez

-
espi38
őstag
Sziasztok!
Keresek egy RCA jelszint átalakítót remote kimenettel reális áron.
Ajánlatokat privátban várom köszönöm -
B-enji
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Egyszer ugyan ebben a cipőben jártam az egyik nyomómmal, zártban nem egészen voltam megelégedve vele, reflexben már jobb volt, de már túl tolakodónak éreztem, meg lassabbnak, végül az arany középutat az hozta meg, hogy betömtem (szorosabb illesztéssel) szivaccsal a reflexnyílást (szobai hifisek aperiodikusnak szokták hívni ezt a megoldást).

-
Czimby
addikt
Gombi elérhetőségét valaki át tudná küldeni privátban?
Köszi!
-
troll81
addikt
Steg Masterstroke 3000 MSK1500 valaki versenyzik otthon ezekkel az erokkel?

-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nemszótam.

-
PiciPeti
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Miért akarsz 4 csatist tenni subra?
Ha már az, akkor inkább első szettre, és van lehetőséged biampolni, vagy aktívozni...
De subra tuti a 2 csatist tenném.

Amúgy most van fent Signat RAM 3 MKII, az is kifejezetten jó hangú, és tartalék is van benne bőven (~500-700W között kiadástől függően).

-
Lite
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bőven jó. A kicsi is csinál majd csodát, pláne zártban...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hídba kellene kötni és sub-nak egy másik erő? mert eredetileg ugy terveztem, hogy első kettőről a szett, hátsó hidalva pedig menne a mélynek.
Elgondolkodtam azon, hogy csak úgy megvenném polcra, de nincs feles 20K-m most. Amúgy bőven megér ennyit. Nagyon szerettem annó ezeket a régi erölködőket. Volt E40-em több is, A4-em is, HXA-1000-esem is... minddel elégedett voltam

sub buffer biztos nem lesz.