Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Húha, hálás köszönet a tesztért!
Majdnem tökéletes tehát a szerkezet HTPC -nek (ha a DVI kimenet nem szempont), az mondjuk szúrja a szemem hogy az m1HD nem megy 25 fps -el. Ötletem sincs milyen beállítások mellett kódolhatták, bár lehet hogy a magas bitsűrűség (~12Mbit) betesz neki (deinterlace -t nem tudom állítottál-e be CoreAVC -ben), ugyanez tűnik ki számomra a linkelt blogban lévő videókból (Blu-ray és HD-DVD anyagoknál, nem tudom hogy decrypt is volt-e ezen videók esetében). Tény hogy amikor már hivatalosan lesz DVB-T sugárzás, a bitsűrűség csak 6-8 Mbit körül alakul majd a HD adásoknál, lehet akkor ezzel sem lesz probléma.Fel van adva a lecke, hogy két magos Atom -ot válasszak ha meglesz a pénz, vagy egy régebbi mATX Gigabyte lapot[link] és egy Intel Celeron Dual Core procit[link]. Ez így magában annyi kb. mint a kétmagos Atom lap jelenleg, de hogy HTPC feladatokat is ellásson kell egy VGA is, HD3450 félmagas [link] 9k ami már DXVA képes és van DVI is. Lehet ennyit megérne rá áldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Crimson Desert
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- AMD AM4-es Processzorok
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majdnem tökéletes tehát a szerkezet HTPC -nek (ha a DVI kimenet nem szempont), az mondjuk szúrja a szemem hogy az m1HD nem megy 25 fps -el. Ötletem sincs milyen beállítások mellett kódolhatták, bár lehet hogy a magas bitsűrűség (~12Mbit) betesz neki (deinterlace -t nem tudom állítottál-e be CoreAVC -ben), ugyanez tűnik ki számomra a linkelt blogban lévő videókból (Blu-ray és HD-DVD anyagoknál, nem tudom hogy decrypt is volt-e ezen videók esetében). Tény hogy amikor már hivatalosan lesz DVB-T sugárzás, a bitsűrűség csak 6-8 Mbit körül alakul majd a HD adásoknál, lehet akkor ezzel sem lesz probléma.