Aktív témák
-
-
Tommmmka
senior tag
válasz
theniel #8398 üzenetére
én speciel mióta kijött a 8500-as radeon azóta mindkét "istálló" lovait kipróbáltam és eltekintve a 8500-ös drivergondjaitól sosem volt gondom egyik gyártó drivereivel sem.
(Hazudtam mert az FX-es Geforceok kimaradtak.)
a GTX 260-at imádtam, 4890 is nagyon jó kártya volt, szóval ezek a driver gondok eléggé elcsépelt emlékek... nem tudom miért mindenki ezzel vergődik...
-
Tommmmka
senior tag
egy 4850x2 2gb-t értelme van lecserélni egy 5850-re? 5870 már túlontúl sokk az 5850 fogat húzva de belefér...
-
Tommmmka
senior tag
mikorra várhatók az első 5850/5870-es kártyák kb?
-
Tommmmka
senior tag
Gyerekek! Nem lehetne abbahagyni a topik szétoffolását? Az emberek többsége (többek közt én is) azért olvasom, hogy infokat, feltételezéseket gyűjtsek az új jövevényről, nem pedig NV-AMD piaci jöbőbeli helyze érdekel. Az ilyen dolgokat intézzétek el priviben vagy az erre kialakított topikban (ha van ilyen) nem, itt kell személyeskeni.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest