- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Tommmmka #8404 üzenetére
Nekem nem holnap derül ki, most nem álltam sorba értük, nekem ASUS nem kell, megvárom a Sapphire-t vagy esetleg HIS-t (ami min plusz 1 hét).
Márpedig akkor derül ki igazán a valóság, ha otthon berakod, és megnézed a te gépedben mit tud az általad áhított beállításokkal, a monitorod felbontásán.Bár ha mást ne, remélem kapunk most futtatható DX11 techdemókat is.
(#8405) Nagynozi - Nyári kánnikula, a 4870x2 magától felpörög 48%-ra, én játszanék a Riddick-el (ami többnyire nem túl zajos játék), én 1 óra után tök szarul érzem magam, míg rájövök, hogy a zajtól kezd már zúgni a fülem. Aztán vizesblokkot lerendelem, a kártyára felrakom, és nem ad többé képet, de ez már másik mese, és történelem...
-
wednesday
őstag
válasz
Tommmmka #8401 üzenetére
Én se értem ezeket a szélsőséges történeteket, amelyek arról szólnak, hogy egyik vagy másik márka(VGA) egyszerűen használhatatlan, nem alkalmas még az alapvető feladata ellátására se. (bármelyik oldalról is legyen szó)
Ha ez így lenne, akkor a rossz VGA gyártónak 0 piaci részesedése lenne, hiszen használhatatlan selejteket gyárt.
Nekem is volt ATI és Nvidia karim, az ismerőseim körében is előfordult mindkét típus. Sehol semmilyen komolyabb gond nem volt, egyik kártyával se. Mindegyik jól működött és tette a dolgát. -
janos666
nagyúr
válasz
Tommmmka #8375 üzenetére
Attól függ, mennyiért tudod eladni a régit, és milyen árban jutsz hozzá az újhoz.
Valamint amit párhuzamosan mérlegelj, ahogy az árakat számolod, hogy jön-e olyan DX 11-es játék, ami érdekel, és ahol valódi előnye lenne a DX11-nek a DX 10.1-el szemben (nem csak teljesítménytöbblet adna oda, ahol a DX10.1-es ikerkártyáddal is bőven elég a teljesítmény, hanem képminőséget is), és döntsd el, megéri-e neked a csere árát.Én bedobtam a 4870x2-met, és valószínűleg 5850 lesz helyette. Pedig nincs is számomra igazán meggyőző DX11-re ígért játék az addigi listákon.
(#8385) theniel - Úgy, ha rögtön kettőt veszel belőle (csak úgy picit drága, ha párosával kell sorba állni értük).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- PayPal
- HP EliteBook / ZBook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest