- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
k-csabesz #28980 üzenetére
Lásd feljebb. Viszont létezik sima IceQ is, turbo nélkül, alap órajelekkel, de jó hűtéssel. A HIS hűtése egyébként tényleg jók és halkak az ATI kártyák. Chilla inkább a ref. karikra jó, HIS OC-kre nem érdemes feltenni. A hatásfoka picivel jobb (főleg 2D-ben, ahol az auto szabályozással a HIS hűtése szinte nem is pörög), illetve komoly terhelésnél jóval halkabb. Hogy többet tudsz-e kihozni a VGA-ból, az teljesen szerencse kérdése. Van olyan HIS OC kari (de más gyártónál is így van), amely éppen a megadott frekiket tudja, de van, amelyik többet is bír (szintén lásd feljebb).
Egyébként a héten ugyanolyan olcsó volt a HIS 3850 IceQ3 turboX, mint egy sima HD3850, akárcsak a 3870 IceQ3 turbo) -
F e Z o
veterán
-
FeRRaR1
őstag
válasz
k-csabesz #28529 üzenetére
Nem csak a te véleményed nV 1 mocskos cég és ennyi... inkább hátráltatják a fejlődést, mint hogy fejlesszenek...
HD 3850 essel jól jársz, mert azt alap csere után tuti normálisan ki tudod hajtani olyan 3,0 Ghz körül, max grafikán 1024 be
3870 est mer kevesebb sikerrel...
A mostani 8.5 8.6 beta elég jóra sikerült, nagyon sokat gyorsultak a kártyák
-
L4mie
veterán
válasz
k-csabesz #28529 üzenetére
AGREE
de csak csendben, mert jönnek vergődni az Nvidia fun ok, és megmondják mekkorát tévedünk.
BTW tényleg nem rosszak az Nvidiák, de a nem alájuk írt game-kben érdekes módon az ATI sem szerepel olyan rosszúl, dehát ez is egy módja a teljesítmény produkálásának, meg az is egy módja OFF: off
-
TTomax
félisten
válasz
k-csabesz #28526 üzenetére
Szia
Nekem is volt egy ilyen alaplapom,csak még a "nem Sata2" szériából.Sajnos a PCI-E sin csak 4x rajta úgyhogy jelen állás szerint szinte mindegy melyik HD38XX-as radeont rakod bele kb azonos mértékben lesznek lebutítva.A másik gond ezzel a lappal,hogy nem túl izmosra tudod húzni benne a procid,és ha PCIE csatolót használod akkor még ennyire sem fodod tudni ,emlékeim szerint amikor én váltottam ebben a lapban az AGP X1650Pro-rol egy 640MB NV8800GTS-re csak 2,44Ghz-ig tudtam a procit húzni,és a kis PentiumE2140 ezen a sebességen harmat kevés volt a VGA-hoz.Én úgy gondolom hogy most végy egy Radeon 3850-et az 512 megásbol,és spórolj tovább DDR2-es RAM-ra és alaplapra így jársz a legjobban.Aztán már ha alaplapot is cseréltél akkor jöhet egy minőségibb táp.Mire ezeken túljutsz addigra itt lesznek az új radeonok, nvidiák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazon Kindle
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest