- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz
szamuraj #34207 üzenetére
Látom nem csak én szívok az Iponnal. Végül is rendesek voltak, visszavették a kártyát, szóval semmi baj nem történt... Azért én is beírom miket küldtek e-mailben:
Sajnos a weboldalon szereplő termék, amelyet ön rendelt, az egyslotos, a disztribútor is így bocsátja rendelkezésünkre, ezekkel az adatokkal. A képek, mely a weboldalon is szerepel, csak tájékoztató jellegűek, ez ott is fel van tüntetve. további információkért javasoljuk, a gyártó oldalát látogassa meg.
Ezzel még jól is jártam, mert 1 napig volt egy ingyen kártyámAzért remélem minél előbb lesz náluk dual slotos
-
katt777
félisten
válasz
Nézz be ide. Ajánlom különös tekintettel az oadkint vásárolt, majd itthonról gar-ba az USA-ba küldött vinyót, amely helyett pár héten belül újat és jobbat küldtek. De nem vagy egyedül a garos problémával ebben a szar kis országban.
Ha meg házvásárlásra akarnak kényszeríteni, az már árukapcsolás. Esetleg szerepelt a VGA leírásában, akár az oldalukon, akár a kézikönyvben, hogy extra szellőzésű ház kell hozzá? Nem, tehát nem tudhattad, tehát ez is az ő felelősségük. Talán emlékeztetned kéne őket erre, ill. a vásárlók megkárosításának következményeire. Meg arra is, hogy milyen büntetés jár a magyar használati utasítás mellékelésének elmulasztásáért. Ilyet ugyanis tuti nem adtak (95%-ban nem adnak semmihez, a maradék 5%-ban meg max egy gyors-szerelési útmutatót), ha tehát kekeckedni akarnak, te is játszhatsz. Neked legföljebb idő, nekik nem kevés pénz.
Nekem egy kis Codegen házam van, a szellőzés rontása végett porszűrős oldallapokkal, de akár 2 8cm-es venti elég a hűtéséhez, csak a rend (meg valamennyire a kánikula, biztos, ami biztos) kedvéért tettem bele 2 NF-P8-at. Én, ha lenne pénzem egy jó szellőzésű házra, vennék egy 4870-et.szumo: A dobozokon ált. rajta van a VGA fényképe. Felénk az üzletekben is mindent kibontanak (biztosan ezért 15-25%-kal drágábbak BP-nél), hogy saját címkét tegyenek a hardverekre. Én ezt mondjuk nem komálom, így az egyetlen normális helyen vásárolok, Dubmasternél. Mellesleg bármely terméket KÖTELES BEMUTATNI az eladó, ha te azt kéred (raktáráruház asszem nem), és nyugodtan leszarhatod, hogy ez nekik mennyi munka és idő, mert JOGOD VAN HOZZÁ.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Tuningold meg, végső megoldásként
Nekem semmi ilyen gondom nem volt velük!
Rendeltem a teszt győztes monitoromat, volt 1 pixel hiba a sarokban (csütörtökön jött meg) írtam nekik, másnap vitte a futár, kedden kaptam az újat kézhez, pedig csak szub pixel hiba volt, kéket meg zöldet adott, csak feketét pirosat sárgát nem....
De azért nézd meg 1 másik gépbe is hátha, tudom h 2 őt próbáltál, de mégis....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
chieftec szerverház igazából szerverháznak jó, otthoni használatra eddig baráti körben hárman elégedetlenek vele (két Bravo és egy Dragon nagytorony). próbálj meg a mellette lévő lyukra rádobni egy házventit, vagy a vezérlését feljebb tolni (Sapphirék túlmelegszenek, az MSIk meg hűsek de baromi hangosak... az arany középút valahol félúton lenne). jobb lenne a kétslotos, de ha ló nincs...
egyébként a kétslotos se valami hűdeerős légszállításban, legalábbis a 16.3 CFM maxon finoman szólva is nevetséges egy rendesebb procihűtőhöz képest.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Na látod, nekem sokkal egyszerűbben működött a dolog. Behalt az alaplap, felutaztam és ott azonnal kipróbáltuk. Felcsapott belőle megint a füst, így nehéz volt azt mondani, hogy izé van...
Minden esetben a személyes ügyintézés a tuti, mert úgy nincs olyan, hogy nem hisz az egyik a másiknak.
RAM-ot is ugyanígy gariztattam 2x is náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest