- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, megválaszolom a saját kérdésemet, hátha vkinek hasznára lesz még, szóval még mielőtt még macerásabb műveletbe kezdtem volna, gondoltam csinálok egy registry takarítást hátha, de semmi, aztán felraktam a legutolsó Directx 9 frissítést (2009marcius) ami megoldotta a problémát, azóta semmi vpu recovery, fagyás, bármi (teszt, játék) megy órákig rezzenéstelenül. Először alig akartam elhinni, hogy "csak ennyi" a megoldás, úgyhogy gyakorlatilag az utóbbi 2-3 napban folyamatosan ment a gép, hogy megbizonyosodjak róla.
-
szumo
senior tag
Azt a DEER tápot cseréld le mihamarabb. Sajnos az egy kalap kaki, és azon kívül, hogy 200-250 W -nál nem tud többet, még a gépet is tönkreteheti. A videókártya, mikor energiát kér, nincs miből. A következő lépés, hogy beállítod a bios-t. Majd jöhet a többi a winben.
Fenyő: Miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni, és ijesztegetni az embereket.
Bár én sem kezdtem jó hírrel, de az csak a tényeken alapszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest