- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
válasz
popey37 #43413 üzenetére
jaja korrigálom a hibát
köcc,
melegedést kizárnám 1 szobaventilátort állítottam mellé max fokozaton majd elfújta a gépet
(Zalman hűtő van rajta gyárilag VF700) A táp kérdést még megnézem lehetséges... őszintém bevallom nem "márkás" tápom van hanem mezei általános táp [link]
-
TiMoN
senior tag
Csak addig csesztettem h valszeg rájöttem a hibára.
Mégpedig sajnos az ati kártya hibájára.
Ha a játékba be van kapcsolva a multisampling 2x 4x 8x akkor fagy bármelyik játék nekem.
És a WoW is kifagyott 1ből. nsf is megy ha ki van kapcsolva.Xal játszhatom, de ennek a beállitásnak offon kell lennie...
ez szivatott mindgvégig -
TiMoN
senior tag
kész feladom.
Megtörtént a kártya kivétele és helyes visszarakása.
eddigi legjobb idő 2p 50s amit birt verseny közbe.
Be kell látnom h a gépem csak kizárólag WoW ra jó.
Ezzel mehetek gariztatni kiröhögnek. (kártya kb fél éves)
Sajnos 1 dolog maradt hátra a kártyát le kell cserélnem, ha mással is szeretnék játszani.[Gépem konf: Abit P5B, Intel Core2duo CPU E7200@2.53GHz, 4GB Kingston DDR2, Gigabyte X3870PCI-E, Samsung SyncMaster 2243NW, SB Audigy 2]
A játékokat 1680*1050 be játszom, sztem ez nem lenne akadály pl most h a
Need For Speed Shift et is ki tudjam próbálni.Az mérgel fel h a játék elindul megy is 1 darabig majd gpu ujraindul és megy tovább a játék 1 darabig majd megen elszáll és megen enged 1 kicsit még a windows nem vágja ki h a játék müködése leállt...
-
TiMoN
senior tag
köszönöm a válaszokat próbálkozom!
Driver csere megvolt, változás nincs csak kb annyit vettem észre h nem 12. másodpercbe restartolt a vidkártya hanem mondjuk az 50.ben. (elindult a versen nfs-be és ott látom az időt)korábbi meghajtó program egyes elemei -- Előzőleg nem volt más driver frissen telepített win
más -főként alaplap-i driverek hiánya/ elavultsága --- Általában mindenből a frisset beváltat használom
dx verzió -- frissítettem a 2009 aug-ra.
tápegység --- kb 2-3 hónapos 500w-os táp
húzott rendszer - Sosem húzom a gépem azon megy ami gyári! 1 mhz-t sem!
hardver (alaplap - vga) inkompatibilitás --- kizárnám alaplapot cseréltem már és előzőn és mostanin is ugyan ez a hiba. Asus p2b alaplap.
hibás grafikus processzor - előfordulhat, de WOW max grafon napi több óra játék raidelés HC üzemmodba és akkor nem fagy ki? ^^Megpróbálom még a kártyát kiveszem és visszateszem megoldást.
Elnézést kérek előző írásomban említettem 1 másik kártyát mérgembe. Nem leszólni akarom az atit, korábban is láttam ezt a hibát, de csak wow-ra használtam a gépem így "letojtam" és most már ideje lenne rátennem a pontot az i-re.
-
TiMoN
senior tag
sziasztok!
Keresgéltem a hozzászólások között de nem találtam meg amit keresek, így hát leírom.Van nékem egy Gigabyte 3870-es kártyám. Azért vettem atit mert előző is az volt nem volt vele problémám. Ezzel is csak annyi h bármilyen játékot kipróbálok (újabbakat mint a wow)
akkor leáll a kártya és újra indul (aktiválódik a vpu recovery) van mikor megy a játék 1-2 percig van hogy leáll azonnal de utána folyamatos.
Ezt eljátszotta az aion -beta, uj nfs, de a wow tökéletesen megy rajta max grafon.Nem tudom találkozott e már más is ilyen hibával. Driver most a legfrissebb van fenn.
Mit tegyek? mert most már azon gondolkozom, hogy veszek 1 nvidia kártyát és soha többet atit.Ha valakinek van ötlete kérem ossza meg velem. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest