- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #22386 üzenetére
Ahogy viselkedsz, öcskös, úgy minősítelek, és most is úgy minősíted magad, saját problémáidat kivetítve. Diplomától nem leszel intelligens, sem művelt, legföljebb egy öntelt adattároló, aki azt hiszi, egy diplomától ő lesz a világ esze. (Nekem is van diplomám, nyelvvizsgám is, egy csomó szakképzésem, meg még nyilvános elismeréseim is, csak nem vágok föl vele). Szavaiddal ismét igazolod, hogy te vagy idegbeteg (még arra sem emlékszel, te hiperokos, hogy te kezdted a beszólogatást). Mivel pszichológiailag is képzett vagyok, azt javaslom, fordulj szakemberhez. És most már tényleg hagyd békén a hülyeségeiddel a topicot.
-
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #22349 üzenetére
Részemről az alábbiakkal le kívánom zárni a feszültségkeltést, amely nem részemről történt; néha belefutok olyanokban, akik nem értik a szavaimat (néha meg én fogalmazok komplikáltan, de nem a te esetedben):
Sokszorosan hangsúlyozod, hogy nem érted, amit leírtam, és még másokat okolsz ezért. Ennyi telik a képességeidtől, én ezért nem ítélhetlek el, mert ez nyilván genetikai örökségedből, de inkább tanulmányaid hiányos voltából fakad (ha már becéloztad a magánéletemet, amellyel semmi problémám, míg a te hsz-aidból nem kevésre lehet következtetni). Nem kell emberszámba venned, mert az még azt a látszatot keltené, hogy bármi közöm is lehet a hozzád hasonló létformákhoz, amennyiben azokat embernek tekinted (nyilván). Ez egyszerű ténymegállapítás, nem lenézés, mielőtt hátrányos helyzeted miatt ismét megsértődnél. Nem jelentesz annyit (így részedről a szubjektív tiszteleted sem), hogy egyáltalán eláshasd magad, annyit se, hogy bármiféle érzelmi reakciót kiválts belőlem, tehát fel sem tudsz húzni, mint azt Bundi barátod már jól tudja.(Tőle kérhettél volna tanácsot, mielőtt kötözködni kezdtél, ha csak nem kértél, és jól átvágott.
)
Sem az intelligenciának (szerencsére), sem az empátiának nem vagyok híján, ezért a továbbiakban igyekezlek megkímélni attól, hogy tovább alázd magad.
Hogy szavaiddal éljek: letört volna az ujjad, ha a megadott linken a néhány másikra kattintva letöltöd a bios-kezelő progikat, illetve TPU-ról a neked megfelelő bios-t? (Nagyon sok embernek ez semmi gondot nem jelentett eddig.) Nem vagyok anyuci, aki ágyba hozza a reggelit a elkényeztetett, kis pisis kölykének, mos, főz, meg takarít rá, hogy az apuci drága pénzén megvett számítógépén internet-szerte szégyent hozzon a szüleire értelmi képességeinek reklámozásával (magánéletemre tett célzásaid alapján nincs jogod megsértődni ezen sem). Ha pedig már nem vagy gyerek, ne viselkedj úgy.
Egy utolsó jó tanács: ne fölényeskedj olyasvalakivel, akivel még akkor sem lennél szellemileg pariban, ha túldimenzionált énképed valós tényeken nyugodna (csak te szerzel sebeket a "flame-war"-ban). Felfogásodat segítendő: ez nem nagyképűség, hanem a szavaiddal bizonyított tényeken nyugvó megállapítás. Szerencsére vagy 100 másik emberrel minden gond nélkül megértetem magam, és ők nem is érzik lenézve magukat.Na, elegem van a kényszerített OFF-okból, úgyhogy ezért további szemrehányásokat szíveskedni mellőzzetek, tartózkodom tőlük a továbbiakban.
És bocsesz mindenkitől, hogy helyre kellett tennem valakit.
-
Bundás22
őstag
válasz
Sk8erPeter #22349 üzenetére
király vagy!
jól beszóltál a flood-olónak -
rollins
őstag
válasz
Sk8erPeter #22263 üzenetére
Nem Bundásra értettem, hanem katt777-re. Nem ártana ide egy takarítás...
-
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #22263 üzenetére
Én ugyan nem sértődök meg olyasmin, ami nem érdekel, de még máson sem nagyon.
Ráadásul több hsz-om is volt ezzel kapcsolatban (meg amúgy is, ha visszaolvasnád a topicot egyszer), de nem várom el tőled, hogy mindre emlékezz.
Megint nem érted, mit írtam (bizonygathatod még egyébként, közben csak magadat nevetteted ki), mert az bizony érdekel, mit írok másnak, viszont annak a véleménye meg nem, aki ezt nem érti meg (meg még azt sem találja ki magától, hogy nyilván nem a 3870 biost ajánlom neki a 3850-re, hanem a bios-kezelő progik linkjeit), mert nyilvánvalóan nem mérvadó.
Én nem hordom fenn az orrom, nem nézek le senkit, azok minősítik magukat, akik képtelenek mondatokat megérteni, vagy több hsz-t összerakni, ezért félrekombinálnak, aztán magyarázgatni kell nekik a többség számára egyértelmű dolgokat.
Megesett, hogy rosszul fogalmaztam, akkor elnézést is kértem érte, de jelen esetben ez nem áll fenn, még ha nem is vagy képes belátni. -
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #22211 üzenetére
Amit írtam, abból az következik, hogy "Hűtés modolt bios minden kezelőprogramtól és op. rendszertől függetlenül állítja a hűtést." Tény.
"Tesztoldalamon megtalálod a linkeket 1 kupacban a Letöltéseknél." Az összes moddoló program linkje ott van, ez is tény. Mert ugye elfelejtettél egy mondatot idézni: mégpedig, hogy megfelelő bios híján módosítható a saját biosunk. Segítek +1x:Hűtés modolt bios minden kezelőprogramtól és op. rendszertől függetlenül állítja a hűtést.
Megfelelő bios híján módosítható a saját biosunk.
Tesztoldalamon megtalálod a linkeket 1 kupacban a Letöltéseknél.Ki-ki minősíti saját magát, ez szerintem mind egyértelmű, az ezt sem értők véleménye pedig eddig sem érdekelt. Gondoltam, senki nem tölti le más karira a Sapphire 3870 bios-át, viszont mindenkinek szüksége lehet a moddoló progikra (és van ott link más karik bios-ához is TPU-ra azoknak, akik elolvassák - most már külön Linkeknél némi oldalmódosítást követően). De ha ez csak nekem érthető...
rollins: mint azt a fenti tények igazolják. De ez népbetegség, nem ciki.
-
rollins
őstag
válasz
Sk8erPeter #22211 üzenetére
Aki meg máshogy érti, az funkcionális analfabéta, szerinte. : >
-
debut12
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #22212 üzenetére
Azért ez kemény hasonlat!
Kb. Mint progit a technohoz. A maga nemében mind a 2 páratlan. -
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #22042 üzenetére
Nem lesznek, mert el sem fog indulni.
Ezért hangsúlyozom ki mindenütt, hogy az 3870 bios, abból is kimondottan a Sapphire GDDR4-es féle, és hogy más a sajátjától eltérő típust, vagy más gyártó bios-át senki ne flash-elje a saját kártyájára. Az a sok-sok betű nem véletlenül hemzseg a letöltési linkek körül!
Amúgy nem rossz a felárért az a kifúvós hűtő a 3870-en.Duplázva sem melegednek 65˘C fölé, amúgy 60%-körül pörögnek a ventik. Nagy terhelésnél fel-felugrik 70%-ra.
-
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #21988 üzenetére
Elméletileg gyári bios-szal nem, máskülönben alaplapot sem frissíthetnél. De még mindig vissza lehet tenni rá a gyárit, ha gond lenne. Hűtővel viszont tuti ugrik, ha csak nem tudod úgy visszatenni, hogy ne lássék. Ezért ajánlott vigyázni a csavarok épségére (óvatos kihajtás egy nem túl éles, de nem is tompa végű csavarhúzóval). Mi a komoly módosítás, ha nem az, hogy a VGA felét kicseréled?
-
Bundás22
őstag
válasz
Sk8erPeter #21985 üzenetére
mire tönkremegy elértéktelenedik addig meg garis szvsz
értenek ezek hozzá, 3 évet biztos bírnak, ráadásul alaphelyzetben elég hűvős(mármint 2D-ben), 3 év után meg 3 ezerért veszel ugyanilyet ha akarsz
gondolj bele ilyeneket eladnak brazilába, ausztráliába ahol elvileg még magasabb hőmérsékletűek, szal a magyar klíma nekik még hűvösnek is számítanak, kár ezen parázni, nem adnak ki selejteteket hidd el, magukkal nem b*sznak ki, ha 90 fokos hát 90 fokos leszarom 120 fokos is lehet tőlem(mint rio de janerio-ban), bírni fogja -
katt777
félisten
válasz
Sk8erPeter #21985 üzenetére
120°C a határérték, szóval nekünk bár meleg, 80-90 °C üzemi hőnek számít.
Hűtés modolt bios minden kezelőprogramtól és op. rendszertől függetlenül állítja a hűtést.
Tesztoldalamon megtalálod a linkeket 1 kupacban a Letöltéseknél. -
Bundás22
őstag
válasz
Sk8erPeter #21958 üzenetére
baja nem lesz(hisz a gyárban értenek hozzá, ne érdekeljen)
de ha 50% fix re állítod akkor sokkal hidegebb marad -
rollins
őstag
válasz
Sk8erPeter #21958 üzenetére
Ismerjük, sütni is lehet rajta. De van a Sapphire PN:102-B34003-01-AT hoz már olyan bios, ami rendesen pörgeti a ventit. Vagy az Ati Radeon HD38xx/HD36xx Bios-Editor 0.95 amivel lehet állítani a fordulatot.
-
Speed®
titán
válasz
Sk8erPeter #20840 üzenetére
Attól, hogy valaminek 4 kereke van és gurul, nem biztos, hogy klassz autó.
Részemről inkább egy igényesen összeválogatott gyári cuccokból álló szett, mint hogy tököljek a gányolással. Egyedül tartályt csinálok házilag, de csak azért, mert egyedi igényem támadt. Azt a +20kt meg majdcsak kibírom valahogy..
De legyen ezzel vége a vizes témának szvsz, megvan a maga topikja -
HERR Z
veterán
válasz
Sk8erPeter #20839 üzenetére
az értékek teljesen normálisak, a kari kb 90 foknál dobja el magát szal ha 8x fokot látsz még nem kell aggódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest