- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
fekeandras #35983 üzenetére
Elírás lesz az. A Sapphire nem gyárt GDDR2-vel HD3850-et.
MOD: Legalább is, az oldalukon nem szerepel. -
fatal`
titán
válasz
fekeandras #35974 üzenetére
Nehogy megvedd, a ratyi memória miatt borzasztó lassú lesz.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
fekeandras #35987 üzenetére
Biztosan lejjebb fog menni az ára, de nekem most kell vennem. Igazából a 256 és 512MB-os verzió közötti 5K különbséget is nehéz lenne az ismerősömnek megmagyarázni, nemhogy a +7K-t egy olyan kártyára ami talán egyszer majd picit gyorsabb lesz... főleg, ha addigra már annál is jobbra lesz igény... szóval nem egyszerű ez.
-
válasz
fekeandras #35981 üzenetére
Az Iponban 20k egy ilyen kártya. Egyébként tényleg felment az ára, de úgy tűnik mindennek, mert a Forint elkezdett rohamosan gyengülni.
Uhh, most nézem már 185 Ft körül van a Dollár, pár napja még 160 volt.
-
katt777
félisten
válasz
fekeandras #35983 üzenetére
Én nem kockáztatnám meg. GDDR3-as sem sokkal drágább.
-
katt777
félisten
válasz
fekeandras #35981 üzenetére
Hát én VGA-ban a teljesítményt preferálom, az tovább tart, és olcsóbb, mint a kártyacserélgetés (főleg, hogy felénk nehéz eladni a használt cuccot). Aztán CPU-ban legyen megfelelő, de izmos, a többi cucc meg minőségi, nem feltétlenül max teljesítménnyel. Így a legolcsóbb a rendszer az igényeimnek megfelelve.
Sztem 4670-ekre nem árt majd egy jobb hűtés, de mondjuk a 3850-re sem. -
leviske
veterán
válasz
fekeandras #32529 üzenetére
Tudtommal az a kártya csak OEM kiszerelésben létezik... úgy, ahogy a HD3830.
Azt viszont nem tudom, hogy egy butított RV670-es GPU-ról van-e szó, vagy egy emelt órajelú RV635-ről....
(#32544) FeRRaR1: Az nem a HD3830?
-
katt777
félisten
válasz
fekeandras #32531 üzenetére
Japánban keresd, tudtommal ott forgalmazták. Vagy kínában? Arrafelé, az tuti. De hogy ide miképp jutott...
Ha nem tudsz keletiül, lehet, nehéz dolgod lesz...
Na, eljutottam a márkatársig, látom, ő már írta.FeRRaR1: Lehet nyúlni a 2D-hez és a low3D-hez is, én is levittem a feszüket és az órajeleiket is, csak ajánlott a 2-t ugyanarra állítani, és persze ésszel, nem ilyen 100/200MHz-re 0.8V-on, mint valaki akarta régebben. Nálam pl. 300/600-on néha elment a kép, ezért 700-ra kellett tenni a RAM-okat. Ez alatt meg úgysem nyersz semmit.
butcher eu: Ezen a "tanácsodon" (amit kaptál) még mindig nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. Akik ilyennek beugranak, azok tuti csak sírnak majd utána. Én még ha javaslok is valakinek akár CPU, akár VGA tuningban modolást, mindig felhívom a figyelmet az óvatosságra és a fokozatosságra. De hogy csak úgy adj neki 1.6V-ot...
-
Bluegene
addikt
válasz
fekeandras #32540 üzenetére
tudnál fényképet küldeni a 3750-esedről? minket nagyon érdekelne...
-
syckaloz
aktív tag
válasz
fekeandras #32541 üzenetére
Akkor mázlid volt (illetve pont hogy nem), más nem biztos hogy felismerte volna a kártyát.
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #32536 üzenetére
Mégsem 3650.Máshol vannak és mások a kondik,picit más a hűtője is.Mindegy este kiderül az igazság!
CrossFire-es,GDDR3-as.Viszont szerintem csak 128bit-es lehet.Az a baj hogy amíg nem raktam gépbe addig kicsit kétkedve nézegetem a 3750 felriatot a hűtőn...
Franc tudja.
-
bolcsodal
addikt
válasz
fekeandras #32536 üzenetére
Ezzel mindenképp: [link]
Ez sok mindent el fog árulni a kariról.
Vigyázz nehogy valami hamisítványba botolj...
-
bolcsodal
addikt
válasz
Szerintem nincs ilyen kártya. Anno 3670-esek voltak betervezve, de végül tudtommal nem dobták őket piacra.
Ha igaz is, és létezik ilyen VGA, akkor mindenképpen csinálj róla egy Everest reportot és küld, be ide a fórumra.
Nem lehet, hogy 3650-ről van szó? Ha nincs rajta tápcsati, akkor esetleg 3450-es kariról van szó. Csak óvatosan azzal a vásárlással.
Bár némi infót ki lehet guglizni róla...
-
#TOTTI
őstag
válasz
3750? ez komoly én se sok mindent talalok rola.. kivül ez van ráirva driver mit mond rá..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest