- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz
hakos1987 #34547 üzenetére
Koszi.
Van meg egy jobb is. Egy Dabs Value markaju 512mb gddr3-as 3850 75€-ert..lehet most nem lesz nemhogy 4850, hanem meg 3870-sem, inkabb veszek egy korszeru P45-os Giga lapot 8200-vel meg egy ilyennel es ha lesz guba, majd belehanyok egy erosebb vga-t, ha olcsobbak lesznek.
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #34514 üzenetére
Azért van egy olyan bibi, hogy hiába erősebb játékokban az E8400, a Vantage használja mind a 4 magot, ami erős negatív hatással van a CPU és az összpontszámra. 4GHz-cen relatíve van egy 3 magos Phenomod, aztán meglátjuk, hogyan támogatja meg ez az X2-det. De ez akkor is csak pontvadászat.
-
laca000
őstag
válasz
hakos1987 #34485 üzenetére
Látom,értsétek már meg,hogy ez az egész procilimit-mizéria csak üzletpolitika.
Folyamatos játékot nem nagyon fogsz kapni pc-n.ha meg azt hiszed naív vagy!
Eltúlozzátok a processzor jelentőségét a játékokban.Mondtam már egy egymagos proci is képes kihajtani egy 3850-essel a játékokat,nem éredekelnek a mérési eredmények,láttam.
A mai elérhető videókártyák,persze ha az egész beruházást nézem a géppel eggyütt akkor abszolúte nem képesek azt az eredményt kihozni 1080p-be mint a KONZOL!
Nem beszélve a képernyő méretéről!106cm!!!!
Tudod hogy néz ki a COD4 X-Box 360-on 1080p-be?!
Elfelejtenéd a géped apu! -
laca000
őstag
válasz
hakos1987 #34483 üzenetére
1.A 3870x2 VGA-d nem ér annyit mint a 4850-es!
2.Nem beszélhetünk procilimitről egyenlőre amíg a játékok fele sem használja ki a 2 magot.
3.A proci jótékony hatása egyértelmű,mert még a hülye is tudja,hogy minél nagyobb annál jobb és ez nem számít "szakmai tanácsadásnak"
4.Elegem van az amatőrködésből meg a "mindent meg tudok magyarázni" hozzászólásokból,ezek offolják szét a rovatot
5.Örüljetek magatoknak,hogy mindent tudtok,biztos jó nektek
6.NEKED mi közöd ehhez az egészhez? -
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #34161 üzenetére
UT3 Havok PhysX-et tud alapból, és az megy is ATI karikon (be is lehet kapcsolni a játékban, ahogy már csak az ATI PhysX műxik). nV PhysX a 3-s patchben van benne, pontosabban az ezzel kapott, PhysX-támogatott pályákban.
PCIE1.0-s nV VGA-val megy az nV PhysX abban is, a logout-on leírt bonyolult aktiválással persze.
Az én lapom sem CF-ös, és jól elvagyok vele.Mennek a PhysX-es játékok szépen. Van kakaó az E8400-ban!
Bali27: Nekem sokkal szebb lett minden ref 8.8-cal is. Majd szólok, ha elkészültek az Oblivion shotok és az újabb videók. Vsz délután v. holnap.
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33468 üzenetére
Egy hsz, amely megrengette a világot...
FeRRaR1: A GPU-ra sem kell borda, ha elég nagy venti fújja oda a levegőt.
Azért az ilyen extrákra a legtöbb értelmes user tesz fel RAM-süniket, mert a fizika törvényeit a gyártók spórolása sem képes felülírni.
- = Zk = -: Azért én nem ajánlanék GDDR3-as karirGDDR5-ös biost... De persze azt is lehet modolni.
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33418 üzenetére
Ki mondta, hogy nem tudom? Feleannyi, mint az X2-n.
Franc se jegyzi meg az összes VGA-t.
Keresd inkább Dubmaster-t a pesti út helyett, ha akkor tudom, hogy itt üzletel, én sem megyek BP-re. Max 2-3k-val magasabbak az árai, és nem megy el 1 napod a vásárlással, a garos futkosásról/postázásról nem is szólva. -
FeRRaR1
őstag
válasz
hakos1987 #33387 üzenetére
Hát keresd meg és gyújtsad rá a házat, ilyen f@szokat, utálom ha hülyének néznek
szépen meg néztem volna, h van e kocsija, lakása...
Ne h jól járjon
1200 re is mehet a ram ha jól bírja, de ha szinkronba az 1000 a stabil, akkor hagyd azon inkább, jó az 1000 is, többet nyersz így h 4 ghz 500 Fsb 1000 Ram lesz
-
mert_csokis
senior tag
válasz
hakos1987 #33342 üzenetére
Pedig egy pillanatra azért beleragadtam a székbe rendesen
Azóta visszaolvasgattam a fórumba,és ismerem valamennyire a sztoridat. Eddig még én sem csináltam neki manuális ventiprofilt,mert úgy tűnik gyárilag is jól teljesít
A venti is csak néha-néha lódul meg,azt lehet hallani kicsit. De az is csak pár másodperc erejéig,aztán beáll alapra
Eddig gpuz-vel néztem maghőfokokat. Hosszas GRID alatt játékot tálcára lerakva,a melegebbik gpu nem megy 72 fok fölé -
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33342 üzenetére
(Én mondtam neki, hogy vicc, már elsütöttem előtted is.)
Amúgy hogy lehet ez?
Én feladtam 1 nap garos kézbesítéssel, biztosítással a kártyámat, és bő 2 nap múlva már meg is érkezett BP-re. Majd el kell kérnem az átvételit, aztán megyek visszaigényelni a garantált 1 napos kézbesítés díját. De 2 nap alatt akkor is odaért. -
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33136 üzenetére
Ja, én is időgarantáltan adtam föl, 1 napos kézbesítéssel, 2 napja.
Postán: szóljak a címzettnek, menjen be az ő postájukra, és érdeklődjön!
Nem ám utánanéznének, még csak véletlenül sem. De 10 nap múlva adhatok be keresvényt!
Az 1 napos garantált kézbesítésre. Ha holnap sem érkezik meg, panaszkönyv lesz. Azt azért közöltem a nővel, hogy látom, mennyire nem akarnak dolgozni. Legalább neki is szar napja lett.
Ezután InterSpar-ban (ez itt a reklám helye) a pénztáros picsa közli, hogy nem fogad el egy 2000-est, mert hiányzik 2 mm az egyik sarkából. Mondom neki, tudja, kivel szórakozzon, hogy nem fogadja el az ország hivatásos pénzét a szabályok szerint, de nem ám megszeppen, á, nem (pasija előtt játszotta az agyát munkaidőben), mert akkor neki meg szól az a vásárló, akinek odaadja. (Hát qrwára nem szólhat az sem.) Mondom a csajnak, én is szólok, de nem neked. Még akkor is beszarva lesett, amikor elmentem. Az volt a mázlija, hogy a virágárus szó nélkül elfogadta a pénzt, különben már raporton lenne a főnökénél, az is csak 1x baszakodott velem, mielőtt ráküldtem az FVF-et.
Hát valakinek nagy szerencséje van, hogy ma nem kellett több helyre mennem, mert egy csúnya nézésért is ütöttem volna, akármilyen béketűrő vagyok. -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33120 üzenetére
hát remélem....!
meg aztis h a 4870 X2 beindultával lesznek UTÁNGYÁRTOTT hűtök...pl Zalman,AC...és rem kompatibilis lesz a 38** szériával!!elég szépen leesett a karink ára...de teljesítményben még mindig ottvan a szeren..(nem nagyon,de azért ottvan
)
nemtom milex ezzel a 8pines megoldással...jólenne,mert a VGA-m így egy félkarú óriás
szerk:Iponról is egyezik a véleményünk
a hirdetés szitut nemértem! -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33118 üzenetére
lekileg melletted vok a karid ügyében
ésmég sztem pár jómadár is
nekem nem adtak 8pinest
...molexről 6pinest adtak,2dbot is...de áhh
még játékot sem kaptam..!!nemhogy fullt...DEMO-t sem...made in Zafír
ami azért elszomorít,holott amikor vettem anno az X800 GTO2-met ahoz legalább volt pár demo...!nemértem...Iponra nem gyanakszom h lenyulták vna...!lesz új RT?..WTF?...mért a mostanival nem lehet tuningolni?
szerk:ha hiszed hanem,sehol nem lehet kapni 6pin to 8pin átalakítót
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33114 üzenetére
köszönöm a jószavakat nekedis VGA társam
nélküled ma nem tartanék itt ahol tartok a VGA-mmal..szavaid nagy hatással lettek reám,és nem válok meg hőn áhitott kártyámtól
voltaképp amiota megvan a kari,azóta RT-zek..mivel nekem a biosmod elcseszte az oprendszereket
..pedig mien nagylelküen fabrikáltra nekem ferrari fórumtársam,aki egyben az én lelki trénerem
"Ha jól emléxem nálad is simán vitte CCC-ben a maxot a memó és GPU is, nem?" ezalatt mitkéne értenem?:...én nem tudtam CCCben húzni...2db 6pines csati van csak az enermax tápomon
"Ez a kari még nem is ,,élhetett", nehogy eladd, mert tom hol laksz!"
a te kártyádról azóta tudunk vmi új infót?...
szentiner:[link]
(#33117) Bali27:nemlehet,h a RAID mod a baja?...
-
- = Zk = -
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33010 üzenetére
Embör, mondám én már többször is vala: ha 1db ATI VGA-val föl valék már installálva az Catalyst, nem fogja biz' látni a kettövet!
Csak ha leszeded, és a több GPU-val újratelepíted! Mindegy, kend ezt már jól befelé nézte vala!
Illendő volna működnie neki, de nem működik.
Meghajtó nélkül nem megy semmi, nem DOS ez már.
Vantage-hez patch kellék aznak zökkenőmentes futásához.
C++ nem okozhat hibát, ha a rendszer rendben vala, és kend nem 64-bites C++ kiegészítést telepít az x86 rendszerre és vice versa.
Márpedig a CF chip az alapból alaplapnak része vala, kendnek telepítenie kellett volna azt.Bali27: Nem sok az neki, főleg nem 14% ventivel. De módosíthatod a biost. A hőmérsékletek eléggé függenek a ház szellőzésétől és a környezet hőmérsékletétől is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33010 üzenetére
érdekes..mert a vantage nekem is c++ telepitése közben offolt,de települt.aztán elsem indult a vantage!egyelőre nem mertem feltenni most simán mükszik a gép!
lehet kérdeztem,de kérdezem megint...FRAPS van/volt fent?..mert nekem offolta a rendszeremet driverügyileg Vista alatt..XP-n akadálymentes!
nem kizárt a driver gubanc... -
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33007 üzenetére
Hát, AMD-ben volt nálam is CF. Volt egy olyan probléma, hogy ha úgy installáltam driver-t, hogy csak az egyik kari volt benne, vagy kivettem az egyiket, utána nem volt 2. karim. Na most, te nyilván nem vetted ki a fél kártyádat, viszont elég lehetett valami rendszerhiba is neki, hogy kimenjen, és attól kezdve ne működjön. Ill. tényleg a CF chip.
Nálam olyankor rendszerpucolás (ATI uninstall all), és a Catalyst csomag újrainstallálása segített. Egyébként nem feltétlenül 48xx karikhoz készített driverrel kéne nézned, talán egy friss 8.6 telepítés segíthet.
Persze, ha zsír új OS-t telepítettél a Catalyst-tel, és így sem OK, akkor megint hiába találgattam.
Nem kéne a CF-höz még valami drivert feltelepítened a VGA-n kívül? Mert mintha az AMD chipset driver kellene neki a CF chip miatt (PCI to PCI híd, ami CF-ös lapokban ugye a lapon van). ATI SB driver néven van, asszem, legalábbis a gyári Cat csomagokban benne szokott lenni. Azon kívül még C++ install hiányozhat, de azt meg CCC feltelepíti, szóval inkább SB-vel, esetleg WDM-mel próbálkozz. -
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33004 üzenetére
Jé? Télleg!
Oblivionban meg a 10.000-iket csaklizták el előlem. Az mondjuk ott érdekes volt, hogy egyszer csak eltűnt 30k hsz... De modik szerint semmi. Akkor viszont érdekesen számolt az engine, az tuti.
Az tuti a gyenge táp, amitől letiltja a VGA-t, P5Q cikkem fórumában pont így járt valaki, akinek azt mondták, PCI-E2.0 mellett nem szabad tápcsatit dugni a 9600GT-be.
Ki volt az a nem Garroso?
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #33001 üzenetére
Akkor biza csak 17A-t kap a VGA-d, hiába dugsz rá két csatit. Bár ettől mondjuk még sztem mennie kéne, mert amikor így használtam a CF-t, az is ment.
Bios-ban nem barmoltál el valamit?
Esetleg a tesztelő srác megírhatná, ugyan már, neki hogyan ment, hogy rendben volt? -
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #32999 üzenetére
Hány 17V-os ága van a tápodnak? Mert nehezen hiszem, hogy bevizsgáláskor ne látták volna, ha hibás a CF chip. Attól, hogy 2 vezeték jön ki a dobozból, még oszthatja el ugyanazt az ágat. Ha mondjuk 3X17A-ed van, és még két vinyós tápvezeték, akkor tuti, hogy a 2 VGA-n nem ad le 2x17A-t, mert akkor ezekre csak 1 marad. És ha ki-be dugdosós a tápod, azzal csak a vezetéket spórolod, a vezeték kihúzásával a nem használt 17A nem fog átmenni a másik 2-re. Viszont ha anno ment így, akkor meg a táp egyik ága ment volna el?
Nem kaptál valami vizsgálati lapot a szervizből?
CCC-ben nézd meg a CF-t, mert GPU-Z nem 100-as tudtommal. -
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #32995 üzenetére
Egyéb beállításokat is megnézted azon a lapom (beállítások az oldalamon)? Pl. hogy RAM-ok 2-odlagos időzítéseit kicsit vissza kell venni a stabilitáshoz, NB-fesz állítás (lehet, nem a procinak kell +fesz, hanem a RAM-oknak, NB-nek), stb. Egyébként igen, leáll, és újraindítja a rendszert. De ha már beállítottad, akkor normál restart van, ha újraindítod a rendszert pl. win alól. Sajna változó, hogy tuningban mit tud egy proci.
Ha nem stabil, nem kifagyás lesz, hanem mondjuk hibásak lesznek a letöltéseid, a tömörítéseid, elcseszi az írt lemezeket, stb.
Én pillanatnyilag bő egy 20-ast bukok a 3870-en, ha sikerül jobbra cserélni, akkor talán kevesebbet. Ha meg nem, egy darabig elleszek vele, így az 1 napra jutó költség minimális lesz, tehát végeredményben nem bukó. De mondjuk így is kisebb a bukta azokkal szemben, akik mondjuk 1-2 hónapja vették, és a 20k bukóért csak 1-2 hónapot használták.
Szerinted lehet, hogy elég a 17A, de az ATI szerint 38A kell neki. És ha egy ágról kapja a két tápot, akkor az csak 17A marad, nem lesz 24 (nekem 1 ág 18A a 3870-nek), Megpróbálhatod, ha van egy másik, szintén 17A-es ágad (kell, hogy legyen), onnan adni a másik tápot a karinak egy átalakítóval, hátha. Ha most is úgy van, akkor tényleg szivacs.
Mondjuk a nem működő 3870-emet csak nem küldik vissza... -
FeRRaR1
őstag
válasz
hakos1987 #32995 üzenetére
Bírják a 4 Ghz t az E 8400 ek, bár nem 1 olyat láttam, h az E 8200 es kisebb fesszel, könnyebben vitte...
Hát hakos, ezt tényleg be nézted, de ha tudtad, h nem leszel itthon, tuti nem vettem volna addig meg
ZK
Ez 1 égi jel, holnap jön a HD 4870 X2 ő, rá 1 nappal a szüli napod....
Össze dobjuk az árát a fórum társakkal
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hakos1987 #32990 üzenetére
Hülyének nézik mindenhol az embert......
Ki kell álnunk az igazunkért
Az asusról, nekem gondom sose volt vele, az elmúlt 5 alapom csak asus, persze deluxe, v most csak E mert nem volt deluxe, de nem olcsó fajták...
VGA ik is kicsit drágábbak, de gondom még nem volt velük....
Katt
már 3 gyártó biosával tuningoltad a VGA dat.... nem lehet ez a hiba oka?
Sztem DE!
-
-
butcher eu
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #31702 üzenetére
Megvagyok, csak még mindig nincs netem.
Havernál vagyok, de ez meg olyan lassú, hogy kész...
Na, mégsem jobb a PCI-E2.0, ezt besz-ptam. Catalyst-et feltéve visszalassult normál sebességre, levéve is úgy maradt. Nem t'om, mitől volt gyors, mert megnéztem a mentéseket, és azon ua. volt minden beállítás. Gyorsabb volt alap VGA-val, mint Catalyst-tel tuningolva. Érdekes. 8.7-hez majd visszateszem a drivermentes partíciót, meglátjuk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #31587 üzenetére
értem.bár én azt értettem mod alatt h visszamoddolom alapra,majd ugy telepitek vistát és drivert...hátha igy múkodni fog...
hát kitartás...pici johir h legalább nyaralni mész...!én meg pusztulnék szgép nélkül....
najó annyira nem,dehamár összerakok egy jó gépet,had élvezkedjek már vele...! -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #31585 üzenetére
szia sorstársam
ha hazamek,megnézem.egyelőre melózom!de az eszközkezelő asszem nem jelzett hibát sehol.két 3870est látott...de megnézem ujra ha hazamegyek!
te moddoltad a biost?
szerk:szted számít h moddoltam a biost?hanetán visszaállitom,...esetleg úgy próba?apropó:merrejár a VGA-d?....
-
TomBoy1986
veterán
válasz
hakos1987 #31220 üzenetére
Tényleg jó volna, ha 1-2 játékban is lemérnéd ezt, mert fixre veszem, hogy jössz majd 3DMark eredménnyel baromi elégedetten, közben meg a játékok ugyanúgy fognak menni.
De mégcsak szükség sincs rá, hogy higgy nekem, megmutatom, hogy akkora hülyeségek mennek itt időnként, hogy az elképesztő
Legjobb tudomásom szerint a 8800 Ultra egy jóval erősebb kártya, mint a topic címében lévő 3870-es. Ha már ez vitatott lenne, akkor itt a bizonyíték: [link]
És a bizonyíték arra, hogy mekkora állatságok mennek itt: [link]
A Guru3D-s tesztben egy 8800Ultra az alkalmazott VGA.
Nézzük, hogy mit is csináltak a tesztben? Benne van 7 játék és a Vantage, különböző felbontásokon és minőségen. Továbbá 10 processzor egy 2.5GHz-es A64 X2-től kezdve a Phenom különböző verzióin át a Core2 Duo-kig és Quadokig.És nézzük csak mit mértek a Guru3D-n?
Cod-4-ben mindegyik ugyanazt éri el 1024*768-tól kezdve
WIC-ben 3 FPS van 60-nál !!!! a 8400 és a 2.5-ös Phenom közt. A legkisebb felbontáson is, ahol állítólag nem lesz kihajtva
GRAW2 - QX-ek elhúznak a Phenomtól (akár csak árban) míg az E8400 csontra ugyanúgy teljesít 1024*768-ban is, mint a szidott Phenom.
STALKER 1024*768-ban van különbség, 1280*1024-ben meg semmi.
FEAR AMI 1DB MAGOT HASZNÁL CSAK !!!!! 1280*960 és még az X2-essel is ugyanannyi FPS-t kapsz, mint a QX9770-nel - de nincs kihajtva
Enemy Territory az egyetlen, ahol tényleg lemaradnak az AMD processzorok, így sajnos csak 58 FPS-sel tudsz játszani, nem pedig 67-telCrysis: 1280*1024 és már semmi különbség...
Na kérdem én akkor hogy is van ez?
// És picit bosszantó ennyiszer látni a hülyeséget, ezért van a sok
jel.
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #31157 üzenetére
Óvatosan az új Phenomok tuningjával, mert nagy ravaszan elhallgatták, hogy a tesztben mivel hűtötték azon a 3 Ghz feletti sebességen.
3.6-ot azért írtam, mert nagyon jó a 8400, mint mondtam, a VGA kihajtásához 3 GHz- is elég. Viszont 3.6-on meg melegedés nélkül gyors. Persze, gondolom, vízzel úgyis min. 4.2-re teszed majd!(De legalább ki lesz hajtva a VGA-d 800x600-ban, szűrők nélkül.
) Az mondjuk kb. egy 2200MHz-es Phenom teljesítménye, tehát nagyjából bepótoltad a +2 magot, játékokban meg, nem kell mondani...
Kingmaxaim mentek 4.05-ön 1100 felett CL5-ben, de ott a másodlagos időzítéseket minimálisan vissza keleltt venni. Viszont rohadt gyorsak voltak.
RAM-okkal lehet játszani, én inkább hajtom 1058-on (most 3.8-on van a proci), azon még az alacsonyabb másodlagos időzítésekkel hasítanak. Persze a Giga lapban elég sok beállítási lehetőség van (csak auto-n ne hagyd!). -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #31131 üzenetére
szia hakos mester
voltaképp van...bios moddal...egyik PH!-s kollega(
) segített ebben....
ezáltal 825/900-ról 900/950re lett felpiszkálva mindkét VGA....ez annyit eredményezett h kemény 5!! ponttal átléptem 3d06ban a 13k-s határt...enniy egyelőre..ha majd meglesz a phenomom,többet tudok mondani
ésakk most hogyállsz gép ügyileg?....én nem mozgatom magam 3d06 eredményekben...számomra felesleges!...irtam pár HSZ-szel feljebb..amire vettem a gépet,ahoz bőven elég...mégtalán sok is....csak azért h KIHAJTSAM a gépemet,nemfogok platformot váltani!!...ígyis egy elég összetett config lett...
(csak vélemény)
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #30099 üzenetére
Megjegyzésem nem arra vonatkozott, amire te vonatkoztattad. Nyilván összehasonlítjuk a kártyákat, én az árasztást arra írtam, hogy a puszta infóknak megvan már a helyük, miután a legtöbb időmilliomos offoló kezd kikopni onnan (azért vannak még). Vonatkozik ez mindenkire, rám is.
zozoz1: 4850 tulajok a 48xx topicban. Köztük Dubmaster, akitől ha rendelek, már hozza is nekem a karit. (Végre valami, amit itt lehet kapni, ott nem.
) De 4850 nem kell.
Na, ez is 4xxx volt.
Kérdezz ott.
FeRRaR1: Megígérték azt már ebbe is (még írtam is anno, hogy milyen kevés lesz a többlet a GPU-hoz), de tojtak rá. Kijöttek ezek a drága, lassú vackok...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
hakos1987 #30099 üzenetére
Nyugi, nézz vissza egy hónapot. Ha 1000x nem jött elő bármilyen témában az 4xxx sorozat akkor 1X sem. Ezalol szinte senki nem kivétel. Nézzd csak vissza. Minden 3xxx-es azt várja, és ez még mindíg 3xxx-es topik, mert még mindenkinek az van. Attol még ohatatlan téma, hol ezért hol azért... Nem kell fogadkoznod....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest