- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Köszi a gyors választ!
Igazándiból, a X850XT-met tudnám most lecserélni, és elég jó áron tudnék venni 1800GTO-t, de sajna nem nagyon ismerem ezt a karit, tehát kíváncsi voltam a hozzáértők véleményére. Gecube márkára, de a hűtés az nekem mindegy, tavaj bevezettem a vízvezetéket
Feszemelésről tudsz valami bővebb infót adni? Hány volton jár alapon, mivel lehet állítani, meddig biztonságos?
a plusz 4 pipa az viszont közel 100% hogy nem lesz, a multkori bios flash elég csúnyán sikerült (azóta se értem: HIS X800Pro-ra raktam XT biost, erre kihalt a procim, az alaplapom és a videokártya is persze...)
Szóval szerintetek megéri rá váltani? -
-
skippper
senior tag
A minimum, amit várhatunk, az az, hogy úgy néznek ki, mint az Oblivion vagy a Prey. De még azokat is felturbózzák egy kicsit, szóval nem lesz itt baj a kinézettel. FPS-el se lesz baj, mert nem próbálják meg emulálni a DX10-et ezeken a kártyákon, akkor pedig bírni fogják...
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Lehet hülyének néznek majd ha ezt leírom, de valamiért nekem fontosabb lenne a +4 pipa, mint a +200MHz
Amúgy alapban se egy rossz kártya árában (bár ilyenkor mindíg előhúz valaki egy GF7600GT tesztet), de ha sokkal drágább lenne mint a 7600, akkor nem érdekelne, így viszont ...
(Át akartam állni a 7600GT-re, de annyira megszoktam már az ATI kártyákat ...) -
HERR Z
veterán
gianninál is amikor volt 55k körül ment és még jópár ment el annyiért.....
xl-t már egyátalán nem gyártják(256mb-os XT-t sem..) szóval ez a van ez erős...mert nincs
namos ezt a hülyeséget magyarázd el:
ugyanaz a nyák, ugyanaz a mag, sőt hogy jobban tudd tuningolni a GTO-t XL biost teszel fel, +feszt is lehet ugyanúgy emelni, de nem nagyon lehet őket húzni........ez azért merész volt -
uzsz
senior tag
-
uzsz
senior tag
Lehet hogy igazad van vágül is a felső határát a proginak nem néztem.
Bakker volt aki 1.45-öt adott a karinak?
Én eddig 1-2 teszt erejéig is max 1,350-et adtam neki, de most 1,2-n prüttyög. Az a bajom hogy a ramokon hiába emelek feszt 630-640-nél max elvéreznek, de igazán 100%-osan valahol 600-620 között stabilak. A GPU mag max 640-650en stabil 1,2-n, 1,350-en ment 670en is stabilan de azért annyit már nem akarok adni neki. Nerm tudom hogy csináltak ezekkel a karikkal 9-10K-kat 2005-ben mert nekem max is 8K-t hozott. -
Peat;)
veterán
A tuningot nem vetem meg de a feszemelést igen, az én felfogásom szerint a fesz emelés igenis árt, bár nemtom hogy van az 1800-asoknál, az xt feszültségét ha nem annyit kapna talán ráadnám többet biztos nem. Mindenben jobb az ati ezen kártyája +5 ezerért, csak nagy melegszik és a plusz csatis vga-val szívtam már anno (9800) .
-
csatahajós
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest