- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Aginor, bocs csak most láttam h kellett volna a molex-PCI-E átalakító...sajnos nekem is kellett
Amúgysenki másnálnem jelentkezik az én monitoros parám? (kikapcsoláskor a TFT képe ott marad, széttöredezve)
Az én karim Sapphire márkásjú, bár asszem ez nem sokat oszt szoroz.
Azt leszámítva amúgy h fűt mint az állat nagyon meg vagyok elégedve a cucc teljesítményével és őszintén szólva a hűtő sem olyan nagyon elviselhetetlen mint ahogy beharangozták (persze egy IceQ biztosa halkabb).
Az egyetlen parám ez a kikapcsoláskor jelentkező dolog, de nem tudok rájönni mitől van.
[Szerkesztve] -
csatahajós
senior tag
-
csatahajós
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám egy Sapphire X1800GTO-val. Most vettem múlt hét pénteken és nagyon faxán működik is meg minden, egy aprócska dolgot leszámítva.
Amikor kikapcsolom a gépet a TFT monitoromat nem állítja le, értem alatta nem megy standby-ba, hanem abban a pillanatban ahogy a táp és az áramellátás leáll a monitor képe kéklesz és összetöredezik, de úgy, hogy még az OSD menü-t és overlayeli. AZ az érdekes ha lehúzom a DVI csatit akokr sem változik a kép, manuálisan ki kell kapcsolni a monitort.
Azért gondolom, h a kártyával lehet vlmi, mert a tartalék 9200SE-vel ment rendesen...
lehet vlmi monitor driver issue esetleg? (biztos, h nem catalyst para, mert megpróbáltam vagy 3 catalysttal és abszolute driver nélkül is....)
Pls help! -
csatahajós
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #136 üzenetére
Biztos én vagyok a béna, de nem találtam partnert a MyCom webldalán (vagy csak nekem nem működött innen....
most a HIS magyar weboldaláról próbálgatom, de elég reménytelen kis oldalak mind... -
csatahajós
senior tag
válasz
csatahajós #134 üzenetére
UP! Pls help!!!!
-
csatahajós
senior tag
Látott vagy tud valaki valamelyik pesti boltban HIS X1800GTO ICQ3-ast? nagyon kéne, mert kiélesedett a vásárlás.
Amúgy Sapphire már van 54k-ért bruttó a vtcomp-ban, (ahol már kapható a X1900GT (kerek 30k-val többért), de fázom tőle h szar hangos a gyári hűtő....
-
csatahajós
senior tag
válasz
FireKeeper #120 üzenetére
Hol láttad ezeket az árakat? HIS IceQ-s nincs ott véletlenül? Ennyiért már tényleg elgondolkoznék rajta, bár 1900GT-t terveztem, de ha ez 25k-val olcsóbb...
-
csatahajós
senior tag
Értem, köszönöm, jó a tipp.
Sajnos a július az egy ilyen vége időpont, kicsit előbb szeretném letudni a dolgot, lehet addig veszek vlmi átmenti karit...persze jobb lenne eccerre letudni a dolgot és valami jó kis felső közepes VIVO karit vlmi jobb hűtővel megcsípni, de úgylátszik ez most per pillanat lehetetlen...
....úgyhogy reménykedem, h előbb kijön az X1900GTO....
-
csatahajós
senior tag
Nézz fel a Sapphire honlapjára, mostanában jelentették be, hogy jön az ő verziójuk. Különben én is egy ilyen HIS VIVO-s és IceQ-s kártyán gondolkodom, nagyon is szimpatikus lenne ha bemenne az ára 60K alá.
Az X1900GTO-ról mit lehet tduni? mennyivel lesz jobb és drágább?
Szerintetek mit érdemes venni egyébként egy ilyen HIS X1800GTO-t vagy pedig egy Power Color X850XT-t? A vásárlást júliusra tervezem és persze szempont h mindkettő legyen VIVO-s. Előbbi drágább és a hűtője (IceQ mégse vlmi gagyi szar) és tudja majd az SM 3.0-t, az utóbbi meg nagyon baráti áron van (60K) és adják hozá a Pacific Fighters-t ;-), viszont PowerColor nem hangzik egy túl ismert márkának, itthon legalábbis, illetve a hűtője a gyári ref. hűtőnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest