- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potter77
csendes tag
Szevasztok Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Lenne egy olyan kérdésem , hogy tud-e valaki valamit arról a konvertáló programról amit az ATI igért a legutolsó driverhez?
Próbálta már valaki vagy honnan lehet beszerezni ? -
Potter77
csendes tag
Szevasztok
Tegnap beszereztem egy MSI 4670 et és amikor felraktam a gyári cd-n lévő drivert utána a windows nem jött be hanem töltő kép után fekete képet adott.Előtte nem volt semmi a vinyón friss windows volt mert az egész gép új.Csökkentett módban sikerült letörölni a drivert és utána bejött a windows rendesen. Az ati oldaláról leszedtem a 8.11-et és azt felrakva rendesen működik. Pár dolgot kivéve, például a 3dmark 03 és 05 sem hajlandó elindulni hanem a a betöltésnél a logonál megáll és a program nem válaszol. Egy másik teszt program egy ilyen hibaüzenetet ír ha le akarom futtatni : [link]Szerintetek mi lehet a probléma oka?
Én directx-re gondoltam de azt is felraktam egy ujjabbat. -
Potter77
csendes tag
Szevasztok
Mostanában szeretnék venni én is egy ilyen kártyát.
A Gigabyte-osat néztem ki és azt szeretném kérdezni ,hogy van-e már valakinek olyan és ha van akkor mi róla a véleménye (ventillátor hangereje,hőmérséklet,stb...), tesztet nem találtam róla sajnos.
Válaszokat előre is köszi.Üdv, Potter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest