- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
MolGabi #5573 üzenetére
Mostanában kicsit szabadabb kezet kaptak ill. elkezdtek középkategóriára is gyúrni, jó példa rá az újabb P34-P45 TWINS család pár tagja is, szépen mennek. Ettől függetlenül kell egy bizonyos idő, mire kikopik a köztudatból, AsRock=noOC.
Viszont ez a 770es SB700as lap semmiképpen sem a krémje, de ezt tudod is.
IPONosokat itt PHn is találsz, aktívan jelen vannak az adott topikban.Szóval a 4670..
Próbáljuk meg mellőzni a tápos\lapos\egyebes témákat mostantól, mert rákoppintanak a fejünkre..ha meghal a topik, hát meghal. Senkinek semmi gondja, mindenki örül a karijának, happy end -
Symbio
senior tag
válasz
MolGabi #5573 üzenetére
Az ipon fórumon mindig vannak házi emberkék is, próbáld meg ott is.
-
Chaser
legenda
válasz
MolGabi #5564 üzenetére
Nem a W számít, de már leírták..kis kieg tőlem: ami neked szóba jöhet, mert a proci és a vga is fog enni, FSP 350-PNR minimum, ha 6-7k körül találsz akkor PNF, ha drágábban akkor GB 460 superB, szintén FSP belseje van, GLN-400, ha nagyon halkat/jó hatásfokút/szééépet
akarsz akkor Corsair 400CX 15k-ért, erre 3 év gar van, a GB-re 2, a gyári FSP-re ált 1, de van ahol 2.
#5566 Tanker21 : 13k jó ár érte
Az ingadozó dollár/ejuró miatt változnak az árak mindenütt. Ha normálisabb a bolt addig nem emel árat amíg tart a bevásárolt készletből, még ha gyengült is közben a forint, de ha kifogynak a raktárkészletből akkor biztos, valszeg ez történt most is.
Nincs több off
-
Speed®
titán
válasz
MolGabi #5562 üzenetére
De miért Asszrokk..egy kultúrált Giga lapot vadássz inkább szerintem.
Ebben a környezetben (ha a proci húzva lesz!) valóban 4830at ajánlok.
Tápnak meg ahogy a többiek is írták, egy minőségi 400as bőven elég.
Ha szánsz egy picit a minőségre, akkor Corsair CX400, esetleg a frissen megjelent FSP Everest 400, ha modularitásra is van igény, nekem szimpatikus.Aggregátor
A 4670el egy 200Wos FSP is elég lenne ;) 350esre (igaz, BS) én már kötöttem húzott Q6600/2900XT konfigot is, zokszó nélkül vitte. 400ast vagy nagyobbat max akkor vennék, ha később 12Von sokat zabáló szörnyet terveznék a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest