- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
válasz
Agyzuzo #18253 üzenetére
Mivel nekem zsinórban ez a második giga karim ami selejtes, inkább visszaviszem és becseréltetem egy másik gyártójú 6870-re.
Nekem nem játékban,hanem inkább 2D alkalmazásokban és asztalon, netezés közben műveli a szemetelést,villognak össze vissza a fekete meg színes kockák...elég idegesítő tud lenni.
Sajnos azon is csak a gari segíthet.
-
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Agyzuzo #5357 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy nagyon gyenge minőségben megy a benchmark. De amikor legutóbb a játékot futtattam még a régi kártyámon, az is csalódás volt, pedig ott is magasra tettem a beállításokat.
Nalám is szakadozott a kép, mintha a kép felénél elcsúszott volna az alja és a teteje. Az animáció folyamatos volt, de ez elég rosszul nézett ki benne. És tényleg a végénél látszott nagyon. Ez egy ilyen
Viszont kérdezném mindenkitől, hogy mivel lehet MSI Afterburner fölé húzni a kártyát? Nagy a kisértés, mert mint írtam, 875-nél még stabil volt, és innen már csak 25MHz a 6870-es órajele - tudom, hogy ettől nem kapom vissza a shadereket, de azért jobban aludnék, ha legalább a frekvencia menne.
-
polonic
félisten
válasz
Agyzuzo #5310 üzenetére
Nem igazán lehet tudni, de nem olyan nagy mennyiséget.
Azt hiszem, hogy a memória 900 mhz-re állításával nem volt BS. Dehát az sem lenne állapot, hogy lassabb legyen a kártya.
Ezek nem tuningos kártyák, alapórajelen jönnek a hibák. Az OC-s giga kártyáknak úgy tűnik, hogy nincs bajuk.
Neked szerencséd van, hogy jó gigát fogtál ki. Van másnak is itt a topikban, akinek jó a giga. -
polonic
félisten
válasz
Agyzuzo #5303 üzenetére
A gigabyte rossz memóriákat rakott a kártyákra, nem követte az amd specifikációját. Tehát mondhatni hardverhiba. És ezek a memóriák nem mennek az amd specifikáció által megadott időzítéseken.
Próbálják az időzítéseket átállítgatni a biosban, hátha sikerül olyat beállítani, amivel már nincs hiba.(#5305) aya
Van kereső
A far cry 2 is hibázik és a furmark is. A hibát is leírtam ebben a hsz-ben.(#5306) Nyick
Te most a pontokból indulsz ki? Nemhogy a játékban néznéd az fps-eket. Mégis csak azzal játszol, nem? Akkor csak az az iránymutató.
-
Pierre75
senior tag
válasz
Agyzuzo #5288 üzenetére
Mafia 2-ben a várost járva autóval nem találkozol mikrolagg-gal? 4850 után a 6850 is produkálja. Nem az alagút előtti apró beakadásra gondolok, mert utánaolvasva, az majd mindenkinél megvan, hanem elsősorban a belvárosban jön elő (egy pillanatra darabosabbá válik a kép). E8400 alapon és 3600-on is ugyanaz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged