- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
wittman #1649 üzenetére
A hibaleírásból ez nagy valószínűséggel driveres hiba lesz. A fák kikapcsolása eléggé árulkodó jelenség. Sajnos az XP a driver rutinjaiban nagyon le van maradva. Gyakorlatilag minden frissítés Win 7-re jön, és az XP alig kapja meg az újításokat. Ez nyilván egy ok, hogy miért nincs hiba XP alatt.
Ezt a leírást egyébként jelentetted a driveríróknak? Ha nem, akkor itt meg tudod tenni. [link] - Ezt közvetlenül a rendszerprogramozók olvassák. Az nagyon nagy segítség, amit a Flamin Cliffs 2-nél tapasztaltál, hogy a fák hozzák elő, és írd le, hogy XP alatt nincs para.
-
wasek75
csendes tag
válasz
wittman #1578 üzenetére
Sziasztok! Nálam is ez a hiba jött elő ,igaz egy 6870-es Sapphire karinál, elmegy a kép - monitor stby - minden kifagy - ventilátorok pörögnek tovább (NFS-nél, COD BO-nál ,durván 1 óra játék után). A hasonló teljesitményű ill. fogyasztású MSI 5850 karimnál nem volt semmi probléma - a hardware többi része a kari csere óta változatlan (valszeg nem táp hiba). Először alaplap - proci OC-re gyanakodtam, de alap beállításoknál is ezeket a problémákat produkálja. FurMark, benchmarkok alatt minden megy stabilan, hőmérsékletek átlagosak. Ha bármi megoldást tudtok , segítsetek légyszi!
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
wittman #1479 üzenetére
Nekem ugyan ez GTA IV és Black Ops-nál, de nekem 32 bites win7 van fent a többi infót megtaláljátok a nevem alatt. (Én egy ideig féltem is, hogy esetleg a fánkos teszt haza vágta a kártyát, mert az után jött elő ez, de nem ez volt a hiba hanem a Balck Ops azt hiszem 12 pályája elején csinálja ezt, a GTA IV-be pedig teljesen össze-vissza.)
-
GödiAli
tag
válasz
wittman #1479 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos ezt a problémát én is érzékeltem! Leggyakrabban a NFS SHIFtnél jön ki, viszont annyit észrevettem h ha húzva van a kártya sokkal hamarabb megadja magát, még alapon akár 1-2 órát is megy! Remélem hamar rájönnek a hibára!
Lap: ASUS M4A88TD-V EVO bios 1401
Vga: Giga 6850 -
mepet
addikt
Felraktam ezt a 10.10e drivert.
Na mostmár nem megy a Crossfire se. A CCC CrossFireX füle alatt bepipálom, majd Apply és eltünik a pipa...Mostmár egyértelműen azt tudom tanácsolni, annak aki 6xxx-es szériában gondolkozik, hogy várjon még egy hónapot kb. a vásárlással, mert driver-fronton több, mint katasztrófális a helyzet egyenlőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest