- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
-
Zolee11
senior tag
Mondanék neked de, az Abit oldal nem jön be... tölt, tölt, tölt, és vagy már 5-8 perce csak tölt... teljesen mind1 melyiket választom, Global, Benelux, stb.
Én BIOS-flash programra gondoltam és nem órajel manipulátor programra. Azokat én se ajánlom, csak fagyás és fagyás a következmény...
De BIOS-t legtöbbször win alól frissítek, nem kell bootolgatni, lemezekkel szórakozni.Aggregátor:
-
bolcsodal
addikt
Én nem ajánlom ezeket aprogikat. Hacsak az alaplaphoz adott progival nem lehet ilyeneket csinálni. Nekem IS7-em van és általában fagyáshoz vezetett az windóz alól történő FSB állítás.
Valamint neked AMD procid lévén nem a proci szorzót kellene állítgatni (amire tökéletes lenne az RMClock), hanem az FSB-t. Az FSB emelése viszont megterheli az összes komponenst így instabilitáshoz vezethet. A RAM-ok hogy futnak húzva?
A teljesség igénye nélkül: ClockGen, RMClock, Speedfan, SysTool..ezek operálnak windóz alól.
-
Zolee11
senior tag
Egy rendszergazdától olyan infót kaptam, hogy szerinte az AGP frekit is meghúzom ilyenkor titokban, bár a biosban folyamatosan 66MHz-en látom.
Erre bőven van esély. Egyszerűen nincs más magyarázat a dologra. Esetleg hibázik a CPU, vagy a memória, vagy az alaplap, ezeken az órajeleken... A szoftverkörnyezetnek közvetlenül semmilyen összefüggése nincsen az órajellel.
Ha 333-as FSB-n stabil, akkor 400-on azért nem mert valami hibázik, és az nem szoftver miatt van az biztos. Én is a BIOS frissitést tudom ajánlani. Hidd el nem olyan vészes. Olyan progit szeddj le ami win alatt is működik, majd tölsd le a legújabb BIOST és minden szükségtelen programot zárj be. Elindítod, megcsinálja, restart, BIOS-ba be, újra beállítod a dolgokat, és már meg is van. -
Tuja1
aktív tag
Az én karim tökéletesen fut a Sapphire AGP driverével [Driver]
pedig nekem asusom van.
Ha Xp-d van (mert nekem az) én a 2007 nov 4. 233MB-osat töltöttem le.
de már látom van fent újabb is azokat még nem próbáltam(van még olyan ami 32-64 bites Xp-hez is jó,meg olyan is amelyik csak egyikhez vagy másikhoz. Meg 8.1 hotfixel meg minden.....
3 driver biztosan jó ezek közül a karidhoz, próbálgasd.Az alaplapi chipset driverét sem ártana frissíteni elképzelhető az kavar be.
Legvégső esetben, az alaplap bios-át kell frissíteni.
Sok Sikert!
-
Csokibácsi
tag
igy van manuálisan felmegy(itt gondolom az ini fájlok átfirkálására gondolsz)
de aki jáccani szeretne az felejtse el mert nem fog menni
nekem a lagutolsó mukűdő catalyst 7.8 és azis megbuherálva
vagy még az omega driver amit ajánlani tudok de azzal meg nekem cod2-4ben sulyos fps gondok voltak szal várjuk a rendes catalystot ha végre valahára az atisok rászánják magukat és összehozznak vmi normálisat :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest