- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai tech-túra összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc002
csendes tag
Jó estét!
Nos, a probléma bonyolódik

1. "Sajna" a legújabb BIOS van a lapomon alapból, így ez a lehetőség kilőve.
2. Bánatomban fogtam magam, és alapos tisztítás után feltettem a 8.2 drivert.
Láss csodát, elkezdte kezelni a kártyát a gép 400 FSB-n. (Általában egyből az rFactor configját szoktam indítani, és ha ott a kártya neve mellett -1MB memóriát ír, akkor van gáz)
Szóval most 556MB-ot látott, és ez melegséggel töltött el.
Ternészetesen a melegség hamarosan átcsapott fagyos hangulatba, hiszen gyorsan el is indítottam a játékot, amely köszönte szépen a lehetőséget, és a menünél lefagyott....
Újraindítás után 3DMark03-at indítottam, amely eddig szintén nem indult el ha húzva volt a proci, most elindult, az első repcsis tesztet le is futtatta, de a második "űrkatonásat" már nem tudta elindítani. Képernyő sötét lett, monitor stand by-ba ment.
Ezután próbálkoztam pár újraindítással úgy hogy biosban állítgattam nagyobb feszt procinak, agp-nek (persze csak módjával), állítgattam FSB
RAM ratio-t, de semmi változás...
Így most picit megint megakadtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

RAM ratio-t, de semmi változás...