- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Én kezdtem el használni ezt a kifejezést a 8800GT topicban és már azóta mindenki így hívja...Először szőrös sütinek hívtuk mert így nevezem el azán átneveztük szőrös rendőr-fánknak és így lett szőrös fánk végül.
Le kellett volna védetnem a "nevet"Hát igen az AGP-s karik nem remekelnek már, de hát a srác nem akar még váltani, mert az húzós project
A PC-n kívül is van más fontosabb dolog is pl. családÉn is 80-90 fokig engedném el aztán úgy is megállítanám. Azért egy játék nem terheli meg úgy a karit, mint ez
-
buherka
addikt
Akkor lehet, hogy nem kéne eröltetni ezt a fánkos dolgot...mert kb. ez a gyári cooler-el 90 fok körül van szerintem...ha nem több.
Az az igazság hogy nem nagyon vágom az ati drivereket, mert mindig is NV karim volt.
Nem tudom miért kell ezt így megbonyolítani ccc+ disp. driver+net. framework...tiszta hülyék ezek.
Az NV karinál van egy WHQL driver, oszt csókolom. Miért nem lehet ezt itt is így csinálni2.06-ost riva-t fogom neki elvinni, mert a 07-es meg a 08-as nem sikerült valami jóra...sokan panaszkodnak rájuk.
-
buherka
addikt
Sajna nincs neki net. hozzáférése...de majd én elviszem neki a kis "fánkocskát"
Kiváncsi leszek, hogy mennyire fogja felforralni neki a GPU-t.
Nehogy aztán megölje nekem a karit
Nekem is 65 fokig feltolja ez a laza kis tesztprogi, pedig nem gyenge hűtés van a GT-n.Van eza net. framework vagy mi
ez bekavarhat szerintetek? ezt kéri a catalist telepítéskor.
Monitorozáshoz elviszem neki a riva-t, remélem felismeri a kártyáját...mondjuk egy 2.06-ost.
Nagyon finom kis játék ez a Titan Quest...Ilyen szép grafikájú rpg-t nem nagyon láttam még
-
buherka
addikt
VPU recover-t...jó szólok neki.
Ez amúgy mit kapcsol ki a kártyában? Ő az Open GL-re gyanakszikMondjuk durvább játékok mennek vele simán...mondjuk egy Pro Street is szépen megy neki.
Azért egy ilyen NFS szerintem jobban megterheli a karit...vagy mégse
Titan Quest: [link]
Jó kis Game...nekem is bejön, gyönyörű grafikája van -
buherka
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondoja a cimborámnak.
Vettünk neki egy 2600XT AGP-s karit.Annyi a gondja, hogy ha el a karja indítani a Titan Quest Immortal Throne c. játékot egyszerűen kikapcsol a gépe.
Minden más játék szépen fut neki.
De hogy ennél a játéknál miért kapcsol ki neki a gépA régi 9800Pro karijával ment neki a játék, de most is végig szeretné tolni a magyarosítással.
Szerintetek mi lehet a problem??? Driver talán...8.3-as van fenn neki
-
buherka
addikt
Szasztok!
Sikerült megvennem a havernak ezt a Sapphire 2600XT 256Mb-os AGP karit.Már csak egy kérésem lenne hozzátok...ha tudnátok linkelni egy megbízható Drivert hozzá, amivel nem fog fagyizni a kari.
32 bites SP2 XP-t használ.
Köszönöm urak... -
buherka
addikt
Már nem is tudom mióta nyüstöli a 9800Pro kártyáját...szerintem vagy már 3 éve és teljesen elevolt vele ezidáig.
Egy ilyen 2600XT nagy előrelépés lesz neki...főleg, hogy csak 1024-es felbontásban nyomja.
Új kártyában sajnos úgy sem kapok mást, ahogy elnéztem a boltok árlistáit. -
buherka
addikt
Én is ezt tanácsoltam neki...csak tudod két pici gyerek mellett és 4 millás lakás hitellel, kétszer is meggondolja az ember, hogy teljesen le e cseréli a konfigját.
Amúgy meg szerepjáték buzi srác...oda meg nem kell krízisz féle erőmű.
Most is a Spellforce-t nyomjaAmúgy én is sapphire kártyát lestem ki.
Kösz a tanácsot kártya ügyben...ez lesz akkor . -
buherka
addikt
Sziasztok
Nagy kérdésem volna...
Haveromnak még 9800Pro-ja van a gépében. Le szeretné cserélni, mert már dúrván beszaggatnak neki a Game-ek.
Csak újat akar venni, olyan 25K-val bezárólag.
Én 2600XT-t mondtam neki 256-ost DDR3-ast, persze AGP-set.
Sapphire márkára gondoltam, csak úgytudom ezeknek jó nagy kalap kaki a hűtésük, meg hangos is min állat, vagy rosszul tudom?
Szerintetek ez jó választás???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cities Skylines II
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest