- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mestery
csendes tag
Nem hiszem h. hardweres gondja van, de kitudja. A Crysis megy pl. s nem hinném ha az
megy a witcher meg ne menne el rajt?.Ez a win ami most van fen pl nem csinál semmit ha el akarom indítani, marad az asztalon minden.1 másik win meg magára az exe re hivatkozik h hibát okozott.
A linket nem tudtam futtatni mer java run time kell de azt nem rakja fel. Majd ha a wint ujraraktam megnézem azért.valaki akinek agps kari-ja van?nem rakta fel?kipróbálhatná ha tudja.
-
negro
őstag
Ok azt ertem, hogy jobb procival jobbat teljesit de miert lasabb szinte a 6600GT-nel?
Meg ebbe az AGP-es lapba 3200-nal jobb AMD procit nem is tudnek rakni.Es X2-es lapokbol mar nincs AGP-es. Akkor ez meg egy nagy hiba illetve atveres a gyartotol, hogy kiadnak AGP-es verziot ebbol a kartyabol.
-
DRB
senior tag
A CoD 4 a proci miatt nem megy, az AthlonXP nem támogatja az sse2-őt, ezért nem megy. Ha a 6600GT-t visszarakod akkor sem fog menni. Amúgy van rá megoldás, egy fájlt át kell nevezni a játék valamelyik könyvtárában, most hirtelen nem jut eszembe mit merre hány méterre, de nézz körül, a neten kb. 1000 helyen le van írva. Hogy a többi pontosan miért nem megy azt nem tudom, de igen csak esélyes, hogy az van amit CPT.Pirk a #8185-ben leírt.
szerk: Közben megtaláltam mit kell csinálni a CoD 4-el, idézem:
"a játék mappájában van a "miles" mappa, abban pedig egy "mssmp3.asi" fájl. Ennek a fájlnak a kiterjesztését át kell írni "bak"-ra." -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem kell mindent, csak lapot meg procit S939 X2-re, relatíve olcsón megúsznád. Főleg h. újra gyártják a 3800/4200+ X2-ket.
Bandit: Soha ne használd a gyártótól melléket drivereket. 7.4 idején még nem lehetett kapni sem ezeket a karikat. Mindig a hivatalos AMD/ATI drivereket használd. Most jó a kraid 8.3-al, akkor miért akarod cserélni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Játékfüggő, nekem volt 6600GT, 7300GT (ezek kb. egyforma sebességet nyújtanak), és utóbbi vmoddal is meg volt küldve, ennek ellenére a 2600pro-m (XT órajeleken) sok helyen 2x akkora sebességet csinál, szal bőven megérte a csere...
honotib: A géped elég sovány már a kártya kihajtásához, főleg a proci. Drivert lentebb leírták, hogyan kell feltenni, és melyiket. Itt: [link]
-
DRB
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest