Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
buherka #8334 üzenetére
Próbálja ki a "szőrös fánkot"! Az 100%-ra kihajtja a VGA-t, hisz ott melegszik a legjobban. Ha ezt is bírja, akkor a Titan Quest nem passzol a driverrel, utánna kéne nézni nem adtak-e ki időközben egy patch-t.
Az NFSPS a procit terheli meg rettenetesen. Mindig az a játék terheli meg a legjobban a VGA-t, ahol a legmelegebb lesz a GPU, ezt meg lehet monitorozni akár játék közben.
Nézve a videót, nem gondoltam volna, hogy kis hazánknál van nyugodtabb hely is! -
gyiku
nagyúr
válasz
buherka #7693 üzenetére
sapp 256 ddr3 agp-sem volt nekem, abszolut nem hangos a ventilatora terheles mellett. engem megszivatott, vmi driver gondja volt, es 3 masodpercenkent felporgott fullra, eladtam, vettem pcie-s confot, de aki megvette tolem, megoldotta a drivergondot, es jo neki. szal faxa kartya, egyaltalan nem hangos, meg nyitott haz mellett sem. de biztos ami biztos passziv pcie-t vettem
ha zavar a ventije a vf700 vagy 900 ramegy siman -
válasz
buherka #7699 üzenetére
a nem kell erőmű az rám is igaz, de a saját bőrömön kellett megtanulnom, hogy az AGP-s rendszer fejlesztgetése okozhat meglepetéseket. nálam konkrétan a 3GHz-es P4 volt az irdatlanul szűk keresztmetszet.
értem az anyagi problémákat, viszont olyankor annál jobban fáj, ha a kevés felhasználható lé elköltésével nem jut előrébb az ember... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest