- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Anyuci lakásában élsz:S
Hát ez vicces volt.Senki se mondja Nekem h aki egyetemista vagy főiskolás nincs pénze.....
Elég sok pénzt kap az ember a fősikolától/egyetemtől.Havonta simán félre lehet tenni 5-6 ezer forintot.Lassacskán pedig lehet fejleszteni a gépet.Nekem sincs egy hű de nagy konfigom de amit tudtam rajta 3-4 hónaponta fejlesztettem.Proci, memo, vidkari.Sztem arról nem az itt lévő fórumozók tehetnek h Neked bajaid vannak a videokártyával.Keresd fel a gyártót és irj Nekik.Biztos elég sok ember panaszkodik még az AGP-s videokártyái miatt.De sajnos megfigyelhető itt az informatikában is h az ujabb technológiák miatt a gyártók sz*rnak rá a mezei júzerekre és bevételeiknek nagy részét azok a vevők képzik akik a megjelenés utáni kártyáikat megveszik 100forint feletti áron.......Sajnos ehhez hozzá kell szokni.Vagy add el a géped és gyűjts hozzá majd vegyél egy xboxot
Azzal nincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő