- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.tomi
tag
Akkor a Sapphire mi a pocnak csinál HD 38xx sorozatot AGP-ben?
Mivel az utolsó driver a 7.7, ami hivatalosan támogatja az AGP-t, ha jól számolom volt rá maj d' fél évük,hogy írjanak jó drivert. Ha csak 1 ember foglalkozna vele...Nekem a 7.11 buhera driver van fent, egyelőre semmi bajom vele.
A 7.12-őt nem merem kipróbálni -
GRaul
őstag
Lehet h 30-60.De amikor megjelent a dzsííforc 8800as, sokan irták h Nekik már van....
Akkor 100 felett volt az ára.Csak ebből következtettem.Suli mellett meg melóból "sokat" lehet keresni.Persze ha az embernek nem kolira vagy albérletre kell költeni.A suliba meg ha jól tanulsz pénzt kapsz;) -
AtHoS
nagyúr
Sapphire 2600XT FULL-hoz igen ill. egy másik topicban említette egy fórumtárs, hogy az általa vásárolt HIS Radeon HD2600XT GDDR4-es karihoz is volt BlackBox kupon, ráadásul ez VIVO-s kártya, de nem mellékelnek hozzá..inkább idézem:
''az a gáz hogy nem adnak hozzá olyan csatit, amin az Svideo dugó másik végén a ki és a bemenő jelet is csatlakoztatni lehet . Ha valaki egyből a HDMI kimenetet használja második kimenetnek mondjuk a TV a felé, akkor persze erre semmi szükség, (ezt tervezem én is, csak még nem vettem meg a HDMI csatis TV-t) de ha az Svideo-t használja valaki TV kimenetnek, akkor vagy beszerez egy ilyen csatlakozót, vagy cserélgeti a kábeleket'' , ha fel akar venni. szerintem
A HIS az 35k körül van árban, míg a FULL Sapphire-t 26-27k körül saccolom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest