Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Egész szép fórumot indított be ez a kártya! főleg ilyen rövid idő alatt. Mondjuk nem véletlen...
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné kihozni a maximumot a kártyájából,
és gondolom ti okosabbak vagytok nálam. Merthogy nekem sehogy se jön össze a tuning. ASUS 2600XT(256MB GDDR3) kártyának lehetek boldog tulajdonosa,
a kártya többet bírna, mint amit a konfigom egybként ki tudna használni, csak kíváncsi lennék mit bír. Merthogy úgy tűnik vmi védelem van benne túlhúzás ellen,
enged kb. Annyit amit a hozzá adott driver is tud. Egyedül RivaTunerrel tudtam húzni. Csak elméletben működött a húzás: RivaTuner szerint minden OK csak Everest meg GPU-Z szerint jár alapórajelen.
Másnak is meggyűlt a baja ASUS tuningnál vagy csak nekem? Mi lehet a baj? BIOS vagy Driver?
Friss ASUS driver van fent. BIOS-t meg nem tudok flashelni. ATIflash, meg egyéb msdos alapú nem ismeri fel, WinFlash meg nem hajlandó rátenni a másik BIOS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és gondolom ti okosabbak vagytok nálam. Merthogy nekem sehogy se jön össze a tuning. ASUS 2600XT(256MB GDDR3) kártyának lehetek boldog tulajdonosa,
a kártya többet bírna, mint amit a konfigom egybként ki tudna használni, csak kíváncsi lennék mit bír. Merthogy úgy tűnik vmi védelem van benne túlhúzás ellen,
enged kb. Annyit amit a hozzá adott driver is tud. Egyedül RivaTunerrel tudtam húzni. Csak elméletben működött a húzás: RivaTuner szerint minden OK csak Everest meg GPU-Z szerint jár alapórajelen.
Másnak is meggyűlt a baja ASUS tuningnál vagy csak nekem? Mi lehet a baj? BIOS vagy Driver?
Friss ASUS driver van fent. BIOS-t meg nem tudok flashelni. ATIflash, meg egyéb msdos alapú nem ismeri fel, WinFlash meg nem hajlandó rátenni a másik BIOS-t.