- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Egész szép fórumot indított be ez a kártya! főleg ilyen rövid idő alatt. Mondjuk nem véletlen...
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné kihozni a maximumot a kártyájából,
és gondolom ti okosabbak vagytok nálam. Merthogy nekem sehogy se jön össze a tuning. ASUS 2600XT(256MB GDDR3) kártyának lehetek boldog tulajdonosa,
a kártya többet bírna, mint amit a konfigom egybként ki tudna használni, csak kíváncsi lennék mit bír. Merthogy úgy tűnik vmi védelem van benne túlhúzás ellen,
enged kb. Annyit amit a hozzá adott driver is tud. Egyedül RivaTunerrel tudtam húzni. Csak elméletben működött a húzás: RivaTuner szerint minden OK csak Everest meg GPU-Z szerint jár alapórajelen.
Másnak is meggyűlt a baja ASUS tuningnál vagy csak nekem? Mi lehet a baj? BIOS vagy Driver?
Friss ASUS driver van fent. BIOS-t meg nem tudok flashelni. ATIflash, meg egyéb msdos alapú nem ismeri fel, WinFlash meg nem hajlandó rátenni a másik BIOS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest