- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnam_
nagyúr
904Mhz-ig megy vmod nélkül, felette már kell.
Nálam bios-ban 1.25V van, a valós az 1.27V, bár vmod után kicsit nőtt az alapfesz, most 1.3V körül van, hiába pucoltam le 96%-os alkohollal az ellenállást.
Tudok segíteni vmodban, kérdés hogy tudod-e melyiket kell grafitozni. Mert én nem tudomSzerk.: a bios-nak nincs köze hozzá, mennyi feszt kap a gpu, én átírtam a gpu feszt a biosban 1.35V-ra, de maradt 1.27V-on.
-
barnam_
nagyúr
Igen, hardveres ok miatt nem megy 857 MHz felett, pontosabban a vga bios-a tehet róla. Ezt át lehet hidalni, ha AMD Gpu Clock Tool 0.7-el tuningolsz.
Sajnos a mag továbbra is fagy 857 mhz felett.
Nem mintha láttam volna működő 2600-ost efelett
Pedig nálam 1Ghz-n ment a gpu -
-
fagy53
nagyúr
A Riva, az ATiTool 0.27b4 860-ig engedi a GPU-t. A memóriát a Riva 870-ig, az ATiTool-nál itt nincs határ. Az AGCT-vel lehet csak határtalanul húzni a GPU-t, de nem lehet vissszatenni alapra, csak újraindítással.
A Riva húzást nem veszik észre a diagn. progik, csak a hatását lehet látni a játékokban és 3D tesztekben. Egyedül az AGCT-ben beállított értéket érzékelik a diagn. programok. -
éN79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- Posta, csomagküldés
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest