- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
partyanimal #2590 üzenetére
Nagyon sokunknak Sapphire van. Az Asus is igen tisztességes lett, már csak a pénzmag dönthet, mindkettő nagyon jó kártya, jó hűtéssel. Az Asusé állítólag jobb, de nekem már a Sapphire is bőven jó minden szempontból.
-
TasiA
senior tag
válasz
partyanimal #2587 üzenetére
Hali!
Az 1950Pro, azért erősebb kártya, de annyi pénzért nem szabad megvenni! Ha találsz egyet használtan, ami garis, akkor jó, de amúgy a 2600XT 25K-ért tökéletes.Az 512 ram pedig teljesen felesleges, ahogyan azt a kolega is írta. -
éN79
addikt
válasz
partyanimal #2587 üzenetére
Ha nem tervezed a szűrők használatát (AA, AF) akkor bőven elég egy 2600XT DDR3, a konfikgodhoz meg még talán jobban is passzol.
-
éN79
addikt
válasz
partyanimal #2585 üzenetére
Nincs értelme 512-est venned, nem használná ki, teljesítményben nem jelentene semmit.
Az X1950Pro szűrők használatával erősebb, amúgy szerintem nagyon jó kis kártya az X2600XT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest