- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Én ezt nem értem.
Itt a PH-n egyszerüen lehurrogták a HD2600XT, a HWT-s teszten pedig a lejobb vételnek hozták ki és ez tetszett nekik a legjobban. Vagy már ennyit javult volna hozzá a driver? Egyébként azt már megfigyeltem hogy itt a PH-n általában mindig az Nvidia-t hozzák ki győztesen és az Ati-t mindig szidják. Más oldalakon pedig fodítva van, vagy legalábbis tudják dicsérni az Ati-t i. -
KisBundi
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
HE...?!

-
KisBundi
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Na jó, csak fölmerült bennem a gondolat. Egyébként én is arra várok igazán. HD2650 vagy HD2700 lesz a neve azthiszem.

-
KisBundi
őstag
Szerintetek mennyivel jobb a DDR4 vagy DDR3-as 2600 XT mint az X1650XT?
Gondolkodok rajta hogy lecserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Itt a PH-n egyszerüen lehurrogták a HD2600XT, a HWT-s teszten pedig a lejobb vételnek hozták ki és ez tetszett nekik a legjobban. Vagy már ennyit javult volna hozzá a driver? Egyébként azt már megfigyeltem hogy itt a PH-n általában mindig az Nvidia-t hozzák ki győztesen és az Ati-t mindig szidják. Más oldalakon pedig fodítva van, vagy legalábbis tudják dicsérni az Ati-t i.

Gondolkodok rajta hogy lecserélem.