Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Igazából nekem egy driverrel sem volt bajom, viszont húzni csak a DNA-val tudtam, ami azóte fenn is van a gépen. RAGE3D-vel húzom, azzal értem el eddig a csúcsot, ami 410/577-volt azthiszem. A tiéden is hynix ramok vannak? Az a retailed dolog csak a kártyához járó cumók mennyiségén, meglétén variál ha jól tudom, hardwerilg nincs difi. A felkiáltójel biztos szoftveres akadás miatt van. Egyebet nem tudok
-
losika
csendes tag
Hi, nekem is ilyen kártyám van.
Válaszolok amikre tudok:
1. Én speckó asszem a 4.3-ast használom, de ettől függetlenül szerintem a sárga felkiáltó jeles probléma nem amiatt van hogy te a 4.7est használod!
2. Ha felrakod az omega driver-t akkor abban alapban van egy órajel állító progi, asszem radlinker a neve, de ez nem biztos és ezzel majd már nem ugrik vissza alapórajelre a kártyád... Énis belefutottam anno ebbe a problémába, és ez az omega driver megjavította...
3. A 16:9-es képarány attól van hogy a tv-out kábelét bedugva hagytad ha ezt kihuzod a problémád is megoldódik....
Bye
Losi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest