- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli2
aktív tag
Az #553-as hozzászólásomban írtam, hogy az ''eszközkezelő''-ben a secondary megjelenítő sor előtt van egy kis sárga felkiálójel. Ha a hálókártyát kiveszem a gépből, akkor minden rendben. Próbáltam másik hálókártyávalm, de ugyan úgy előjött a hiba. Ha letiltom a hálókártyát, akkor ki sem kell vennem és ninden OK. Mi lehet a baj?
-
Zoli2
aktív tag
Köszi a válaszokat! A TV kimenetből kihúztam a csatit és megoldódott a problémám. (Kicsit szégyenlem magam, hogy erre nem jöttem rá!
)
Most töltöttem le a 4.7-es Omegát. Winfos gyalu...
1. Az Omega kérdez két dolgot a telepítés elején. Valami olyasmit, hogyFastWrites On vagy OFF. Melyiket kell választani?
2. Standard OpenGL vagy Special OpenGL?
3. Milyen progi a Multiures? Kell ez nekem?
4. ATI Tool. Már nézegettem. Elhagyható?
Radlinker! Ez tuti, hogy kell!
[Szerkesztve] -
Zoli2
aktív tag
Hali!
Olvastam a topic elejét és látom, hogy azonos karink van. (Sapphire Atlantis Radeon 9600 128Mb) Légyszíves segíts néhégy dologban, mert a nyitott topicban (Sapphire Radeon 9600) nem igazán kaptam válaszokat.
1, Melyik drivert érdemes használni XP alatt? Jelenleg a 4.7-es Catalyst van fent, de a secondary megjelenítő mellett sárga felkiáltójel van.
2, Mivel tudom húzni és meddig? A Powerstrip 3.5-nél hiába állítom be az órajeleket, mindig visszaáll alapórajelre. Hynix memóriákkal szerelt. (Hátha segít, hogy hány ns-ak. (HY5DU281622ET-4) Korea
3, Abit IC7-es alaplapban használom, de mindig ''16:9''-es képarányban indul a gép. A BIOS is ''összenyomottan'' jön be. Mikor betöltődik a vinfos már minden rendben. Mi lehet a baj?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest