- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Igazából már 8500-öt sem lehet kapni ujonnan kb 13k használtan 3.3-as ramokkal és simán nyom 10K-t 3d mark-ban. Az 5600 az tényleg elirás volt valóban igazatok vann az ultra az alternativa lehet.
Tévedni emberi dologDe attól még ennyi pénzből inkább valami használt 5700-et vennék vagy 5600 ultrát. HASZNÁLTAN GARIVAL.
-
sziszegő
senior tag
Az intelligenciárol annyit hogy nem csak a ''logo-d'' kopasz hanem a honvédségnél az újoncok is kopaszok
.
A hozzászólásommal csak annyit szerettem volna sugalni annak aki ezt a topicot olvassa hogy szvsz drága ez a kártya a teljesítményéhez képest.
Amugy nincs harag de te estél nekem agresszívan nem én, máskérdés hogy fogalmazhattam volna egyértelműbben is. -
sziszegő
senior tag
Szerintem a 9600 np egy elég gáz kártya gyengébb mint egy 8500 ös nem beszélve a 4 meg 5 ns ramokról. szvsz nem lr annyit inkább egy 5600 os FX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest