Új hozzászólás Aktív témák
-
hBR
tag
Jéé.. nekem is ilyen monitorom van
nade.. legalabb tudod, hogy nem annak a hibája.. szerintem a videokartyáé sem mert másikkal is ugyanez volt.. akkor valami más lehet a hiba...
-
hBR
tag
hmmm.. ez tipikus texturahibara jellemzo hiba.. nem hajtottad meg a kartyat? vagy nincs neki tul meleg odabenn? Probalj ki tobb drivert! Nekem ugyanilyen kartyam van es ugyanezzel a jatekkal nem tortent ilyen.. (kiveve amikor annyira meg lett hajtva a kartya hogy mar nem birta.. akkor hibazik)
-
hBR
tag
hmmm.. nekem is Connect3D-m van de azon csak 5ns memoria van...
viszont ez megy annyit amennyi az alairasomban van -
hBR
tag
huuu... hogy en miert nem ilyet vettem
-
hBR
tag
a VPU recovery akkor szokott szolni amikor a kartya tulmelegszik, vagy o ugy latja hogy valami karosithatja a kartyat.. szal szerintem rakjal ra valami hutest mindenkeppen!
-
hBR
tag
válasz
lacibratyó #172 üzenetére
innen:
Bővebben: link -
hBR
tag
haat ne szamits arra, hogy vasarnap nyitva lesz barmi is...
szerezz otthonrol egy 8x8as ventit.. esetleg szerelj ki vhonnan egyet va ennyire surgos.. -
hBR
tag
Mostmar meg akarom kerdezni.. Ehhez a kartyahoz van mar valaki aki kitapasztalta, hogy milyen catalyst vagy omega kell a legoptimalisabb mukodeshez, vagy mindenki dobalja fel a legujabbat?
-
hBR
tag
Igen, ez egy 4ns.
elvileg alpbol tudnia kellene a 250-et (500) dehat ezt nem ertem en sem..
nekem 5ns van es felmegy 524-ig.. akkor meg stabil.. a pedig 5-os..
ha raksz ra hutest.. akar egy 8x8as ventit akkor mar egybol jobban fog menni, de bordakat sem art ra tenni.. akkor valszeg felmegy neked is eddig kb... -
hBR
tag
Hmm... hat ezaz .. nem tudom a nevet... bar most jott egy kisebb penzugyi valsag nalam szal egy ideig lehet nem fogok Zalman-ba gondolkodni.. viszont ami erdekes, hogy ezt az Iceberq- hutot itt 3000ert adjak Fehervaron es raadasul nem vagyok benne biztos hogy adnak hozza mem-hutoket...
-
hBR
tag
Azt az egesz kartyas passziv hutot a Zalmantol hol lehet kapni es kb. mennyiert?
Mert ha az is elerheto aron van akkor inkabb arra startolnek ra... Vagy inkabb valaki esetleg ha tudna osztani tapasztalatokat a fent emlitett es a Zalman hutorol.. -
hBR
tag
Itt a venti:
hBR
tag
Hm... erdekes ahol en vettem a kartyat ott ugyanannyi volt a Sapphire es a Connect3D is! mind a ketto 29e volt... eleinte Sapphire-t akartam csak az meg elfogyott.. akkor jott a Connect3D, de nekem bevalt!
A hutes rajta: (vegre van ''normalis'' kep)
hBR
tag
Huu... hat nemhinnem ... ez a videokartya dolga.
Lehet ha senki nem mondd okos beszolast akkor bele kell torodnod, hogy te eppen nem fogtal ki egy ''tuningabb'' kartyat
en szemely szerint verem a p*csamat a foldhoz hogy kifogtam ezt...
hja.. es ez Connect3D... -
hBR
tag
Szerintem ellenorizd a hutest, hogy jol van-e felrakva...
Nekem az volt az elso hogy megvettem eltoltam 375-ig... ezutan mar csak feljebb ment... es nincs hiba... egyebkent tobbnyire a szemeteles a memoria tulhuzasa miatt van. Szerintem kicsit vegyel vissza a mem-bol es utana probald meg a core-t feljebb nyomni.. -
hBR
tag
tboy: nekem is anno egy gf2mx400 volt a gepemben.. aztan jott egy 9200SE az volt egy-ket hetig.. de akkor mar eszreveheto volt a hatalmas javulas! Szoval ha egy 9600-at beledobsz akkor eg es fold lesz a teljsesitmeny...
szerintem mindenkeppen megeri az arat a kartya es iszonyatosan dobni fogja neked is! -
hBR
tag
Nekem valahonnan dereng... de ha nem hallottal meg sokat rola es talalsz kedvezo arban ugyanilyen kartyat akkor szerintem inkabb az... Connect3D meg Sapphire .. ezek jok...
Jahh! es egyebkent ajanlom mindenkinek a 4.3Catalyst Omega Drivert -
hBR
tag
Megvan a 3010 pont! ez fole mar aligha fog menni sztem
432@532-n ment ...
kellene ra egy nagyobb borda akkor menne a Core is feljebb...
de egyenlore a 2db 8x8as venti van... -
hBR
tag
most csinaltam egy 3dmark04 tesztet
2995 es meg mindig nem sikerult elerni a 3000-es hatart...
a videokari asszem 432@532 -n ment.
texturahiba, VPU nem volt... -
hBR
tag
a kartyahoz egyenlore nem nyultam, de majd akarok...
viszont ez is elegge jol behuti az egeszet
abszolut jo megoldas -
hBR
tag
http://www.hbr.fw.hu/a1.jpg
http://www.hbr.fw.hu/a2.jpg
http://www.hbr.fw.hu/a3.jpg
kicsit rossz minoseguek, mert ez egy videobol van kivagva, de azert a lenyeg benne vaneleg jol hut...
[Szerkesztve] -
hBR
tag
Nekem ugyanilyen karim van...
egeszsegesen lehet tuningolni, DE csak a megfelelo hutes mellett !!!
Nekem 2db 8x8as venti huti, de amikor nincs rajta akkor a VPU kapasbol dirigal hogy nem kellene ezt csinalni
Nekem iszonyatosan bejon ez a kartya... olcso, jo es RADEON -
hBR
tag
Nekem volt mar olyan driver ami olyannak irta a kartyamat... akkor egy Club3D 9200se volt... de amugy mi info kellene?
-
hBR
tag
Hat en csak azt tudom mondani, hogy mindenkeppen megeri!
Mielott megvettem azelott Gf2MX400 volt es peldaul az Unreal2 kb. olyan 5-6fps-t produkalt... (ha jol emlexem) 640x480x16 minimumon... 9600-al 1024x768x32 kozepes+ beallitasok (szal majdnem minden maxon) volt olyan 20-30ig.... En nagyon tudom ajanlani mert mindent kihoz a gepedbol... szal marhajo...
majd tesztek holnap
ja egyebkent a Beyond Good & Evil elegge jol fut! Pedig az aztan elegge szep egy jatek! 4xAA 8xAF 1024x768
[Szerkesztve] -
hBR
tag
Counterboci: jol megnyomtad a kartyad... nemtudom, de erdekes azert az hogy 479en stabil..
trooper: omegat hasznalj -
hBR
tag
hogy az istenbe megy az neked 479en stabilan?
ugyhiszem eleg jo karit fogtal ki... nekem altalaban 440core korul mar
siman jon az VPU reklamalni hogy gaz van... lehet ki kellene kapcsolni... -
hBR
tag
Hadd kerdezzem mar meg... miaza cas1 meg cas2 ?
-
hBR
tag
Mostmar azert megkerdezem...
Mennyire eszreveheto a sebessegkulonbseg akkor ha a gepemben csak 250W-os tap van... mivel a R9600-nak meg kell a 300W.. szal ez nagyon eszreveheto? -
hBR
tag
ez eleg erdekes mert a 9600np-nek a ''normal'' tuningja 400nak kell lennie...
nekem siman megy 425@526-on jelenleg... de van rajta 2 darab 8x8as venti...
egyebkent arrol majd dobok kepet is mert sztem elegge brutalul nez ki... na szal attol a kartya ... kicsit langyos...
amugy meg sztem probalj ki mas drivereket is .. hatha neked eppen nem az jo...
en spec Omega4.2 est hasznalom... es nem szol be hogy gaz lenne -
hBR
tag
Es hogyan lehet pont hynix ramos karikat kifogni? Ra van ez irva valahova vagy ehhez az kell hogy eppen marhanagy szerencsenk legyen?
-
hBR
tag
Ha jol tudom nincs kulonbseg a Connect3D es a Sapphire kozott..
Valszeg mind2n 5ns ramok vannak...
Egyebkent valaki el tudna nekem mondani hogy miaza SoftFireGL patch a Rivatuner dolgai kozott? -
hBR
tag
az mondjuk erdekes lenne
a haz egyik oldala csak a venti lenne
de nem rossz otlet -
hBR
tag
Nem nekem kell a Radeon atalakitas hanem egy ismerosomnek, mert megigertem neki, hogy szerzek errol infot... En valszeg nem allitgatnam a karim BIOS-at mert ha ez elromlik akkor megorulok...
Amugy alatta van egy hazi-barkacs 2db 8*8cm-es ventillator.. eleg korrektul nez ki.
szal nem akarom en a sajatomat bizergalni... nekem eleg boven a frekihuzas.. -
hBR
tag
Hail!
Valaki el tudna nekem kuldeni mail-ba vagy leirni ide reszletesen
hogy hogyan lehet 9600>9600PRO-t csinalni?
Erdekelne...
valamiert a netmegosztas miatt nem birom megnezni Rudi oldalat...
azt hiszem ott fennvan.. az lenne a legjobb ha valaki azt kuldene el..
koszi -
hBR
tag
Hail!
Nemreg vettem egy uj radeont... Connect3D 9600-as ... nekem nagyon bejon a kartya, mert most megtobbet hoz ki a 900as gepbol..
A tuningrol annyit hogy az oldalahoz van logatva egy 8cm-es venti es a kovetkezo ertekeken hajlando menni: 425@530....Eddig neha dobalt be texturahibakat, de nem veszesek....Szoval szerintem kifogtam egy jo karit.. 5ns-es ha jol tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest