- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
algopyrin
csendes tag
Egyáltalán nem lett tuningolva, ha erre gondolsz.
Lehet, hogy melege van? Ez egy átlag, vacak Mercury ház, ráadásul nem szívja ki a tápventi sem a levegőt és más ventillátor sincs benne. Ha melege van akkor mi a teendő. Aktív hűtés? A kártáyt meg lehet kidobni, vagy jobb hűtéstől megjavul?
Ennek talán ellentmond az, hogyha éppcsak beindítjuk a Gothicot, már egyből jelentkeznek a hibák, tehát még felmelegedni sincs ideje. Azt hiszem.
Jó, a drivereknek akkor nekiesünk. Most a catalyst 4.4-et használja, ha jól tudom. Megpróbáljuk régebbi verziókkal akkor.
Összefüggés nem lehet aközött, hogy már egy ilyen kártya megadta a gépben magát? Ugyanilyen 9600-as. (Előtte valamilyen nVidia volt benne, de ugye az nem passzív hűtéses. Azzal nem volt gond.) -
CounterBoci
senior tag
én már áttörtem a 3000-et. 479/500, 3064 3dmarks
Bővebben: link -
uzsz
senior tag
Sztem a procid miatt nincs még meg a 3000pont. Én csak 410/550ig húztam a ssapphire 9600-amat, egy mezei 1600+os XPvel és +is van a 3000 pont. 256Mb rammal. Azóta még nem próbáltam, de már 2*256 (DDR400) van benne dual-ban. Biztos ez is dobna még rajta. Majd így is letesztelem
-
CounterBoci
senior tag
Bővebben: link
nah itt van full bencsmárk futuremarkon 479-en -
CounterBoci
senior tag
nemtom én is meglepődtem a tény hogy stabil
lehet én is kikapcsolom a vpu recovot mert ha egyszer nem meleg akkor megy az feljebb is igaz +10000huf ráment a hűtésre
ja új rekord: 479/250: 3018 3dmarks 1024x768 def. valaki hozott már ki többet 9600np-ből?
csak halkan megkérdeznén: alap 3dmark2k3-ban regeltem futuremarkon, küldtem pár benchmarkot. mióta felraktam a 340-es patchet (amihez új serialt is kellett keresni régit nem fogadta el) azóta resultbrowser rossz serial hibával elzavar.
nem lehet ezt megoldani vhogy? -
CounterBoci
senior tag
én is 4.2-es omegat használok a konfigom is majdnem ugyan az csak a vinyóm 120-as. ami még érdekes hogy a cpu-t régebben 900@1000-en hajtottam gond nélkül most meg 936 felett lemezolvasási hibával el se indul. lehet tönkremegy az alaplapom már az egyik ps2 is elszállt most usb-s billentyűzetem van
-
uzsz
senior tag
9600-ból akkor tudsz pro-t csinálni, ha: A ramok és a gpu bírják a pro frekvenciáőját, de még így sem garaNT HOgy a pro bios-al jól fog működni ,mert a pro agresszívebb ram megszakításokat használ.
aztán a fene tudja, láttam már már működni.
A pro ból sosem lesz xt, max az órajel éri el az xt alap órajelét. Az xt lényege, hogy kis ellenállású (és hőleadású) architektúra, ezért tuningbarátabb mint a tübbi radeon. (vagy vmi ilyesmi) -
Nikk
senior tag
Minek akarsz te 9600-ból 9600Pro-t csinálni? HM?
Teljesen felesleges, mert:
a 9600 az mindig is 9600 fog maradni, max a BIOS lesz más.
Én se csináltam a 9600Pro-mból XT-t, mert tudom, hogy a karim akkoris csak egy sima 9600Pro. ERGO Teljesen felesleges ezt csinálni vele.
Amúgy, ha csak a kari frekijeit állítgatod, azzal is elérheted ugyan azt a ű
teljesítményt!
Szóval hallgass rám, és hagyd a francba. Nem ér annyit az egész, hogy utána a karid szeméttelepen végezze!
Ha meg nagyon akarod azt a húzást, vegyél rá egy Zalman ZM80-c-t és rakd rá.
Nem kell majd idegeskedned a miatt, hogy mikor áll le a venti, mert feladta, ráadásul, sokkal jobban hűt, és nem romlik el. Ha meg akarsz rá egy ventit, mégis akkor szerelj rá egy 80cm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest