Új hozzászólás Aktív témák
-
Brúnóka
csendes tag
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a az ati radeon 9600 256mb közül a connect 3d vagy a sapphire jobb? Nekem 1,5 évig connect 3d m volt, de vissza kellett vinnem gariba, mert mint kiderült az első naptól kezdve rossz volt! (De menet közben ez nem befolyásolt semmi.) Gariba nem tudtak helyette mást adni mint egy ugyan ilyen sapphire karit . Én c3d szerettem volna megint! Nem tudom eldönteni, hogy melyik kari jobb mind 2 re 2év gari van! A sapphire az én konfigurációmmal (ami a gépleírásomban található) a 3dmark 03 ba 2689 pontot kapott a karira ezt rjaVGA Memory Clock 196 MHz VGA Core Clock 324 MHz Szóval nem tudom, hogy hogy most hogy jártam ezzel a karival? A hűtés ezen is passzív de kétszer akkor mint a c3d n és úgy néz ki mint a tuba rózsa! A ramok rajta Hynix mátkájúak a c3d n samsung volt. Én nem nagyon értek a videokarikhoz, de légyszíves írd meg a véleményedet, ha más is megírja a tapasztalatait akkor sem haragszom meg!
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI Gaming X Trio 3060
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest