- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brúnóka
csendes tag
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a az ati radeon 9600 256mb közül a connect 3d vagy a sapphire jobb? Nekem 1,5 évig connect 3d m volt, de vissza kellett vinnem gariba, mert mint kiderült az első naptól kezdve rossz volt! (De menet közben ez nem befolyásolt semmi.) Gariba nem tudtak helyette mást adni mint egy ugyan ilyen sapphire karit . Én c3d szerettem volna megint! Nem tudom eldönteni, hogy melyik kari jobb mind 2 re 2év gari van! A sapphire az én konfigurációmmal (ami a gépleírásomban található) a 3dmark 03 ba 2689 pontot kapott a karira ezt rjaVGA Memory Clock 196 MHz VGA Core Clock 324 MHz Szóval nem tudom, hogy hogy most hogy jártam ezzel a karival? A hűtés ezen is passzív de kétszer akkor mint a c3d n és úgy néz ki mint a tuba rózsa! A ramok rajta Hynix mátkájúak a c3d n samsung volt. Én nem nagyon értek a videokarikhoz, de légyszíves írd meg a véleményedet, ha más is megírja a tapasztalatait akkor sem haragszom meg!
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest