- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brúnóka
csendes tag
válasz
Balinov #2574 üzenetére
Kösz, hogy válaszoltál!
Nos ez van a ramokra írva:
hyniy 538A
HY5DU561622DT-5
KOR
???? A pont amit a 3dmark'03 ban csinált, szerinted az jó? Én nem szeretném húzni, csak az érdekel, hogy melyik jobb minőségű kari, melyik megbízhatóbb ill. hogy ha nincs húzva akkor melyik gyorsabb? -
Brúnóka
csendes tag
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a az ati radeon 9600 256mb közül a connect 3d vagy a sapphire jobb? Nekem 1,5 évig connect 3d m volt, de vissza kellett vinnem gariba, mert mint kiderült az első naptól kezdve rossz volt! (De menet közben ez nem befolyásolt semmi.) Gariba nem tudtak helyette mást adni mint egy ugyan ilyen sapphire karit . Én c3d szerettem volna megint! Nem tudom eldönteni, hogy melyik kari jobb mind 2 re 2év gari van! A sapphire az én konfigurációmmal (ami a gépleírásomban található) a 3dmark 03 ba 2689 pontot kapott a karira ezt rjaVGA Memory Clock 196 MHz VGA Core Clock 324 MHz Szóval nem tudom, hogy hogy most hogy jártam ezzel a karival? A hűtés ezen is passzív de kétszer akkor mint a c3d n és úgy néz ki mint a tuba rózsa! A ramok rajta Hynix mátkájúak a c3d n samsung volt. Én nem nagyon értek a videokarikhoz, de légyszíves írd meg a véleményedet, ha más is megírja a tapasztalatait akkor sem haragszom meg!
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest