- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
válasz
kovacszk #300 üzenetére
El fut az fullon is, csak ram kérdése,no meg persze ki kell kapcsonni az élsimitást. Fullon nyomom, úgy hogy minden maxon van, a felbontás viszont csak lehet hogy 800*600, már nem tom. Zárt helyeken 1024*768-ban is zséér. Az a másfél év kicsit soknak tünik, elég lenne, ha idén még jó lenne, de lassan nem is tudom.
-
nbk
aktív tag
válasz
kovacszk #198 üzenetére
nekem 450-en megy stabilan, a memoriak ''csak'' 460-on....
igaz hogy hűtöm 8 cm-es ventivel oldalrol, de szerintem hatásosabb lesz, ha majd a bordára szerelek ventit... egyelőre ennyi... ezzel a tuningal 3Dmarkba +20%
nekem bejött a kari, főleg hogy egy jó öreg Ti4200-t cseréltem el erre 1az1ben... Jó kari volt, de DX9 alatt már gyengus (főleg, hogy DX8-as kari)
ellentmondó számokat hallottam, arról hogy a pro memórája mennyin megy...
ha jól tévedek az is 400 mint a nem pro, csak a gpu 325 helyett 400... igy van?
[Szerkesztve] -
losika
csendes tag
válasz
kovacszk #142 üzenetére
Valószínüleg a lustaságom az ami most ezt a kérdést felteteti velem, mivel nem néztem utánna, de ugyis hiányoltátok azthogy nincs elég hozzászólás ebben a topicban, ígyhát megkérdezem azt amit megkell hogy kérdezzek! (deszépkismondatez
)
Szóval ezekkel a 9600np-kel nem lehet ugyanazt megcsinálni mint anno a 9500np-kel hogy egy uj bios és egy kis mahinálással akár 9700-at is csinálhatsz belőle?!
Itt nincs valami kis hackelési lehetőség, csak annyi hogy felhuzom az órajeleket meg hütőtcserélek és kész?!?!?!??!?!
Egyébkként én a 4.1-es Catalystnál vagyok ill. most az OMEGA driverét raktam fel, az asszem a 4.2-eshez igazít....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest