- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
válasz
kovacszk #300 üzenetére
El fut az fullon is, csak ram kérdése,no meg persze ki kell kapcsonni az élsimitást. Fullon nyomom, úgy hogy minden maxon van, a felbontás viszont csak lehet hogy 800*600, már nem tom. Zárt helyeken 1024*768-ban is zséér. Az a másfél év kicsit soknak tünik, elég lenne, ha idén még jó lenne, de lassan nem is tudom.
-
nbk
aktív tag
válasz
kovacszk #198 üzenetére
nekem 450-en megy stabilan, a memoriak ''csak'' 460-on....
igaz hogy hűtöm 8 cm-es ventivel oldalrol, de szerintem hatásosabb lesz, ha majd a bordára szerelek ventit... egyelőre ennyi... ezzel a tuningal 3Dmarkba +20%
nekem bejött a kari, főleg hogy egy jó öreg Ti4200-t cseréltem el erre 1az1ben... Jó kari volt, de DX9 alatt már gyengus (főleg, hogy DX8-as kari)
ellentmondó számokat hallottam, arról hogy a pro memórája mennyin megy...
ha jól tévedek az is 400 mint a nem pro, csak a gpu 325 helyett 400... igy van?
[Szerkesztve] -
losika
csendes tag
válasz
kovacszk #142 üzenetére
Valószínüleg a lustaságom az ami most ezt a kérdést felteteti velem, mivel nem néztem utánna, de ugyis hiányoltátok azthogy nincs elég hozzászólás ebben a topicban, ígyhát megkérdezem azt amit megkell hogy kérdezzek! (deszépkismondatez
)
Szóval ezekkel a 9600np-kel nem lehet ugyanazt megcsinálni mint anno a 9500np-kel hogy egy uj bios és egy kis mahinálással akár 9700-at is csinálhatsz belőle?!
Itt nincs valami kis hackelési lehetőség, csak annyi hogy felhuzom az órajeleket meg hütőtcserélek és kész?!?!?!??!?!
Egyébkként én a 4.1-es Catalystnál vagyok ill. most az OMEGA driverét raktam fel, az asszem a 4.2-eshez igazít....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest