- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
faragd meg kicsit azt a rambordát...
hűt az attól eleget,oldalvágó,fűrészlap,köszörű mind bejöhet,még esetleg egy darab smirgli is megteszi,csak az fárasztóbb
egyébként a hűtésből sosem elég,lehet nem kell(pl.az én passzivomon sincs semmi,mint lejjebb irtam,meg a giga OC variánson sincs ramsüni,pedig arra már el is férne... egyébként ki tudja,pontosan mit okoz,de hosszútávon sztem károsodik a ram,ha nagyon meleg,később elkezd hibázgatni,szemetelni a kép esetleg...vagyis jobb hidegebben.
a vrm-nek meg ami belefér,a refhűtő is hűti a ref vrm megoldást,egyesek úgy odják meg,hogy pl.levágják a hűtő vrm feletti részét,azért az egész jó felület,ráadásul csavar nyomja a cuccokra,a ramsünit meg csak a ragacs tartja,úgyhogy tegyél,amennyi odafér biztonságosan!még esetleg a panel másik oldalára is tegyél,az is javithat a hűtésen...főleg ha nem nagyon akarod majd a bordát szellőztetni.függ attól,mit tervezel az s1-re pakolni,és mennyit,milyen fordulaton.
-
NovaBlue
aktív tag
adtak hozzá "sündisznós" bordákat!
Na akkor,hogy mit is adtak hozzá!
adtak egy jó nagy bordát ugye + 8 db ramsünit +egy asszem VRM hűtést ilyen hosszú alu de az sztem csak X1900 1950.. ra jó mert ott voltak ilyen megoldások +fém keret erről foggalmam sincs hova/mire való + 4műanyag lefogatót ami asszem távtartókénnt funkciónál de én nemtettem fel!
A VRM-hűtésről háááát ez az amit még nemtok mert van itthon +ramsünim de at lapos és nem fér oda teljesen de mindjárt kitalálok valamit!
Gyári hűtést meg vágja meg aki akarja én nem teszem tönkre ezért ezt a "remek"hűtést!
-
Donnie
őstag
Hát elég gyenge a gyári hűtő, az biztos. Ami szerencsés, hogy a piacon lévő megoldások kompatibilisek lesznek az új kártyákkal (nem kell heteket várni, hogy lecserélje az ember a gyári hűtést).
Pl. a kártyámon lévő Thermalright HR-03GT-t egyszerűen át kell szerelni majd a 4870-re
Thermalright HR-03 GT kompatibilitási lista
Ebben az esetben az Accelero S1 is simán passzol. Biztos, hogy látványos lesz a különbség hőfokban
Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged