Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
SzlobiG #10696 üzenetére
ha egyáltalán lehet majd!
nekem +15 ill +50 MHz-et sikerült kicsikarni belőle S1-el szánalmasTomate:
nem azt ahogy látod nem hűti semmi!
S1-nél sincs kimondottan oda illő borda én itthon találtam azokat tettem oda halottnak a csók kb!
ezen vagyok,hogy oda kitaláljak valamit! -
ktg3
őstag
válasz
SzlobiG #10048 üzenetére
tudom kicsit régire válaszolok de akkor is
3dmark 2006 ban 3600 on épphogy kihatod a 3870est nemhogy a 4870est és nemhogy 2-t
erről katt777 tudna mesélni sopkat mert ő nagyon sok kihajtós tesztet csinált
esélytelen h mai procival 1024 ben kihajtsd a cf 4870 et max 5ghz felett
de sztem úgy semtesztelj 2006 alatt mondjuk legnagyobb felbontás 8XAA és 16XAF
úgy már kijönne a különbség
-
-
-
janos666
nagyúr
válasz
SzlobiG #9810 üzenetére
Vista alól indult, XP alól nem akart csak reinstall után, de semmi parancs nem kellett. A két oprendszer közt csak a CPU score változott, a SM 3.0 szinte ugyanaz. Ez tetszik, geforc még mindíg lassabb Vistán. (bár lehet az ATI meg XP-n IS lassabb mint lehetne, nade...)
-
eisento
addikt
válasz
SzlobiG #9647 üzenetére
jó de eladásnál a sok vérpistike elájul mikor meglátja a sok szart amit adnak hozzá
a 8800gts-emhez is adtam company of heroes gammát egyszer se raktam fel (előtte már végignyomtam egy másik "verzioval"
)
vagy lehet meg kéne várni a gainward-ot? bár butch3r nem bírt szerválni egy darabot sem :S
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #9166 üzenetére
Én sem... kocsi amúgy is szervízben van 1-2 napra (rossz nélküle), mert cserélni kell 1-2 alkatrészt benne. Busz, vonat nálam meg nem játszik, nem égetem magam ilyenekkel.
subaruwrc: Nyugodt vagyok én, nekem a kocsi jobban hiányzik, mint egy új VGA.
Ill. pontosítok... ideges vagyok, mert tolószékes vagyok kocsi nélkűl...
-
-
katt777
félisten
válasz
SzlobiG #8013 üzenetére
Tekerd fel a hangerőt, úgy totál észrevehetetlen a VGA-hűtése.
TTomax: RBE nem feltétlenül kezeli jól a bios-okat, meg kéne néznet CB ati bios editorral is. Amúgy kell is az ATI-nak spórolni, biztos nem vette volna meg senki a 48xx karikat +5k-s áron egy jól vezérelt, halk, és remek hűtővel...
stevve: Kell, hogy 38xx-ek használják, mert 1,3-1,5 óra helyett 15-17p alatt kódol DivX-be egy másfél órás filmet az AVIVO. És nem kell hozzá semmilyen progi, csak a CCC, vagy ATT.
VR6-Fan: 1.: 1600-as felbontás alatt X2 felejtős 48xx-ek alá. Tuninggal is, már amennyi kijön belőlük. Wolfi kell oda, az már 3GHz-en is rendesen hajt. 2.: Semmi baj a 3DMárkkal, ha az ember tudja, hogy ne az összpontszámot, hanem a 3D-teljesítményt nézze. Nagyon is szépen be lehet vele lőni az ideális rendszert, mivel remekül mutatja a kihajtás határát. Játékok persze ettől eltérőek lehetnek, az engine optimalizáltságától függően.
...Látom, még mindig megy a soxoros linkelgetés a topicban, olvasás helyett...
Győz az ember újat keresgélni.
-
eisento
addikt
válasz
SzlobiG #8013 üzenetére
nemtudom a 4870 ventije nagyon hasonlít az én előző 8800gts-emre én nem hallottam a hangját sose.... :S sztem ennek se fogod. vagy vársz elivleg juliusban jön a HIS az ICE-Q hűtéses verzioval
GAVIN mindegyik gyártóé ref kari ugyanaz a hűtés szoval... majd később lesznek egyedi hűtéses karik is de még várni kell picit
-
katt777
félisten
válasz
SzlobiG #8003 üzenetére
Valószínűleg nem lesz sokkal jobb a hatásfoka, mint a 3870CF-nek (a valósat mondom, nem a tesztekben szereplő adatokat), de mint tudjuk, majd driverekkel orvosolják a hibákat...
Zaj kb. egy hajszárító, meg ott a meleg is, szóval hajmosás után csak benézel a gép mögé...
-
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #7037 üzenetére
Nem tennek tul nagy penzt arra, hogy igy lesz, nem jo jel neweggen delutan 3 kulonbozo markaju HD4870 volt, de par ora alatt kifogytak.
Lehet jon par darab erre fele is jovoheten, de felfogjak nyomni az arat kereskedok szinte biztos, HD4850 is igen kellemetlen aron kaphato nalunk nagykerben/kiskerben, pedig eros a forint az eurohoz kepest, reg ~40k kene mar legyen a kisker ara, es akkor is meglenne a +10% Magyaroszag az arban. (sot europa jobbik felebe 140 euro alatt is van mar HD4850 19% afaval kiskerben, raktaron, bemesz a boltba es megveszed ennyiert, nem rendelgeted aztan varsz hosszu napokat, hogy talan megjon). -
cizoe
őstag
válasz
SzlobiG #6245 üzenetére
Nemhiába rendeltem meg a P45-DS3R lapomat
Amúgy mostnézegetem a grafikonokat és nem hittem volna hogy a p35 ennyire lemarad. Dehát érthetö is.
off: Elözö hsz-emben ksz=x
Csak nekem halt le a vrzone? sql hibát dob.
leviske: Szakmai hsz végén mehet szerintem az off, persze a lehúzás határától messze-messze...
-
Speed®
titán
válasz
SzlobiG #6220 üzenetére
Igen, az X48 2x16\2.0, X38 meg 2x16\1.1.
1.0 sávszélesség, de 150W tápellátással.Vasinger!
, pihenőt fogsz kapni hamar.
-
rollins
őstag
válasz
SzlobiG #4321 üzenetére
Nem tudom milyen hangja a 2900XT-nek, de a 3850 ref hűtésén a ventillátor valamivel kisebb és kevesebb lapátja van mint a 4850-en. Ennek ellenére normális venti-szabályzós bios-szal jól hűti és már megbarátkoztam a hangjával. Az a baj, hogy az egész nyák is felforrósodik, ha alig van légmozgás a bordákon.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest