- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Ez viszont irtózatosan hangos
. Egyébként van elöl egy 12-es Xilence 1300RPM-en, egy Raidmax 8cm-es elöl-felül a 2-3. 5,25-ös hely magasságában 5V-on, egy TX2 a procin 7V-ról hajtva, egy 12-es Xilence 1300RPM hátul ami kifelé húz, de nem sokat tud tolni, mivel 2db 8-as hely van hátul, kötegelővel van odafogatva, és van az útjában elég sok alumínium
, illetve van még a táp ventije. Szal van pár venti igen.
-
MarioAna
senior tag
Eléggé meleget
. Érzésre nem égeti a kezem, szal nemtom hány fokos lehet. Viszont a házat is felmelegíti ahol érintkezik vele. A táp fölött a ház teteje langyos
. Ki kellene cserélni benne a ventit, de félek, hogy akkor túlmelegedne. Valaki nem tudja amugy, hogy forrasztva van, vagy csatis a venti ebben a tápban? Nincs kedvem megbontani most fölöslegesen a házat
.
-
Bluegene
addikt
igen azt kompenzáljuk azzal h 200mhz-cel lassabban járatjuk, nem igaz h nem lehet ezt leszűrni, nem használja semmi sem gyorsul a négymagostól, nézd meg a PH-as tesztben, az h több neki a cache az olyan +10% az ő javára ezért vette lejjebb az FSB-t és az órajelet
a memória meg 918mhz volt CL5-ben
idiot: gratula
-
katt777
félisten
A ciripelés nem a rendes működés része. Ennyi. Nehogy már azzal ne cseréljék, hogy nem zavarja a működést! Kocsit is viszed a szervizbe, ha zörög benne valami, pedig az sem zavarja a rendes működést. Persze az nem PC, hogy bármi szart adnak el, a vevő ki legyen szolgáltatva az eladó kénye-kedvére. A ciripelés pontosan azt jelzi, hogy valami nincs rendben a kártyával. És akkor még nem szóltam a hallható ill. nem hallható "extra zajszolgáltatás" közvetlen és közvetett idegi hatásairól. A boltok részéről pedig, általános tapasztalataim alapján, én még csak fel sem tételezem a jóindulatot. (Tisztelet a ropant kevés kivételnek.)
-
Ilyen hozzáállással csak a bolt bevétele növelhető, de a boltban megbízó vásárlóké nem... Mi az, hogy azért visszadobunk valamit, mert nem átalakítóval néztük és nekünk ment, neki meg nem. Talán annyi esze lehetne a szervizesnek, hogy míg nekik hegyekben áll a tesztanyag, a felhasználónak otthon ez az egy szerencsétlen gépe van és azt sem tudja használni. Nem téged tipizállak, de ez tipikus. Talán inkább a szervizben kellett volna kipróbálni átalakítóval is, nem? Persze, fő a pattintás. amúgy meg azt mondani a vevőnek, hogy átalakító miatt ciripel...
Még mindig az a nézet van elterjedve, sajnos, hogy az informatikus az egy felsőbb kategória, pedig nem. Ért valamihez egy kicsit, ennyi. Viszont a másik oldalból is ki kellene már nőni, miszerint az informatikusnak mindenhez kell értenie.
/*jelzem, én is informatikus vagyok, csak idegesít néhány ember hozzáállása a dolgokhoz a boltokban*/ -
_Toka_
senior tag
Akkor ezt a bizonyos ajánlom/megkövetelem dolgot a gyártók is különbözőképp értelmezik, hisz egyik csomagol a kártyája mellé átalakítót, a másik nem. Mert ugye nem azt akarod mondani, hogy a mellékelt átalakító is csak reklámanyag, mint a kezdeti Sapphire-ok mellé adott pendrive?
Nyilván meg se válaszold ... az előző hsz-edből kiderült az erre adandó válaszod.
Egyébként én is nyilván erre ez esetre értettem a mekövetel/ajánl különbözőséget.
-
rocket
nagyúr
-
grimetime
tag
-
zorius
tag
Ugye? Szerintem is
lsc: az még arrébb van, de ha fekete, akkor jöhet!!!
cizoe:
Sz.Miki: Alap. Na jó nem, de ha van választási lehetőség, és más szempont alapján nem lehet dönteni, ez billenti a mérleget a végén
juliabrilke: az a baj, hogy a nyák is piros
mindegy, megoldom
Ok, félig-meddig icc volt, de úgy látom a többség vette a lapot. Azért persze nem a szín a lényeg, az ATI a király!!!
-
Szatesz
őstag
Hát igen nekem volt egy jofalyta 3870x2 m hát 60% nál már hangosabb volt a ventije mint bármelyik Nvidia karimé....És ezek is ilyen hangosak ha felveszed a ventifordulatot...Az meg már elég zavaro nekem 100% rendesen idegesito volt a hangzavar
És ezeken az uj karikon is ugyan az a venti van a hütöjükön....Elég érdekes lessz hogy oldják majd meg a hütését...Az is valoszinuleg elég meleg lessz..
-
Dare2Live
félisten
Tudod van a DX10+ meg sok shader amiben ATI jó de nincs játék még alá. Ez az ATI térfele. DX9volt eddig NV térfele, ott ő volt a király. Ez volt az NV oldala. Mért mit gondoltál mire gondoltam mosogépgyártásra? Tiszta zseni.....
9800GTX és 4850árban kb egy szinten van, de ATInál még jön driver ami dobni fog rajta, lassan szállingóznak a DX10es gammák amiben 9800GTX el hasal míg 4850 nem vmint mind AMD, mind Intel oldaláról érkező CFes lapokból is "mindha" "picit" több lenne, jönne mint SLIből.
Máramíg van SLI mert ahogy tudom Intel utáni balhéja után NV már nem fog Nehalem alá SLIt gyártani. Esetleg ha fizet egy nagyobb összeget kaphat licenszt AMDtől.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest