- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
nemszamit #14355 üzenetére
Azt sejtem, hogy ők olyan táppal tesztelik, amin van PCIe csati. Pláne abból, ahogy reagáltak.
Az viszont - amennyiben említetted itt -, hogy nem kaptál hozzá átalakítót, nekem kiesett...Egyébként az igaz, hogy alapkövetelménye a kártyának, ill. ha igen, ezt az MSI követeli meg. Az én Saphire-om ennyit ír:
–450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended
(550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)azaz ajánlja, nem követeli meg. Kaptam is hozzá átalakítót.
-
-
BalintUG
tag
válasz
nemszamit #14255 üzenetére
Kedves nemszaqmit... Le akarnak pattintani nyilván nem szeretik a garanciális problémákat a kis kedvesek ... Amit leírtál konfigot FSP400al szerintem röpülnie kellene.. Nekem mondjuk 450es csífem van dehát most néztem fesz és egész rencerem eszik sokkal kevesebbet mint amit a tápnak bírnia kellene
-
eisento
addikt
válasz
nemszamit #10786 üzenetére
ha három napon belül vagy azonnal cserélnék.... legalább is kellene... de én sztem a táp nem tud elég szuflát adni a karinak legalább is nem annyit amennyit a kártya szeretne. jó lenne tudni hogy milyen az a sípolás de egyszerű vidd vissza a kártyát..... aztán ha másikkal is azt csinálja akkor marad a táp
-
eisento
addikt
válasz
nemszamit #10720 üzenetére
és ahol vetted ott nem tudják megnézni nagyobb táppal? ha nem és veszel tápot akkor mond az eladónak hogy ok veszel nagyobb MINŐSÉGI tápot de ha ugyanugy sipol kifizetteted vele.... bár ha az elejétől csinálta én a 3 nap letelte előtt visszavittem volna és azonnal cserélniük kell. ha az is szar akkor táp.
-
eisento
addikt
válasz
nemszamit #10715 üzenetére
több mint valoszinü.... vagy lehet leesik a fesz és komolyabb terhelés alatt nem kap szuflát és azért sipol mert ugy érzékeli mintha nem lenne rajta a tápcsati...... ha van rá lehetőséged próbáld ki egy minőségi 500+ táppal. nekem mondjuk most gey corsair vx 450 van de azért berendeltem a 4870-nek egy tx650w-t 18k
holnap jön mind2 cucc
-
eisento
addikt
válasz
nemszamit #10445 üzenetére
mikor vetted a karit? mert ha 3 napban bennevagy akkor simán szólnék ahol vetted és cserélni kellene nekik 3 nap után meg gariztatás... én nem kenegetnék rajta semmit véletlen vmit nme jol csinálsz beszarik a kari utána meg majd garid is elveszik aztán nézel mint rozi a moziban....
-
Skizz
addikt
válasz
nemszamit #10404 üzenetére
a fesszabályzó áramkörök tekercsei nincsenek kellőképpen lelakkozva - ez okozza azt a bizonyos sípoló/néha sistergő, kicsit cincogó hangot, terhelés alatt.
ez jelentkezett nekem már HD3850 és 8800GT esetében is. baj nem lesz belőle, csak a hangja lehet idegölő hosszútávon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest