Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjg
csendes újonc
válasz
indianjoe23 #43366 üzenetére
-
pjg
csendes újonc
válasz
indianjoe23 #43366 üzenetére
Az INNO-DEZ széles hatásspektrumú aldehid- és klórmentes fertőtlenítőszer koncentrátum. A gyengén lúgos folyadék, a benne lévő speciális tenzidek és egyéb segédanyagoknak köszönhetően jó zsírtalanító és szennyoldó hatással is rendelkezik.
Forgalmazásunkban az INNO-DEZ fertőtlenítőszer koncentrátumból készített, felhasználásra kész 2%-os alkoholos oldat is megvásárolható.Felhasználási terület:
Felhasználható minden olyan helyen, ahol széles spektrumú fertőtlenítő hatás elérése a cél. Pl.: kórházak, egészségügyi intézmények, élelmiszeripar, állattenyésztés, közétkeztetés, stb. A termék összetételéből adódóan alkalmas szennyeződések fellazítására, zsírtalanításra, így a kombinált tisztító-fertőtlenítő hatás kiválóan érvényesülhet gyengén szennyezett felületek esetén. A szer használatával a rákkeltő formaldehid (formalin oldat), illetve aldehid tartalmú szerek nagyrészt kiválthatók, mert hatásspektruma széles. Minőségét az előírt tárolási körülmények mellett bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 36 hónapig megőrzi.ÁNTSZ/OTH: 436-4/2007
Veszélyes anyag,maró vagy tűzveszélyes, Futárszolgálattal nem szállítható!
-
pjg
csendes újonc
válasz
indianjoe23 #43314 üzenetére
Lemez vágására a lemezolló való. Nagyon esetleg a flex.
Cserepes lemezzel burkolják a házat. Reggel fél hétkor már szól a flex.
Szabin vagyok. :-( -
pjg
csendes újonc
válasz
generatoros #43302 üzenetére
20+ éve jó. Minek vegyek sok pénzért egy jó régit. Csak azért, hogy 2db legyen? Vasat nem fúrok. Fára meg tökéletes.
-
pjg
csendes újonc
válasz
indianjoe23 #43299 üzenetére
5000-rel ne vágj fémet!
[link] -
pjg
csendes újonc
válasz
MrThompsoN #43297 üzenetére
Nincs. Nekem van fúrógépem. Bő 20 éve vettem. Még nem nőttem ki. Az is Einhell, de kisebb.
-
pjg
csendes újonc
válasz
MrThompsoN #43293 üzenetére
Az ékszíjtárcsa egy hernyócsavarral van rögzítve a motor tengelyén. Azután jöttem rá, miután felékeltem egy 60-as szeggel. :-)
-
pjg
csendes újonc
válasz
MrThompsoN #43294 üzenetére
Ez!
-
pjg
csendes újonc
válasz
Firestormhun #43087 üzenetére
A Milesi vékony lazúr tartalmazza a faanyagvédőszert.
-
pjg
csendes újonc
Hol a csaj? Milyen csaj?
Itt a csaj: https://media.giphy.com/media/l0HlD6dieJs4tLBkY/giphy.gif -
pjg
csendes újonc
Volna e valakinek felesleges falcgyaluja, vagy csak kés a falcgyaluhoz, amitől megválna a kedvemért. Esetleg infó, hogy hol tudnék vásárolni a neten. Köszi.
-
pjg
csendes újonc
válasz
aszamóca #37150 üzenetére
[Nekem ez tetszik] Hokedlinek is jó.
-
pjg
csendes újonc
válasz
boncogo #37017 üzenetére
Én is azzal kezdtem.
Egy régi NDK-s könyvelőgép 8"-os floppykat tartó szekrényének öntött alu lábaira építve egy 30x40.es zártszelvénykeret, amit befedtem 8mm vastag kazánlemezzel. Erre rögzítettem alul a hanyatt kézifűrészt.
Sajnos nem öntvény alapú, csak hajlított lemez. Sohasem tudtam pontos magasságot és szöget beállítani rajta.
Ment a sűlyesztőbe. :-(
Most egy Lidl-ös nagyflexet szelelek fel egy erre a célra épített szerkezetre. 210mm átmérőjű tárcsával. Ez már jóval stabilabb. Ha beválik akkor még elektromos motoros mozgatást tervezek hozzá fabrikálni. Emelés, döntés. Az már csak hab a tortán, ha Arduinóval tudom vezérelni a mozgatást. Ne adj Isten, előre beállított méreteket előhívni a memóriából. -
pjg
csendes újonc
válasz
gyáliSanyi #36889 üzenetére
Asztali körfűrésszel ki lehet alakítani az r=15mm holkert.
15mm magasra kell állítani a fogcsúcsot és átlósan vezetni az anyagot. Van erre számítás is, csak elő kéne keresni. -
pjg
csendes újonc
válasz
serfozotibi #36764 üzenetére
Még hogy nem jó a Makita?!
Ezt a garnitúrát de elfogadnám. :-) [link]
-
pjg
csendes újonc
válasz
Winner_hun #36689 üzenetére
Ne nyúlj hozzá! Ilyet vettem 4ezer körüli áron. Nagyon jó. http://www.szerszamoutlet.hu/index.php?kat=224
-
pjg
csendes újonc
válasz
Winner_hun #36686 üzenetére
Vettem egy Makita tárcsát a kézi cirkulába. Ma elég sokat dolgoztam vele. Feltűnt, hogy a gép hangját hallom, de a "vágás" hangját nem. Jó vétel volt. Nem csak csendes, de vágja a fát, mint a vajat és gyalulni sem kell utána.
-
pjg
csendes újonc
A Titus (Slovenia) kivetőpánt milyen minőségű?
-
pjg
csendes újonc
válasz
AndrewBlase #36643 üzenetére
4. Bent maradt a macska a fiók mögött.
-
pjg
csendes újonc
válasz
attiati #36628 üzenetére
A mi asztalunk 150x80cm. 6 főre úgy szo-szo, elég. Ha az étel nincs az asztalon akkor kényelmes. Karácsonykor kell külön tálaló asztal.
Hamarosan készül egy új. Borovi fenyőből. Az ugyanekkora lesz, de kihajtható duplájára. Kifordítani és kihajtani. 150x160 cm. Ez már 10 embernek is elég. -
pjg
csendes újonc
válasz
PindurAnna #36601 üzenetére
Értem. Akkor amit mi csináltunk az nem az, mert külön élzártuk.
-
pjg
csendes újonc
válasz
PindurAnna #36595 üzenetére
Én tegnap hallottam először ezt a szót. Duplung.
Most akkor hogy helyes? Duplung? Dupling?
-
pjg
csendes újonc
válasz
PindurAnna #36588 üzenetére
Ez az asztal, ebben a formában a 20 literes fazék alatt úgy törik össze, mint annak a rendje.
Ez inkább csak kártyázáshoz való. -
pjg
csendes újonc
válasz
thomgrande #36561 üzenetére
Igazából a marógép nem a polikarbonátra lenne szerelve, hanem egy lift szerkezetre. A poli csak munkaasztal.
-
pjg
csendes újonc
-
pjg
csendes újonc
válasz
GeronimoTama #36468 üzenetére
-
pjg
csendes újonc
válasz
st6969 #36467 üzenetére
Arra túl jó. Ha csak keveset használod, akkor egy olcsó 230V-os fúrógép jobban megfelel. Persze legyen irányváltós, fordulatszabályzós, gyorstokmányos. Ha az aksist nem használod rendszeresen, az akku látja kárát. Bár ezt a Lithiumos akkukra nem tudom mennyire lehet ráhúzni. Az biztos, hogy az akku előbb - utóbb tönkremegy. A 230V-os kábele is, de azt olcsóbb cserélni.
-
pjg
csendes újonc
-
pjg
csendes újonc
válasz
thomgrande #36380 üzenetére
Ilyenek vannak a sorozatfúróban.
-
pjg
csendes újonc
válasz
r.levente75 #36342 üzenetére
Köszi!
-
pjg
csendes újonc
válasz
ahenobarbus #36343 üzenetére
De mennyire! Ha tudom, nem veszem meg ma a gyalugépet. :-)
-
pjg
csendes újonc
A véleményeteket szeretném kérni.
Van egy felső maróm amibe 6-os és 8-as patron tehető. Nekem viszont van pár db 1/4" és 1/2"-os szerszámom is. Persze ezeket nem tudom befogni a patronba. Nem is kapható hozzá ilyen méretű patron.
Arra gondoltam, hogy veszek egy ilyen befogót :
Ebbe tehetek ilyen patronokat:
Ezeket megrendeltem 1/8", 1/4" és 1/2" méretben.
A befogón lévő furat 8mm. Ebbe gondoltam egy HSS 8,5mm-es fémcsiga fúró szárát, amit palástköszörűn leköszörültetnék 8mm +0,02mm méretűre. Ezt meleg kötéssel beletolnám a furatba. Ez a szár mehetne a marógép befogójába.
-
pjg
csendes újonc
válasz
r.levente75 #36306 üzenetére
-
pjg
csendes újonc
Van e valakinek ilyen gyaluja? Vélemény? Maktec MT191
-
pjg
csendes újonc
-
pjg
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest