Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjg
csendes újonc
Sziasztok! Üdvözlöm a társaságot.
Első éves asztalos tanuló vagyok. Minden érdekel. Szívom magamba a tudást, mint a szivacs. Jelenleg a SketchUp Pro programot tanulom. Sajnos nincs a közelben segítségem hozzá. Ha valaki tudna segíteni nekem szívesen venném. Ajánljatok hozzá valami jó, magyar nyelvű könyvet. Köszi. -
pjg
csendes újonc
Sziasztok. Idén végzős asztalos tanuló vagyok. Szeretnék kérni és kapni kidolgozott szóbeli tételeket, ha van valakinek. Köszi szépen előre is.
-
pjg
csendes újonc
válasz pali923 #36177 üzenetére
Sziasztok. Köszönöm mindhármotoknak a jó tanácsokat . Estére majd írok még, csak most rohanok gyakszira. :-)
Eszti felnőtt képzés. 61 éves vagyok és a kettes nem elegendő. :-)https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13497898_1066280856800100_7871534990720091823_o.jpg
-
pjg
csendes újonc
Szeretném megkérdezni, használja e valaki a SketchUp programot?
-
pjg
csendes újonc
válasz golfvariant #36207 üzenetére
Ha vannak lábai (fém, vagy műanyag akkor általában egy műanyag rápattintható (Omega alakú) valami tartja az előlapot. Akkor csak kis erő kell a lepattintáshoz. Ha faszerkezet akkor sok variáció lehet. Ha beteszel egy fényképet róla okosabbak leszünk.
-
pjg
csendes újonc
válasz PindurAnna #36259 üzenetére
-
pjg
csendes újonc
válasz PindurAnna #36261 üzenetére
Inkább csinálj két asztalt. Vagy egy dupla méretűt és egyik felét erre, a másikat arra húzod ki. Így középen marad egy erős konzol.
-
pjg
csendes újonc
-
pjg
csendes újonc
-
pjg
csendes újonc
Van e valakinek ilyen gyaluja? Vélemény? Maktec MT191
-
pjg
csendes újonc
válasz r.levente75 #36306 üzenetére
-
pjg
csendes újonc
A véleményeteket szeretném kérni.
Van egy felső maróm amibe 6-os és 8-as patron tehető. Nekem viszont van pár db 1/4" és 1/2"-os szerszámom is. Persze ezeket nem tudom befogni a patronba. Nem is kapható hozzá ilyen méretű patron.
Arra gondoltam, hogy veszek egy ilyen befogót :
Ebbe tehetek ilyen patronokat:
Ezeket megrendeltem 1/8", 1/4" és 1/2" méretben.
A befogón lévő furat 8mm. Ebbe gondoltam egy HSS 8,5mm-es fémcsiga fúró szárát, amit palástköszörűn leköszörültetnék 8mm +0,02mm méretűre. Ezt meleg kötéssel beletolnám a furatba. Ez a szár mehetne a marógép befogójába.
-
pjg
csendes újonc
válasz ahenobarbus #36343 üzenetére
De mennyire! Ha tudom, nem veszem meg ma a gyalugépet. :-)
-
pjg
csendes újonc
válasz r.levente75 #36342 üzenetére
Köszi!
-
pjg
csendes újonc
válasz thomgrande #36380 üzenetére
Ilyenek vannak a sorozatfúróban.
-
pjg
csendes újonc
-
pjg
csendes újonc
válasz st6969 #36467 üzenetére
Arra túl jó. Ha csak keveset használod, akkor egy olcsó 230V-os fúrógép jobban megfelel. Persze legyen irányváltós, fordulatszabályzós, gyorstokmányos. Ha az aksist nem használod rendszeresen, az akku látja kárát. Bár ezt a Lithiumos akkukra nem tudom mennyire lehet ráhúzni. Az biztos, hogy az akku előbb - utóbb tönkremegy. A 230V-os kábele is, de azt olcsóbb cserélni.
-
pjg
csendes újonc
válasz GeronimoTama #36468 üzenetére
-
pjg
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest