- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JánosIstván
csendes tag
válasz
Vikusz77 #7590 üzenetére
Szia!
Igen a centiméter az valóban milliméter lenne, a súlyára rosszul emlékeztem ezek szerint. Igen emberek is tartózkodnának benne természetesen, ezért gondolkozom, hogy a tető részét nem terhelem le a gipszkartonnal. Az oldalát meg be lehet vele vonni belülről, kicsit stabilabbá teszi legalább. Sajnos én úgy tapasztalom, hogy a mostani építész fórumok eléggé be vannak dögölve, de ha valaki tud egy működő fórumot és be is linkeli, azt megköszönöm. Amúgy szél tekintetében a szívó és tolóerő valóban nagy nagy tehernek számít, de én úgy tudom, hogy a jurta meglepően nagy szeleknek képes ellenállni éppen a formájából adódóan. Egyébként a tetőnek nem kell kibírnia olyan terheket mint például a cserép, mert itt csak fóliák vannak. Így egyedül a havat kell elbírnia. Kívülről egy fóliával vonnám be télen amiről jó esetben simán lecsúszik a hó. De a lécezésre is kíváncsi vagyok, hogy mit bír el majd 5 méteren a riglifa. Mert ha valakinek van ezzel kapcsolatban ismerete és tud konkrét méretet javasolni akkor valószínűleg megfogadom a tanácsát. Házaknál szarufákat használnak ami 75mmX150mm ez biztosan elbírná, de szerintem ez már túlzás lenne pláne 50centiméterenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest